Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie kocha córeczki

Polecane posty

Gość gość

Powiedział że jej nie lubi, że kocha tylko dlatego, że jest Jego dzieckiem. Gdyby nie była Jego córką to by jej w ogóle nie kochał. Że ona zabiera całe uczucie i już nie mam dla niego. Mała potrzebuje dużo uwagi, a on ma tego dosyć. Mimo tego, że nigdy go nie zaniedbalam. W domu jest zawsze czysto, jest obiad, mamy czas na kąpiel i film czy piwo. Są lodzikiki jest sex, a on mowi, że on jej nie kocha i nie dorósł do roli ojca, jestem zalamana.

Gość gość
Moze nie chcial dziecka a Ty napieralas. To do siebie teraz miej pretensje.

Gość gość
I tak się właśnie kończy małżeństwo z wpadki...

Gość gość
Nic wcześniej na ten temat nie mówił ale nie przeszkadzało mu uprawianie sexu bez zabezpieczenia. Parę razy nawet wspólnie!miał,o drugim dziecku. Ok mam do siebie pretensje,nie mniej jednak bardzo to przeżywa i boje się co będzie z Nami dalej. Dziecko nigdy nie będzie kochane przez ojca? ;(

Gość gość
Myślę, że twój mąż ma już kogoś. I stąd te jego takie zachowania w stosunku do córki.

Gość gość
Nie chce zostawać z mała, zajmować się nią. Jest mu obojętna ;(

Gość gość
Bo wie, że dziecko nie jest jego. Proste i logiczne. Puściłaś się i myślałaś, ze mąż się o tym nie dowie?

Gość gość
Nie ma nikogo. Stwierdził,że nie dorosl

Gość bella   86
Minie mu z czasem. Dla faceta przyjście na świat dziecka jest przełomowe, do tej pory był najważniejszy, a teraz dziecko skupia całą uwagę kobiety. Mój mąż też był zazdrosny o dziecko o moją miłość do dziecka jednak przeszło mu i syna bardzo kochał i kocha.Wiele moich znajomych kobiet miało podobnie, tylko nie każda się do tego przyznaje. A i facet też o tym nie powie.

Gość gość
Boże...czemu ludzie na tym forum są tak wredni? Mąż jest pierwszym i jedynym partnerem seksualnym

Gość gość
Ma już inną. Hasła typu "nie dorósł" - włóż sobie między bajki. Po prostu wygodniej mu tak powiedzieć.

Gość gość
Ale on mi powiedział wprost,że jest zazdrosny o córkę. Ur dziękuje Ci za pocieszenie,mam nadzieję, że mu minie

Gość gość
Jak się puściłaś - to czego teraz oczekujesz od męża? Że bedzie zajmował się bękartem?

Gość gość
Nie ma nikogo :)

Gość gość
Niektóre osoby z tego forum są chore psychiczne i muszą udać się do psychiatry. Jak można być tak wrednym dla drugiej osoby :\ jak macie udzielać takich odpowiedzi to nie udzielające w ogole.

Gość gość
Prawda w oczy kole?

Gość gość
ludzie skąd w was tyle jadu, brak seksu ????????????? Nie przejmuj sie, ile córka ma lat ?

Gość gość
Brak seksu wychodzi u autorki męża :D Musi na boku szukać :D

Gość gość
Twoja prawda idiotko. To córka męża, a on póki co nie ma nikogo. Ten komentarz potwierdził jakie masz problemy psychiczne

Gość gość
Jaki brak sexu? Napisała,że lodzikiki i sex jest na porządku dziennym 3-4 x w tygodniu. Córką ma 9msc

Gość gość
Idiotką jesteś sama - nie widzisz tego? Zobacz, do czego doprowadziłaś w domu. Twój mąż ma dziecko w du..pie. I jest to tylko i wyłącznie twoja wina. Wypieranie pewnych niewygodnych faktów przez ciebie wskazuje na to, że nie chcesz przyjąć do wiadomości iż twój małżonek ma inną kobietę.

Gość gośćAnka
Pytanie z innej beczki: twój mąż był przy porodzie?

Gość gość
zobaczysz zmieni mu się, jak będzie starsza, wskoczy mu na kolana i powie kocham cie tatusiu, to zmięknie:) teraz za bardzo może, nie umie, może z wygody nie chce się nią zajmować, może jeszcze do tego nie dorósł, staraj sie jak najwięcej wdrażać go w opiekę nad małą, może najpierw w te przyjemniejsze rzeczy, nie zmienianie pieluch z kupą :)

Gość gość
Miałam CC. Ale jakich faktów,drogi gościu? Mąż ma w domu wszystko co potrzebuje. Po co mu inna:)

Gość gość
Widzisz, jaka ty jesteś tępa? Seks to nie wszystko. Widocznie nie ma w domu tego, czego najbardziej pragnie. Miłości. On po prostu cię nie kocha. A ty - nie chcesz przyjąć tego do swojej pustej główki.

Gość gość
Ok, może i mnie nie kocha. Przecież może odejść jak chce

Gość gość
I pewnie niedługo to zrobi. Będzie jeszcze przez święta - żeby ci przykro nie było. A po nowym roku zabierze rzeczy i się wyprowadzi.

Gość gość
Może wyprowadź się z dzieckiem na jakiś czas?

Gość gość
Nie mam gdzie się wyprowqdzic

Gość gość
Spokojnie autorko - nie musisz sie nigdzie wyprowadzać. Twój mąż to zrobi.