Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I kolejny facet mnie olewa..

Polecane posty

Gość gość
Wiesz, na ładnej i proporcjonalnie zbudowanej dziewczynie z dobrze wykonaną elewacją na gębie miło się spotkać jednorazowo. Do dłuższego związku dziewczyna musi mieć coś więcej niż proporcjonalne ciało. Widocznie Ty tylko podretuszowaną gębą błysnęłaś, a rozum w uśpieniu.

Gość
bardzo podobała mi się dzisiejsza piosenka.:) te wykonanie na żywo jest naprawdę dobre, zresztą on zawsze wkłada w nie dużo emocji. :)

Gość
zbereznik dziś nie wyluzuję bo jestem spięta :P:D

Gość niekochana kochanka
musialabym specjalnie nowego maila zakladac, no nie chcesz mowic to nie, ona upolowała to i mnie sie uda, dobrej nocy ;)

no wasnie caly pic w tym ze upolowala, wszystko szlo jak trzeba a potem byl wielki klops.... :P

Gość
zbereznik dziś sama sobie poradzę :D

Gość niekochana kochanka
mozesz mnie straszyc, mnie to nie rusza, 1 raz wystarczy , a tez nie bede polowac w nieskonczonosc, nie ten to inny, poki co pracuje nad jednym, ale daje mu ostatnie pare dni, bo niby taki zajety praca, jak za tydzien sie ze mna nie spotka to juz koniec

Gość
niekochana kochanka wczoraj ciekawi mnie ile masz lat?:D chyba jesteś moim przeciwieństwem :D:P

Gość
zbereznik wczoraj mam na myśli że odstresuję się słuchaniem muzyki, coś poczytam itp :P:D

Gość gość
Zbereźnik Dlaczego uważasz, że najlepszymi kobietami są zimne suki??? To dość odważna teoria...

Gość
chcesz mi polecić jakąś książkę? to pisz tu :P

gość dziś bo one tak naprawde nie sa zimnymi sukami, ale przeciez jakos musza sie bronic! :P to jest cala teoria patosu... :D:P powinienem juz isc a zagadujecie mnie... :p

Gość niekochana kochanka
gggb (00:01) mam chyba więcej lat niż Ty i zarazem mniej niż zbereźnik :P nie chcę się zbyt ujawniać przeciwieństwem? a szukasz romantyka albo przyjaznego chłopaka, który będzie tak się ociągał z pójściem na całość? :P

Gość
gość dziś zimne suki są zimne dopóki się nie zakochają :D:P

mam dwie pozycje ktore bardzo ci sie spodobaja... :P wysle ci w pdf mailem pierwsza... :P po drugiej lepiej zebym byl w wawie, wiec bedzie za tydzien... :P:)

tak jak rzeklas suczko :* :P niekochana..... dobra powiem ci, mam 30 lat, ale ty i tak chyba wiesz o mnie za duzo, nie wiem nawet skad.... ;)

Gość
ok może przeczytam w wolnym czasie :)

spodoba ci sie, lepiej odloz te swoje wiersze i poezje, to jest o tym jak kobieta zmienia faceta i w pewnym momencie sie w nim zakochuje, a im dalej to idzie tym bardziej chce go przeleciec... :P a wczesniej to byl tylko kolega... :P:)

Gość
niekochana kochanka dziś chodziło mi o to że ty nie chcesz poznać tylko od razu iść do łóżka, chociaż to nic złego, każdy ma inne oczekiwania ;)

Gość niekochana kochanka
gggb wolę tajemniczych, już się w życiu nagadałam z facetami i mam dość,te wszystkie flirty, rozmowy mają na celu tylko jedno, to po co to ukrywać lepiej od razu szczerze

Gość
zbereznik dziś stop stop stop :D jestem nienormalna :P po cholerę tu wchodziłam ;):P

Gość
niekochana kochanka dziś tylko jedno? ja mam jeszcze jednak nadzieje że nie wszystkim chodzi tylko o jedno :D ale może kiedyś zmienię zdanie i będę zachowywać się jak ty ;):P