Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nigdy nie mialem dziewczyny mimo iz juz 10 lat temu jezdzilem audi a4 z

Polecane posty

Gość gość

a 100 tys (nowym) na uczelnie, studiowalem medycyne, i z geby jestem przystojny (podobny do josha hartnetta) . Nie jestem jakims wywyzszajacym sie gnojem jak wielu ktorzy maja na swoim koncie conajmniej pare zwiazkow, nie narzucam sie nikomu, jestem raczej spokojny. O co chodzi? Ktos ma jakis pomysl?

Gość gość
nie jesteś taki przystojny jak ci się wydaje

Gość gość
ja wole audi a3

Gość gość
Od 16 lat

Gość gość
audi kojarzy się raczej z typowymi sebami spod bloku ;x powinieneś mieć sporo pielęgniarek w szpitalu/poz itp. nie ma nic?

Gość gość
Piguly raczej po 40tce, 50tce więc to bylaby przesada. Jestem raczej w wieku ich synow. A na takiej anestezjologii prawie sami faceci siedza. Przebywasz w szpitalu praktycznie od 7ej do 20ej, ciekawe w jaki sposob masz poszerzac krag damskich znajomych

Gość gość
Skad wiedziales? Mialem s line. Jezdzilem nowym a4 b6 s line juz w 2004 roku

Gość gość
od 7 do 19. I jak byś nie ciągnął po kilka etatów to byś miał czas na dziewczyny, nie przesadzaj :D ale fakt. pielęgniarki wyjeżdzają za granicę bo już nawet nie chodzi o psie pieniądze jakie im się płaci, ale też nawet jak brakuje personelu to dyr. placówek nie chcą przyjmować, nowych, chętnych do pracy dziewczyn. Może na ulicy spotkasz jakąś dziewczynę idąc do domu więc nie dręcz się ;p