Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ddorota1

Rzygam już samotnoscia

Polecane posty

Gość Ddorota1

Znajdź sobie pasje-znalazlam Pielęgnuje hobby -mam hobby Wychodz do ludzi -wychodze Zainwestuj w swój wygląd -zrobione I nic to nie dało .Kompletnie nic.Nikogo nie poznałam, a odkąd mój niedoszły odszedł do innej minęły już 4lata. Pojawił się ktoś na chwilę ale okazał się być żonaty .Więc nietykalny. Nie chce skończyć jak moja ciotka,65letnia wieczna singielka :(

Gość gość
Dorotko chcesz pogadac???

Gość gość
chyba taki juz nas los. skonczyc jako samotne staruszki. sa ludzie, ktorzy po miesiacu rozstania sa juz w nowym zwiazku. inni po prostu nikogo nie przyciagaja. chociaz czasami jak pomysle o moich kolezankach w zwiazkach z chamami to ciesze sie , ze nikt mna nie pomiata.

Gość gość
uuuuuuu to lipa. Dawaj tu meila bedziemy coś radzić.

Gość gość
Rodzice powinni decydować z kim żenią sie ich idzieci. Tak było przez tysiące lat i świat sie rozwijał. Teraz odeszliśmy od tej mądrej zasady i jest coraz więcej samotnych i ujenmy przyrost naturalny.

Gość Ddorota1
A co tu dalej pisać.Wychodze,szukam nie zamykając się w czterech ścianach i lipa.

Gość gość
23:54 opanuj sie

Gość gość
To nieprawda, osoby samotne są w mniejszosci. Jednak wieksza i to duzo wieksza czesc spoleczenstwa jest w dlugich zwiazkach i malzenstwach. Mowie o doroslych ludziach nie gimnazjum.

Gość gość
ale malo ludzi jest w szczesliwych zwiazkach. nie jest sztuka znalezc kogos. sztuka jest znalezc bratnia dusze. wybieranie malzonkow przez rodzicow nie bylo dobra metoda.

Gość gość
Cały czas szukam mojej domatorki i też lipa.

gość dziś ale malo ludzi jest w szczesliwych zwiazkach. nie jest sztuka znalezc kogos. sztuka jest znalezc bratnia dusze. zgadzam się.... dlatego ja przestałam szukać... sam mnie znajdzie ;)

Gość Ddorota1
Już z pół roku też nie szukam i nic.Jak szukałam to przynajmniej ktostam był,a że nie wyszło to inną sprawa. Jak nie szukam to się kompletnie nic nie dzieje.

Gość gość
theflea85- A jak mieszka na drugim końcu polski to jak znajdzie?

Gość gość
Dorotko...to przyjdzie samo w najmniej oczekiwanym momencie ;) mozna wiedziec ile masz lat???

gość dziś będzie akurat w delegacji? Albo przejazdem odwiedzał rodzinę? A może dostanie przeniesienie z pracy? Nie wiem. Niezbadane są wyroki boskie :P

Gość gość
Dajcie spokój z portalami tam jest dno. Już wolałbym na takim forum

Gość gość
Gosc 00.11...popieram.Jak juz mowilem przychodzi samo w najmniej spodziewanym momencie.Takie szukanie to jest takie troche na sile.A wiadomo...nic na sile ;)

Gość gość
u mnie w pracy kobiety szukaja na portalach i nikomu jeszcze nic z tego nie wyszlo. jedna ma za saba kilka zwiazkuch , ktore trwaly okolo roku kazdy. inna co pare miesiecy ma nowego faceta. sa jeszcze 2, ktore kompletnie nikogo nie znajduja.

Gość gość
O rany mój stary temat! Zapomniałam o nim zupełnie.

Gość gość
To ty Dorotka? Jeszcze sama?

Gość gość
Tak, Dorota. I nadal sama, ale już stracilam nadzieję i zajęłam się innymi rzeczami niż szukaniem faceta.

Gość gość
Ddorota1 2015.11.21 Znajdź sobie pasje-znalazlam Pielęgnuje hobby -mam hobby Wychodz do ludzi -wychodze Zainwestuj w swój wygląd -zrobione I nic to nie dało . xxx Jest jeszcze jeden punkt - pracuj nad swoim charakterem :P

Gość Dorota1111
Kochany o rzeczach oczywistych nie pisałam bo to jasne jak słońce. Charakter to podstawa.

Gość gość
potwierdzam, jak nie szukasz nic się nie dzieje ja też nie szukam :)

Gość gość
ile masz lat skarbie ?

Gość Dorota1111
Szczerze, możliwe, że tak jest, szudanie rzadko przynosi efekty.

Gość gość
to ile ty masz już teraz lat??? Twój problem to że wydajesz się niedostępna a pozatym czekasz aż to Tobie się coś przytrafi zamiast się do tego sama aktywnie przyczyniać.

Gość gość
Tak. Teraz czekam. Bo jak byłam aktywna, to się nic nie działo. To sobie dalam spokój. Ileż można być aktywnym? Aha przez ten czas poznałam 3 mężczyzn. Z jednym nie zaiskrzyło i obydwoje postanowiliśmy pozostawić znajomość na stopie kolezenskiej. Drugi-okazało się, że mial żonę. A trzeci mnie nie chciał. To tyle z moich poszukowan.