Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za byłą

Polecane posty

Gość gość

To była moja pierwsza dziewczyna. Spotykaliśmy się 2 miesiące dwa lata temu. Związek był trudno, ona co chwila wydziwiała, obrażała mnie a potem przepraszała, oskarżała o zdradę i opowiadała ciągle o eks. Po kilku tygodniach zerwała. Nim bardziej o nią walczyłem tym bardziej mnie bluzgała, wypominała wszystko, oceniała każdy mój ruch. Po pewnym czasie sama postanowiła wrócić po czym zdradziła bez wyrzutów sumienia. Na końcu spiknęła się z byłym. Mimo tego jak dziwny był ten związek to gdy widzę jej zdjęcie, jakaś wzmiankę o niej to serce zaczyna mi bić szybciej. To jest dziwne uczucie, chciałbym po prostu nigdy jej nie poznać albo zapomnieć. Spotykałem się potem z dwoma dziewczynami, Druga została moją dziewczyną i mimo roku z nią nie czuje tego samego. Mam 23 lata i nie potrafię tego zrozumieć. Czy ktoś miał podobnie? Bardzo ją kochałem i ciężko mi było otrząsnąć się z faktu że już nie jesteśmy razem ale z nikim później nie poczułem takich emocji na poczatku. Co ja mam robić bo codziennie o niej myślę?

Gość gość
nikt nic?

Gość gość
Ile ja bym dała żeby miec takie zmartwienia..a pisząc poważniej jeszcze nie jeden raz będziesz miał takie dylematy.Czas zaleczy rany i będą kolejne zauroczenia,zakochania aż trafisz na tę właściwą dziewczynę

Gość gość
mama większe ale nie będę o nich znowu pisał bo ktoś mi napisze 100% PROVO albo 1/10 i będzie po temacie bo oczywiście jacyś idioci uważają się za alby i omegi, wiedza kto ma jakie problemy i że moje są niemożliwe.

Gość gość
To,że myślisz o byłej to nic złego.Sądzę,że spora grupa ludzi wraca wspomnieniami do byłych.

Gość gość
ale ja zerwałem przez to już z jedną dziewczyną bo nic do niej nie czułem, z żadną nie czuję takich emocji jak wtedy, zdobywanie, pierwsze spotkania , teraz nic