Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia112

czy powinnam się zgodzić ??? pomóżcie

Polecane posty

Gość Kinia112

Od pewnego czasu chłopak którego bardzo kocham namawia mnie na zabawy w większej grupie, zgodziłam się spotkać we troje z naszą koleżanką bo bardzo go kocham , teraz On chce abym spała z jego kolegą, co mam zrobić ? kocham Chłopaka ale czy powinnam aż tak się poświęcić ? proszę o podpowiedź oula112@tlen.pl Kinga

Gość gość
szanuj się dziecko

Gość gość
A ile macie lat?

Gość Kinia112
ja mam 21 a mój chłopak 27 i twierdzi, że po takim czymś jeszcze bardziej się będziemy kochać

Gość gość
Kinia, nie gódź się na nic, czego nie chcesz. Jeśli facet nie zrozumie, że czegoś nie chcesz, to znaczy że nie kocha Cię naprawdę. Sex ma dawać radość obu partnerom. Jeśli zrobisz coś wbrew sobie, potem będziesz czuć do siebie obrzydzenie...Facet nie ma prawa naciskać na coś czego nie chcesz, pamiętaj. Ja osobiście uważam, że sex to max 2 osoby. Intymność budujesz z ukochanym, nie jego kolegą. Ja bym zwiała od takiego, teraz kolega a co potem?

Gość gość
Zawsze twierdzę, że w seksie wszystko jest dozwolone, dopóki godzą się na to OBIE strony. Ale godzą się świadomie i chętnie, a nie po namowach. Jeden trójkąt masz już za sobą i to taki, który jest marzeniem większości mężczyzn. 2M+K to częściej fantazje kobiet, rzadziej facetów. Jeśli nie masz na to ochoty, nie kręci cię seks na 2 baty, to po prostu się nie gódź i niech on uszanuje twoje zdanie. Ewentualnie zaproponuj najpierw trójkąt w stylu ty + on + wibrator/dildo. Będziesz miała małą namiastkę jak to jest z dwoma naraz i może później się zdecydujesz.

Gość gość
Ezgódz się. Będzie przyjemnie. Mnie to nie zaszkodziło i dalej jesteśmy małżeństwem

Gość gość
zniszczysz uczucie,najpierw będzie podniecenie a potem zaczniecie się od siebie oddalać,zobaczysz,mnie czasem tego rodzaju fantazje podniecają ale facet oddający swoją kobietę innemu to frajer

Gość gość
ja sie zgodzilam i nie żałuję, sex z dwoma facetami jest odjazdowy, polecam

Gość gość
ja tez miałam 2M+ ja:)

Gość gość
A ja mialem jedna kobiete we dwóch. Super sex polecam wszystkim.

Gość gość
teraz każdy kto uprawia seks tak robi