Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa000000

Dostałam pismo od ZUSu że mam dostarczyć Z3 i zaświadczenie lek Zus Zla

Polecane posty

Gość gościówa000000

Skąd ja im to wezmę? Czy Z3 nie miał wysłąć zakłąd pracy a zaśw lek. lekarz? Zaniosłąm tylko L4 a teraz ZUS zasypuje mnie listami

Zakład pracy później dośle:) Do mnie też tez pisali takie listy jak byłem na chorobowym:D Ewentualnie możesz zadzwonić do zakładu czy juz przesłali papiery

Gość gość
Z3 za kłąd pracy a ZUS ZLA?? czypowinnam poprosić lekarza o wypełnienie tego druku czy samo L4 wystarczy?

Gość gość
w tym liście jest napisane że mam dostarczyć w ciągu 7 dni- inaczej nie dostanę kasy. Nie ma przeciez wpływu na babe z kadr do której dzwonie od mca

Gość gość
ale to zus zla ma dosłać lekarz czy ja muszę po to wracać?

Gość gość
po co piszą że mam 7 dni skoro to nie ja im dostarczam te dokumenty??? c Piwosz co mi radzisz? Mam Pojsc do ZUSU i co im powioedziec skoro nie mam tych papierów

Jak tak sie boisz to wystarczy ze zadzwonisz i do zusu i do zakładu ale z doświadczenia wiem (2 miesiące byłem na chorobowym jak mnie wylali z roboty) ze oni zawsze taki liścik wysyłają:D A zakład musi wysłać z3 nie ma możliwości zeby nie wysłali:)

Gość gość
Piwoszu działąsz na mnie kojąco :D dzięky ale po uja o tych 7 dniach piszą, moj pracodawca juz mc temu mnie zapewnial ze to wyslał, w pon tam zadzwonie, tylko ze w pon minie juz 7 dni

Nie wiem po c***a to piszą mnie też denerwowali w tamtym roku takimi wezwaniami:D nie ma co sie martwic na zapas:)