Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie mi dlaczego nawet takie typowe patole z ulicy maja piekne dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

y. Dzis widzialem pare takich parek w autobusie we wro. Totalna patologia, koles zul kolo 30tki, jego laska z wozkiem ale bardzo ladna, koles co drugie slowo k****, wytatuowany nawet na srodku ryja, taki suchy od przepicia ze chyba wogole nie ma tkanki tluszczowej, widac kazde wlokno miesniowe, kazda kosc, drze sie popycha ludzi w busie , jakies glupkowate cwaniakowate teksty rzuca do kazdego , obraza jakas babcie i dziadka a ta laska wpatrzona w niego jak w obraz. Smieje sie z tych jego pseudozartow, z tego jak kazdemu "d***buje". Szczesliwa w chuj. Koles kiwnie palcem a ona juz obok niego jak pies. Takich ludzi, takich par sa tysiace. A zwykly typ, wyksztalcony, spokojny, zachowujacy sie jak czlowiek a nie malpa musi "spelnic 1567853647 wymagan kobiet" ja sie pytam O CO CHoDZI DO CHOLERY????!!!

Gość gość
szukaj normalnej kobiety a nie takiej która leci na troglodytów

Gość gość
Może czas przejrzeć na oczy i przestać wierzyć w to co mamusia i babcia mówiły o kobietach, bo nigdy nie przyznają się do tego, że mają mokro w majtkach na samą myśl o brutalach i innych silnych mężczyznach.

Gość gość
Bo są bardzo śmiali, sami zagadują do kobiet i mają prawko. Pamiętaj nadmiernie spokojny małomówny w towarzystwie człowiek choćby i był bardzo przystojny zawsze będzie sam, bo się odezwać nie umie, ani zagadać niestety życie jest bardzo ciężkie,kto nie umie sobie poradzić choćby się i zesrał z zazdrości nie da rady wyrwać nawet największego paszczura

Gość gość
Ale pieeeprzysz. Do przystojnych dziewczyny same zagadują więc jak koleś nawet jest nieśmiały to zawsze koło niego kręci się grono dziewczyn.

Gość gość
Nie tylko oni, ale ZWŁASZCZA oni dziecinko. Kobiety lecą na tępotę, agresję, prymitywizm niezależnie od tego czy mają tytuł profesorki, czy skończoną zawodówkę, oraz z jakiej rodziny pochodzą.

Gość gość
"Kobiety lecą na tępotę, agresję, prymitywizm niezależnie od tego czy mają tytuł profesorki, czy skończoną zawodówkę, oraz z jakiej rodziny pochodzą." x masz takie wzorce u siebie w rodzinie chyba btw, kiepskie prowo

Gość gość
Kiepskie to są twoje tanie wycieczki osobiste, do zarzygania te same teksty.

Gość gość
Autorze Takie zachowania kobie to feministyczny spisek żebyś ty sobie w życiu nie pociupciał ;)

Gość gość
dlaczego? dlaczego? a dlaczego woda jest mokra? no dlaczegooo?!?!?!

Gość gość
baby to c****je zrozum to bo najwyraźniej dałes sie zwieść wygladem co poniektórych

Gość gość
"Takie zachowania kobie to feministyczny spisek żebyś ty sobie w życiu nie pociupciał " x dobre :D

Gość gość
Kobiety doprowadzą do upadku naszą cywilizację mnożąc się z takimi tępakami, niedługo same downy będą chodzić po ulicach. Już przeciętny licealista jest 2 razy głupszy niż 20 lat temu.

Gość gość
a dlaczego ty twierdzisz, że ładna laska (wg ciebie oczywiście) jest jakaś lepsza? Skoro zadaje się z takim facetem i się nim zachwyca, to chyba oznacza, że ona jest z tej samej półki co on, nie? Nie masz dziewczyny i żadna na ciebie nie leci, bo myślisz jak ostatni idiota, że co ładniejsza to cud świata i z każdą taką byś się dogadał, a prawda jest taka, że nieważne, czy ładna dla ciebie czy nie, są ludzie o różnych charakterach i każdy normalny człowiek właśnie na to patrzy, a nie wyłącznie na wygląd

Gość gość
gość dziś I nie chwaląc się facet to napisał ;)

Gość gość
będą ci piertoliły jaki to jestes zły i chamski i masz nadmiar testosteronu a jak sie uspokoisz to ci wsadzą nóż w plecy. sam bym tak robił jakbym był babom

Gość gość
Powiem ci więcej. Jeśli ktoś mi by przypisał taką wielką wartość tylko na podstawie mojego wyglądu (a wielu twierdzi, że jestem ładna), nie poznając mnie - nie miałabym do takiej osoby szacunku. Sama jak ktoś mi się spodoba, nie wariuję, tylko go po prostu poznaję. I nie zawsze mi ten ktoś odpowiada

Gość gość
Bo mają respekt na dzielni

Gość gość
Bo nie masz samochodu, dlatego . Takie dresy- cwaniaki-patole też nie mają prawa jazdy ale kupią sobie jakiegoś używanego golfa czy bmw i jeżdżą bez. Są zaradni, a kobiety to lubią.

