Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję że będzie zamach niedługo w Polsce

Polecane posty

Gość gość

mam przeczucie

Gość gość
Jeszcze nie teraz,zaufaj mi.

Gość gość
Polska nie jest celem islamistów, poza tym u nas prawie nie ma muslimów, a ci ktorzy są to niewielka liczba, ludzie wykształceni, sama byłam u dentysty z Egiptu, swietnie mowi po polsku lepiej niz niejeden ''polak patriota'' , mieszka u nas od 15 lat

co to znaczy to przeczucie wedlug ciebie? wyobrazac sobie jakiegos brudasa jak podklada gdzies bombe w polsce i to nazywasz przeczuciem? ogarnij się i idź jebnij palcówke

nikt na polske sie nie kwapi i nie rzuci mamy za duze plecy i interesy w branży politycznej nie podpuszczajcie się i nie schizujcie a jak już to zróbcie cos w tej sprawie a nie tworzycie bezsensowne posty na jakiś nic nie znaczącym forum

Gość gość
w okresie świątecznym

Gość gość
U nas jest ich malutko.We Francji aż 8 milionów i na pewno przeniknęli też w struktury państwowe stąd niektóre zamachy są trudne do wykrycia.

Może być ewentualnie podczas ŚDM, ale nawet jeśli, to co z tego. Jak masz umrzeć to umrzesz przewracając się na chodniku, uderzywszy niefortunnie głową w krawężnik. ISIS to tylko nosiciele.

Gość gość
a ja mam przeczucie, że Polska wybije się ponad zachodnie kraje z powodu ataków muslimów. Jeszcze Europa będzie nam zazdrościć naszej zaściankowości.

Gość gość
23:42 masz racje :)

Gość gość
już podobno był planowany zamach w czasie pasterki w Wigilie w dużym Kościele w Warszawie ale zapobiegli

wczoraj zgadzam się, również. przewiduje patrząc na ostatnie sytuacje z lat, że jesteśmy bardzo silnym krajem, bogatym i zacofanym jedynie w niektórych mało znaczących aspektach. mimo to nie posiadamy prawie w ogóle większych zgrupowań mniejszościowych poza ślązakami. przewiduje rewizje granic do roku 2019. rozciągniemy się po czechy. zatakują nas zbuntowane kraje takie jak islamska franca czy to też niemcy z panią merkel na czele o ile jeszcze bedzie miała stołek

Gość gość
ale macie kompleksy, 23:42 i 44... cieszcie się, że jakimś cudem terroryści jeszcze omijają PL, bo przy sprawności naszej policji zamach w Paryżu byłby wieczorynką przy tym, co by się wydarzyło tutaj.

Gość gość
cocka, ty to rozciągnąć możesz najwyżej tatowy napletek w swoich ustach 🖐️