Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wytrzymam już i zadam to pytanie: ile można pisać w necie?

Polecane posty

Gość gość

co jest nie tak z facetami, zakładają konto na portalu erotycznym po czym piszą o miłosci, zwiazkach jakies pierdoly, jeszcze zaden mi nie zaprponowal seksu, jeden impreze, ale nie mam ochoty tanczyc , co robic?

Gość gość
gdybym miała faceta to bym teraz tu nie pisała

Gość Atreq
A ty tylko szukasz sexu? Biedactwo. Wiesz, wiele kobiet uwaza ze facet podchodzac do sprawy sexu, nie stara sie zrozumiec uczuciowej strony kobiety. Puenta, wiec zapewne na takich trafilas. Po prostu chca ciebie >>szanowac<<, poznac? Ogolnie dziwny temat.

Gość gość
19:42 co masz na mysli?

Gość gość
Czemu dziwny? Oczywiscie,ze wymagam szacunku,ale co to ma do seksu :(

Gość gość
ja nie chce sie juz bawic w uczucia, bo moj ostatni zwiazek byl pelen uczuc, a zero seksu, wiec zero przyjemnosci a tylko zazdrosc, awantury, teraz chce samych przyjemnosci , oczywiscie nie wykluczam zwiazku, ale nastawiam sie na namietnosc (a wiadomo,ze po kilku razach nam sie znudzi)

Gość Atreq
@ gość dziś "Wy tylko myslicie o jednym", " Wy tylko myslicie o Sexie." Ogarnij jakis nick, bo ciezko sie pisze z jednym z "gosci".

Gość Atreq
Czyli zaczynasz od D... strony. Wiec dalej bedzie sie to dzialo :).

Gość gość
zaryzykowalam i jednemu napisalam wprost, ze jest przystojny, a skoro ja mu sie podobam to moglibysmy milo spedzic wieczor, a on mnie wyzywal od szmat, ze zmarnowalam mu 3 dni zycia na pisanie, podczas gdy mogl poznac wartosciowa dziewczyne, ze go rozczarowalam i jestem pusta,latwa, a liczyl na cos wiecej itp Teraz sie boje wyjsc z inicjatywa. Dodam, ze nie wygladal na porzadnego ani zakonnika

Gość Atreq
Napisz ze sparzylas sie na uczuciach i szukasz TYLKO Sexu, jesli komus sie nie podoba, niech spada! To powinno zalatwic i przesiac tych od "dziwek" i innych "puszczalskich" - wyzwisk.

Gość gość
misio1 naczelny roochacz analny przesiaduje tu całymi dobami

Gość szukam kochanka nie mam wianka
jak bede miec nick, to zaraz znajdzie sie jakis podszyw, ale ok niech bedzie :D jest ok? nie napiszę na swoim profilu wprost czego szukam, bo tam moze być ktoś znajomy!

jest takie powiedzenie glodni nie zostana nakrarmieni a pragnacy nie dostana ukojenia... :P:)

Gość gość
zbereznik nie denerwuj mnie nawet :P jak szukalam chlopaka/milosci to pisali sami napalency, teraz jak juz szukam kochanka to pisza sami kandydaci na meza od razu :O

Gość szukam kochanka nie mam wianka
hahha a co żeś tam napisał ? ob/ru/chać? :D znam Cię złotko niestety masz tu złą sławę :classic_cool:

Gość Atreq
W sumie nie przejmuj sie, znajdzie sie taki co bedzie chcial tylko sexu, a ty bedziesz miala ochote na uczucia - haha.

Gość kobieta w kwiecie wieku
a nie prościej poznać kogoś realnie, zamiast pisać miesiącami w internecie? wtedy szybciej się zorientujesz co do intencji.