Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wierzacych i nie wierzacych przeczytajcie bo to ostatnia szansa na zmiane

Polecane posty

Gość gość
niech przyjdzie koniec swiata, ja czy ta nie mam dla kogo zyc, wiec jest mi to obojetne

Gość gość
Masz dla kogo zyc! Dla siebie,nigdy nie zyje sie dla kogos,mozna jedynie zyc z kims

Gość gość
Z tego tekstu wynika, że zginą wszyscy ludzie na Ziemi. Wybuch bomby nuklearna nie daje szansy na przeżycie żadnemu organizmowi żywemu. Ci którzy nie wyparują w jednej minucie umrą na choroby popromienne. Tak się stanie z tymi, którzy wierzą i z tymi, którzy się nawrócą. Natomiast zatwardziali grzesznicy będą umierac jeszcze w bardziej okrutny sposób, na który c****erwsi mają nie patrzeć nie wychodząc z domów, i c****erwsi będą umierac w sposób łagodny i łączyć się z Bogiem. Czyli tak czy inaczej czeka nas zagłada zaraz po tym jak jakiś przywódca ważny dla świata. zostanie zamordowany i rozpoczną się bombardowania bronią jądrową. Groźba tajemnicy fatimskiej wisi na ludzkością i nic nam nie pozostaje jak wierzyć, modlić się i prosić Boga o litość, Tak to rozumiem i być może jest to jakieś pocieszenie, bo i tak wszystkim jest nam śmierć pisana, jak nie ze starości i chorób to z powodu kataklizmu nuklearnego. Nic bardziej pesymistycznego. Zastanawiam się nad powodem wstrzymywania się Papieży przed opublikowaniem tej tajemnicy. Niby wówczas nie chcieli siać paniki a teraz już było wolno?

Gość gość
wykropkowało mi c/i // p/i/e/r/w/s/i

Gość gość
Nie pie/rd/olt/a. Trzeba być umyłowo chorym żeby wierzyć w takie brednie! Każdy kto żyje, umiera. Wierzenia w jakiegoś bożka jest tak żałosne jak wiara w krasnoludki czy rusałki. Wiara jest dla umysłowo chorych i psychicznie słabych . Pozdrawiam wszystkich chorych i pier/do/l/n/ię/t/y/ch umysłowo. TAKIM wszelki "bóg" jest potrzebny żeby usprawiedliwiać swoje nieudolości.

Gość gość
niewierzysz w krasnoludki? Ales ty gupi sama widzialam w lesie krasnale jak bylam na grzybach jeden nawet mi dal prawd***** do koszyka:-P

Gość gość
Czesc kochanie,to zyj dlamnie i pokasz mi kolana:-P

Gość gość
Marta jak wemnie uwierzysz to sie z tobą ozenie;-)

objawienia to jedna wielka bzdura dzialania szatana ! kto czyta biblie ten wie na czym polega oddana czysta wiara do P.Boga :)) Milego dnia☼

Gość gość
ale najpierw cycki i kolana musze widzieć:-P

Nie wlaczam bo mi bedziesz wode z mozgu robila oblakana osoba :D potrzebny dobry psychiatra bo sama powodujesz sobie leki. Nie znasz dnia ani godziny :) zyje jest mi dobrze.

Gość gość
to nie sa objawienia z fatimy 3 tajemnica muwiła o ateizmie i ze biskupi ksieza beda walczyc ze soba i dla tego był ukrywany a nie ze bedzie wojna 2 tajemnica była mowa o 2 wojnie swiatowej jako karze za grzechy dlaczego łucja powiedziała ze maja otworzyc koperte po latach 60 bo w tedy ta tajemnica by nie była zrozumiała po soborze watykanskim w 1968r z kościoła odeszło 10tys księży powstały rożne frakcje np levrebrysc odprawiała msze po łacinie kosciół podzielił sie na modernistów i tradycjonalistów np ja jestem tradycjonalista

Gość gość
Będzi/ecie słys/zeć ow/ojnach, ata/kże wi/eści wojenn/e; bac/zcie, żebyśc/ie się nie przerazili. B/o to musi nas/tąpić, ale to jeszcze nie konie/c. Powsta/nie bow/iem nar//ód przeciw naro/dowi ikr/óles/two prze/ciw kró/lestwu (Mat 24:6,7).

