Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I kolejny facet mnie olewa..

Polecane posty

Gość gość
Kochanko A gdzie tyle przystojniaków nierozgarniętych, bo ja akurat takiego szukam? ;)

przeciez tobie nie potrzebny przystojniak tylko facet co bez oceniania przelize ci cipke wieczorem... szukasz chlopcow wysmarowanych samoopalaczem to masz... :P:)

Gość niekochana kochanka
szukasz nierozgarniętego przystojniaka? :D ja nie wiem czy oni tacy przystojni, może wklejają foty z dobrej perspektywy, a może w ogóle nieswoje :O

Gość gość
Zbereźnik Spoko. To mam inne pyt, bo jeszcze tam dodałam. Czy taki zraniony może być jeszcze dobrym mężem potencjalnie czy jak już się popieprzy z innymi, to już taki zdemoralizowany się robi i nie będzie żonie zawsze wierny i bezkrytycznie zapatrzony w nią itp? Odpisz gdzie chcesz.

Gość niekochana kochanka
i tak jak ktoś napisał, może się boją zbyt inteligentnej? lęki facetów przed sprytnymi kobietami pokazuje film gone girl. dlatego oni wolą puste idiotki, które tylko śmichy chichy i tipsy interesują. no może masochiści i psychopaci lubią inteligentne, udawaj na randkach tępą a zobaczysz, że powodzenie wzrośnie ja tak robię, obserwowałam głupie koleżanki, jestem jak one - głośny śmiech, teksty z internetów, bogata mimika i gestykulacja, a jak powazniejszy temat, to udawaj , ze nic nie wiesz kto rzadzi krajem itp badz głupia i wesoła, a rozkochasz każdego faceta ;) ja mam trudniej, bo szukam kochanka

Gość gość
Nie. Ja szukam przystojniaka, trochę nieśmiałego (wg Ciebie nierozgarniętego), żeby był wierny ;)

Gość niekochana kochanka
dobra zbereznik, juz mi przeszla ochota, jak facet pisze " cipka" to :O :O od wysmarowanych wolę wysmakowanych (tak wyrafinowanych) , najlepiej milczących, mrocznych, milczków

Gość gość
nieśmiałość nie jest równa wierności, zreszta to bywa pozorne, tak się czają a potem wychodzi, że tylko udawali nieśmiałego żeby zaliczyć, a ja nie cierpię udawaczy, lepiej weź zdecydowanego

ja widze to inaczej, z kobieta wole sie smiac i bawic do bialego rana przy cieplym kominku... :P nie wyobrazam sobie siebie jako milczacego milczka... :P

Gość niekochana kochanka
no to niestety mój miły zbereźniku niepisane nam razem być ;D musimy szukać dalej, nie wiem czemu kręcą mnie ponuracy :classic_cool:

poza tym uwielbiam mowic kobietom do uszka sprosnosci tak zeby nikt inny nie slyszal... :P choc wiem ze najbardziej seksowne jest mowic o tym ale tego nie wypowiedziec... :P

Gość niekochana kochanka
takie rzeczy też lubię :classic_cool: miałam na myśli razem być fizycznie, nie myślę o związkach :P póki co mam jednego kandydata, rozmowy trwają już długo, to chyba tradycjonalista, więc niestety nie mogę wyskoczyć z moją propozycją, bo i jego stracę, a tak trochę się przemeczę, może warto

Gość gość
Zbereźniku Ponawiam pytanie z 22.47 :)

gość dziś musisz go w sobie rozkochac, jesli ci sie uda bedzie dobry. tak samo jak najlepszymi kobietami sa te tzw "zimne suki" z klubow za ktorymi uganiaja sie setki facetow. jesli ja w sobie rozkochasz to bedzie dla ciebie najlepsza kobieta. to jest prosty mechanizm on/ona miala juz wielu, ladnych/brzydkich, bogatych/biednych wie ze liczy sie co innego... to dlugi temat... :P sekretna kochanko, dobrze wiesz ze z tej maki chleba nie bedzie... :P

Gość niekochana kochanka
wiem, ale jem własnie kilo czekolady i piszę głupoty na kafeterii by czas szybciej płynął... a jak się roztyję od tej czekolady to przynajmniej już stracę nadzieję na jakiegokolwiek kochanka :)

czemu faceci nie chca z tb isc do lozka? :P poza tym twoje zachowanie przypomina mi pewna moja dawna kolezanke. tylko kurde opowiadalem ta historie kilku osobom z reala i mam podejrzenie ze jedna z nich tez tu pisze wiec niebardzo chce sie nia dzielic.

Gość niekochana kochanka
nie chcą? ja myślę, że chcą, bo niby po co ze mną tak piszą na tym portalu? dla samego pisania? nudzi im się w życiu? pewnie chcą mnie uwieść tylko nie chcą spieprzyć, więc są ostrożni, a ja jestem coraz bardziej niecierpliwa 😠 bo po co pisać z kimś, kto nas nie pociąga?

Gość niekochana kochanka
opisz, a potem najwyżej edytujesz/skasujesz, jestem ciekawa :P to na pewno nie ja, jestem od Ciebie o kilka lat młodsza ;) poza tym wcześniej nie szukałam faceta!

no tak, wlasnie o tym mowie :D heheehe :D kurde, wiesz co, jestescie ofiarami swoich wlasnych gierek! :P bo ty chcesz kolesia ktory ci powie na ucho dzis w nocy bede sie z toba pieprzyl (i to zrobi), ale jednoczesnie nie chcesz zeby ci to powiedzial... :D hehehehe

Gość niekochana kochanka
bo krowa, która muczy mało mleka podobno daje, więc wolę by facet robił swoje, a nie gadał ;) dlatego mruk mi się wydaje seksowny

Gość niekochana kochanka
nosz kurna to po co zacząłeś?! :O może mnie z koleżanką zapoznaj? :D w końcu kogoś upolowała czy nie?!

Gość
przepraszam nie mogłam się powstrzymać.:):P

Gość
chyba jednak nie powinniśmy...nie powinnam się wcinać, sorry już nie będę. :)