Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

posiadajacy dziewczynę

zzz

Polecane posty

Tylko nieobiektywne, nielogiczne gadki o religii która jest ograniczona. W dodatku niespójne, nieprzemyślane odpowiedzi - święci męczennicy Auschwitz to było 6 milionów Żydów którzy w Jezusa nie wierzyli! A jest napisane w waszej książce wyraźnie że królestwo niebieskie zostanie odebrane narodowi Izraelskiemu, że zostaną nawet ukarani. I Żydzi współcześni jak i kiedyś tak to odbierają ale że są na tyle ogłupieni także swoją religią nie widzą że wszystkie te religie są wymyślone pod ludzki system wyobraźni i niskopoziomowego rozumowania. Tak sprytnie napisane aby można było sobie wybierać z nich co się komu podoba, być może są fragmentami ładne lirycznie ale to tylko książki.

Jesteście zniewoleni książkami religijnymi, seksem, legendami i spaczonym pojmowaniem miłości. Niby "Pieśń nad pieśniami" czysta erotyka i pobożne zalecenia aby trzymać dziewictwo dla jedynej prawdziwej miłości ale żydki wcale nie byli pierwsi z takimi poglądami, takie poglądy na całej kuli ziemskiej można było spotkać po plemiona z Barbadosu aż po Azję i Indian.

Nie ma w was ani krzty rozumu, nie wiem aż chyba trzeba napisać że ludzie z tego filmu włącznie z tą kobietą wykazali więcej jakiejś charyzmy, spokoju i przechodzenia na kolejne poziomy. No k****, bo wy wierzący to po prostu jesteście na najniższym poziomie co niektórzy.

Gość gość
Nic o nas nie wiesz, a czystość zachowuję. Zdziwiony? Otóż taka jest potęga B/oga, którym Ty gardzisz. Jedynie Jego miłość mnie zniewala i ufam, że zaprowadzi mnie ona do końca, choćby do męczeństwa. Umieranie pokorne, jak barany? Tak, tak umierał nasz B/óg-Baranek B/oży. On jest Zwycięzcą! Dziś jest Jego święto. J/ezusa C/hrystusa Króla Wszechświata, przed Którym każdy zegnie kolano. Ty też.

Edytowałem temat bo to jest po prostu karygodne aby mi wybitnemu intelektualiście posługiwać się przemocą wobec kulejącego rozumu, ale kiedy inaczej się nie da!? Nigdy mnie nie dosięgnięcie, lecz ja pozwalam się dosięgać tym którym chcę. Żegnam

Gość gość
Jesteś zwykłym goownem zafascynowanym przemocą, a twoja wiedza pozostaje na poziomie gimbazy co przeczytała 3 tytuły na stronie racjonalista.pl.

Obiektywnie twierdząc nie uważam przemocy za coś dobrego, i uważam że dobrzy ateiści są mądrzejsi od dobrych katolików, ludzi wierzących ogólnie. Proste pytanie - po co wierzyć, skoro można być dobrym i nie wierzyć? Przecież według dopisanych na poczekaniu zasad kościoła dobrzy ludzie a niewierzący idą do nieba. Widzicie? Jesteście frajerami w takim razie, bo oni nie wierzyli a też pójdą do nieba. Chyba nie będziecie dyskryminować dobrych ludzi?

Gość gość
Bzdura, w Piśmie Świętym nie ma nic o tym, że dobrzy ludzie pójdą do nieba. Niebo jest dla tych, co uwierzą! W przeciwnym razie Bogu nie zależałoby na ewangelizacji pogan. Taka jest brutalna prawda.

Gość gość
Od kiedy Jezus domagał się wielbienia Go na kolanach? Bóg jest po to, żeby Go wielbić. Apokalipsa św. Jana sie kłania, niedouczony Persefono...

Jesteś obrzydliwy/a ty co piszesz z pomarańcza. Tacy jak ty "nawracali" właśnie tubylców na chrześcijaństwo. Bo dla takich jak wy - z wypranymi mózgami - ludzie dzielą się nie na dobrych czy złych tylko na wiernych lub niewiernych.

Posiadający masz coś do Jezusa? Jezus, to mój najlepszy kumpel. Zaraz zawołam Józefa, Maryję i dwunastu apostołów, to Ci naprawią piątą klepkę w mózgownicy :D :P

posiadajacy dziewczynę dziś Prezent na święta? A potem nawrócisz się, czy znowu Szatan w Ciebie wstąpi ? :P

Ja już gadanie o tym bardziej traktuje jako formę jakiegoś sprintu umysłowego żeby się zmęczyć i być w kondycji niż żeby mieć rację, bo ja w przeciwieństwie do oponentów w racje nie wierzę. Dobranoc.

posiadajacy dziewczynę dziś Ok rozumiem. Dobranoc również, chociaż ja jeszcze nie idę spać.