Gość gość
Przestań się już podszywać i nakręcać tylko przeczytaj wcześniejsze posty i weź to sobie do serca. Szcześliwszy będziesz. Szukaj dziewczyny, której nie interesują tępe dresy, a jest takich dużo.

Gość gość
Uroda tej kobiety ma takie znaczenie, że pokazuje, iż te najatrakcyjniejsze laski- te które mają wybór, wybierają właśnie taki pokrój facetów i pokazuje to co preferują kobiety, te brzydkie też by tak wybrały, gdyby mogły, a że mogą pomarzyć o takich natestosteronowanych patosach( bo oni lecą na ładne niunie) to czasem zdarzy się jakiś związek z normalnym gościem.

Gość gość
Ładne kobiety bardzo często są z normalnymi facetami. Coś mi sięwydaje, że ta laska była 'najładniejsza' tylko w twoim mniemaniu, mam jakiś obrazek takiej solary wymalowanej ze sztucznymi rzęsami.. pomyliło ci się coś, chłopcze drogi :D

Gość gość
Jak facet jest bardzo przystojny ale jest w towarzystwie bardzo spokojny i cichy to wygląd nic mu tu nie da, bo tpwarzystwo traktuję go jak śmiecia do wykorzystania (pomóż w tym i w tym, chodz tu i tu) a jak ten facet chce np. pomocy to wszyscy mają go w d***e, albo np. zaprosi kogoś na jakieś wyjscie to z początku jest grupa chętnych osób a jak przychodzi godzina wydarzenia to znowu wszyscy mają go w d***e wymyślając powody przez tela dlaczego nie przyszli do baru/czy na mecz. Niestety kobiety to widzą i taki typ nie ma szans na nic!

Gość gość
Jak facet jest bardzo przystojny ale jest w towarzystwie bardzo spokojny i cichy to wygląd nic mu tu nie da, bo tpwarzystwo traktuję go jak śmiecia do wykorzystania (pomóż w tym i w tym, chodz tu i tu) xx No gościu . Jak ty nie czaisz w jakim celu laski proszą o pomoc ani tego że jak zagadają a ty stoisz jak cielę to nawet to p*****lamento na Kafe ci nie pomoże :(

Gość gość
Musisz mieć siłę przebicia i wygrywać wszystkie konflikty w towarzystwie, konflikty werbalne, czy też przy użyciu przemocy, być duszą towarzystwa, czyli wyć najgłośniej przy stole, walić sucharami i "rozśmieszać" wszystkich, nie możesz prowadzić polemik intelektualnych, bo: "filozofowanie to siara", nie mogą ci przerywać, tylko ty masz przerywać każdemu- to jest atrakcyjne dla kobiet. Trzeba mieć jakiś atut, który budzi respekt u innych, bo na to lecą te płytkie k*rwy. Np. wzrost, czy mięśnie, albo agresję. Choćby mój pies jest mistrzem świata we wszystkich sztukach walki i już wygra rywalizację do laski z każdym facetem, bo te głupie k*rwy chcą zapewnić sobie poczucie bezpieczeństwa: http://zapodaj.net/b61c23ed7a64b.png.html

Gość gość
Bo typie nie można na każde xawołanie wykonywać rozkazów byle kogo musisz mieć humory grać ignorować troche towsrzystwo tylko w ten sposób nabiorą do ciebie szaczunku i sami będą cię powoli wprowadzać do grupy.

Gość gość
Ja jeszcze takiej pary nie widziałem, patusów w dresie widzę wyłącznie z dziewczynami typu tleniona blond albo mocna, wyprostowana czerń i patologiczny śmieszek w stylu Dody i tona tapety na ryju. Takie kobiety nie są wartościowe więc musisz być starszym desperatem skoro zwracasz na takie uwagę. Poszukaj lepiej damy, kasztanowe loki, naturalnie ciemna karnacja i płaszczyk i delikatna szpilka i maniery "proszę" "dziękuję "" przepraszam "i delikatny głos. Takiej w obecności cwaniaka nie zobaczysz

Gość gość
"Takiej w obecnośc***atusa nie zobaczysz" xx Bzdury p*dolisz, nie tak dawno widziałem moją znajomą, doktorantkę w okularach, bez farbowanych włosów, makijażu, niekrzykliwą, nie śmiejacą się głupio, cichą i wycofaną w towarzystwie okolicznego kibola, który był nie raz zatrzymywany przez policję, okazuje się, że już dziecko mają. Pod uczelnię dziewczyny potrafią podjechać Beemką z wytatuowanymi wyrokowcami.

Gość gość
12:59 A czy ja pisze o jakiś kujonkach w okularach? Nie, pisze o kobietach ładnych, szanujących się i znających swoją wartość. Żadna mądra kobieta nie zwiąże się z patusem, nawet jeśli ma doktorat to i tak nie świadczy o jej inteligencji.