Gość gość
Marysysiu to nie czytaj nik ci nie karze,kto bedzie chcial to przeczyta,ja nie zyje w leku bo wierze a osoba oblakana nie jestem, ktos napisal ze objawienia sa dzielam szatana,niektore owszem ale szatan nie zna przyszlosci bo ta zna tylko Stworca wiec niektore objawienia ktore mialy miejsce iles lat wstecz i sprawdzily sie sa darem od Pana Boga,przykladem wlasnie sa objawienia fatimskie czego przykladem byla Sw.Faustyna i cud ktory widzialo 70000 osob w Fatimie,nawet ci niewierzacy wtedy uwierzyli.duzo by o tym pisac a zainteresowani sprawdza jesli maja chec.W Bibli w Apokalipsie Sw.Jana jest o koncu czasow i to co jest zawarte w przekazach z ostatnich lat jest jak najbardziej prawdziwe.Zyjcie w zgodzie z Panem Bogiem wtedy nie bedziecie sie niczego obawiac.

bardzo dobrze, niech nastąpi koniec świata, nienawidzę tego wszystkiego, a ludzi to chyba najbardziej, chorzy bezbożnicy, chcę już umrzeć i być w czyśćcu lub niebie i blisko Jezusa i Maryi, wtedy będę szczesliwa, może po śmierci spotkam też Platona, Sokratesa...

A po co sobie robić lęki? Za każdy grzech będziesz myśleć, że trafisz do piekła. Będziesz się kochać przed ślubem Biblia mówi, że to jest najgorszy grzech i trafisz do piekła... Skłamiesz, będziesz pożądać to też grzech a najgorszy grzech to myśli bo od myślenia się zaczyna. Nie bawię się w to, nie chcę się bać za każdym razem.. Wolę być odległa od wiary (nie mogę powiedzieć, że nie wierzę), ale chce być szczęśliwa.Życie jest tylko jedno.

Gość gość
Marysysiu kazdy grzeszy nie da sie tego uniknac,nawet swieci grzeszyli.ale po to jest spowiedz i zal za grzechy zeby sie z tych grzechow oczyscic.wolna wola. A do goscia wyzej,skoro nienawidzisz wszystkich ludzi to raczej nie podazasz droga Jezusa bo on wszystkich ludzi kochal i szanowal i powinnismy z niego brac przyklad by pozniej zyc z nim w Raju

Gość martyna 33
Wszyscy grzeszą, a grzech oddziela nas od Boga. Dlatego warto się nawrócić i przyjąć Jezusa jako swojego osobistego Pana i Zbawiciela. Bo tylko w ten sposób człowiek może być zbawiony i mieć pewność, że po swojej śmierci pójdzie do nieba. Do wiecznego szczęścia. " Bo jeśli ustami swoimi wyznasz, że Jezus jest Panem, i uwierzysz w sercu swoim, że Bóg wzbudził Go z martwych, zbawiony będziesz "( Rzym.10.9 ).

Gość gość
Może to i dobrze ja staram się wszystkim pomagać a inni mnie mają za śmiecia bo mam zbyt dobre serce dla innych, dlaczego jestem taki podły że potrafię zgnoić siostrę a dla obcych jestem taki dobry nie wiem chciałbym być tak bezczelny dla obcych jak inni są wobec mnie bo inni mnie mają za śmiecia. Co kogoś ze studiów gdzieś zaproszę np. na mecz kosza i to za darmo bo jestem w klubie kibica to z początku się zgłaszają a 10 minut przed dzwonię a oni wymyślają przeróżne powody żeby nie przyjść, ale z mojej pomocy to jak sępy korzystają :(

Gość gość
Do gosc 8.47 -ostatni beda pierwszymi

Gość gość
Trzeba zaczac sie nawracac jak jeszcze jest czas

Gość gość
UWAGA!!! To co się ukazało Fati.mie to nie Ma.ryja z Nazar.etu matka Je.zusa, a zwyczajny oszust który chce zwieść ludzi czyli SZA.TAN "12 I całą władzę pierwszej Bestii przed nią wykonuje, i sprawia, że ziemia i jej mieszkańcy oddają pokłon pierwszej Bestii, której rana śmiertelna została uleczona. 13 I czyni wielkie znaki, tak iż nawet każe ogniowi zstępować z nieba na ziemię na oczach ludzi. " apokalipsa 13 mówi o "cudzie" w Fatimie