Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeart

Powiedział, że boli go serce

Polecane posty

Gość heeart
Dzięki za pocieszenie. Podniosłaś mnie na duchu :* . Racja niech się nie czai tylko zrobi konkretny ******* jak go na ten ******ie stać to niech spada.

Gość heeart
Te gwiazdki to bez powodu bylo tam slowo r uch w jednym i drugim miejscu.

Gość gość
heeart dziś słowo R UCH A NIE r uch to tajne hasło, słowo klucz zakazane na uczuciowym :P tutaj nie wolno o takich rzeczach :)

Gość gość
No i powiedzcie mi dlaczego faceci robią sobie jaja z kobiet w ten sposób? Zupełnie tego nie rozumiem co takiemu debilowi to daje? Dobrze autorko zrobilaś, że mu odpyskowałaś.

Gość gość
jak to co ? - satysfakcję, że "jest atrakcyjny" i że "leci na niego" :). pewnie zauważył, i dlatego tak do tych kolegów się uśmiechnął - "porozumienie facetów" - bajeruje i widzi że bajer działa no to idzie do przodu ile wlezie. Kobiety łatwiej zbajerować - komplementy, uśmiechy, gadka szmatka .etc. i mają bekę, że dziewczyna mięknie :) ale jak widać nie do końca :) ... naprawdę, szkoda czasu na takich palantów. Gdyby był poważny, nie robiłby sobie jaj a już na pewno by gdzieś zaprosił, zabiegał o kontakt. Facetom zależy , jak się kobieta podoba i szukają kontaktu - ci normalni. A jak go serce boli, to niech się zbada :D

Gość heeart
16:41 czyli też uwazasz ze nie mam co zalować wrecz przeciwnie moja odpowiedz wzgledem niego byla jak najbardziej ok. Uwazasz ze tym sposobem utarłam mu trochę nosa?