Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

posiadajacy dziewczynę

zzz

Polecane posty

Gość gość
Haha

Ta uniesiona ręka w górę jakby jakaś moc w niego wstępowała od najwyższego, od razu widać że ten człowiek to wybraniec Pana. Dotyk absolutu, wszechmocnego - ilu ludzi tak by potrafiło? Co się działo w jego wnętrzu, bo o ile ja mam skomplikowane to jak monumentalne musi mieć on? Ile wiązań i reakcji kosmicznych tam zaszło i jaką boską siłą włada nad tą adrenaliną wie tylko on sam.

Gość gość
Okropny ten film ale daje do myślenia.

Odnośnie tych filmów z Meksyku, ktoś trafnie w komentarzach zauważył że wszystkie, prawie wszystkie filmy (choć nowe) z tamtych rejonów są kiczowatej jakości, nagrywane starymi telefonami a przecież oni mają dużo kasy, ja jednak uważam co innego że ludzie żyjący na obrzeżach społeczeństwa nie podążają za resztą obywateli i nowościami, żyją jakimś oniryzmem wiem sam po sobie bo mam stary telefon i nowy by mnie zasmucił, a wielu mniej znanych lub dziś alternatywnych piosenkarzy czy artystów też w kwestii elektroniki nie dąży wcale do progresu czytając wywiady z nimi. Oni też.

(Amen wielebny ojczulku, prosimy ojczulka o rączkę ojczulka pierścień przeświętobliwy ucałować, ojczulka przecież, z taką mocą z gwiezdnych wojen świeci takim laserem zielonym ojczulka pierścień). - Niech bóg cie błogosławi drogie dziecko, a teraz idź pod zerówkę i przynieś mi jakąś fajną kremówkę. Niech cię bóg błogosławi.

Też się zastanawiacie czy tacy ludzie miewają koszmary czy w ogóle się czegoś boją? Nieustraszeni niczym zastępy Pana, niczym młody jelonek na wzgórzach Izraela. Tylko brać z nich siłę i wigor oraz życie, bo oni aż kipią siłą witalną mimo wszystko. A te wyznawcy Jezusa czy tam inne badziewia nudne to, ospałe, pełne marazmu i gorzkich żali, bez poczucia humory ale przepraszam - śmiejące się jedynie z dowcipów opowiadanych przez papieża :o Żenada i totalna załamka.

Gość gość
podły lewacki śmieciu Modelce do pięt nie dorastasz

Gość gość
Do 11:21 A taka piękna i mądra była :-)

Gość gość
Raczej opętany....

Gość gość
Och, synku fubu, gdybyś Ty miał w sobie wyryre "memento mori", to nie pisałbyś tu tych bluźnierstw, tylko krzyżem leżał w kościele. Wyzywasz nas od głupców, ale to Ty dałeś się zrobić w bambuko, jak ostatni naiwniak, wierzac że szatan, któremu służysz coś Ci za to da. Owszem, da. Nieskończone cierpienie. Nadzieja tylko w tym, że jesteś psychicznie chory, albo tylko niedouczony, jak ci w Paryżu, co umierali na sali koncertowej w chwilę po tym jak wyli do zespołu na cześć szatana, z rękoma w górze. Ktoś zauważył, w jaki symbol mieli złożone palce?! Pewnie w ramach dobrej zabawy, ale szatan nie zna się na żartach.

Gość gość
Ten Krzyż to właśnie jest największa klęska szatana. On tam wył z rozpaczy po śmierci Chrystusa, bo został pokonany. Jemu chodzi już tylko o zadanie jak największych strat. Nabrać jak więcej takich jak Ty na tan bajer, że życie doczesne to wartość najwyższa. Otóż nie. Męczennicy z Auschwitz są obecnie nieskończenie szczęśliwi, a Ty jak na razie grzebiesz swoje szanse na to szczęście koncertowo..Nic nie jest jednak przesądzone- nie z takich antyklerykałów Bóg robił świetych, albo męczenników. No czasy, w których trzeba będzie oddawać życie za wiarę są już bardzo bliskie. Właściwie już się zaczęły. Nas zabiją za Chrystusa, a Ciebie za kogo? Bo chyba nie łudzisz się, że Ciebie nie zabiją?

Nie mogę czytać tych bzdur, co za pranie mózgu przeszłeś człowieku, jak ci z islamu. Powiem ci tylko że ja odejdę sobie spokojnie jak Josef Mengele i niech ci ta wizja przyświeca gdy ty będziesz długo konał.

Gość gość
Oby, jednak opcja, że obetną Ci głowę nożem, jest bardziej prawdopodobna, niż myślisz...Taka mądra głowa, co za strata...No chyba, że nauczysz się na pamięć Koranu ale czy nie będzie to wtedy zdradą własnych idei, szanowny kosmopolito bez światopoglądu? ;)