Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie mi dlaczego nawet takie typowe patole z ulicy maja piekne dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Po imprezie w akadmiku wzial ja jak k***e zlapal za tylek i zabral do pokoju obok i pieprzyl chyba przez pol nocy, bez kitu też bym wolała takie ekstra rżnięcie od chodzenia przez rok z jakąś pierdołą i uprawiania ekscytujących pogadanek o pogodzie i hodowli kwiatów doniczkowych. Zeby był dobry sek synku to musi być popęd, a zeby był popęd to facet musi mieć cechy samca a nie drugiej samicy

Gość gość
też bym wolała takie ekstra rżnięcie od chodzenia przez rok z jakąś pierdołą i uprawiania ekscytujących pogadanek o pogodzie i hodowli kwiatów doniczkowych. Zeby był dobry sek synku to musi być popęd, a zeby był popęd to facet musi mieć cechy samca a nie drugiej samicy XXX Tego nie mogla napisac kobieta , nie wierze. Ale jezeli tak to czuje jedynie smutek, ten swiat sie stacza.

Gość gość
bo tego nie napisała kobieta. nie znam żadnej, która lubuje się w takiej przemocy i nie chodzi na terapię.

Gość gość
Tacy patologie moga miec zalety, z ktorych nie zdajesz sobie sprawy autorze ;) np. ladna buzke lub bogatych starych.

Gość gość
Tego nie mogla napisac kobieta , nie wierze. Ale jezeli tak to czuje jedynie smutek, ten swiat sie stacza. tak synku jestem kobietą i uwierz mi, ze facet ma być facetem a ni pipą i to nie jest równoznaczne z byciem chamem, kryminalistą i kretynem. To tylko tobie się tak zdaje, no ale cóż ja ci tam nie będę wyrównywać braków w wychowaniu przez rodziców. Facet ma być konkretny, zdecydowany, rownież w seksie. On ma napierać, kobieta ma się wahać i robić uniki. To taka gra erotyczna wymyślona przez naturę, nie umiesz, jesteś pierdołą to trudno, dobór naturalny oferuje ci odpady i tyle

Gość gość
bo tego nie napisała kobieta. nie znam żadnej, która lubuje się w takiej przemocy i nie chodzi na terapię. przemocy? buahahahahaha , przemoc to jest jak facet gwałci , albo wali po pysku, a nie jak spełnia twoje erotyczne pragnienia :D

Gość gość
nigdy nie poznałam żadnej ładnej kobiety, która leciałaby na dresa. dziewczyny dresów to paskudne krowy z toną makijażu, których oczy proszą o inteligencję, w dłoni zaś papierosek i co drugie słowo to oczywiście kurfa. masz wspaniały gust, autorze 🖐️

Gość gość
ladne dresiary :D

Gość gość
Ale piertolicie. Wytłumaczyć Ci? Ja mam powodzenie właśnie wśród takich patoli, bo nieśmiali i spokojni zawsze bali się do mnie zagadać. Jeden taki się wychylił i zagadał. Wszyscy mi dogryzali, ciągle słyszałam teksty od znajomych i nieznajomych chłopaków w stylu: "jak taka laska może być z takim burakiem." Nie obchodziło mnie to. Byłam z nim 3 lata, ale przez te 3 lata "urósł" i chciał mnie zmienić w swoją Barbie. Odpiertoliło mu dokładnie. Powiedział mi, że jak nie będę się ubierała codziennie w miniówki i dekolty, to nie będzie się ze mną spotykał. Kochałam go bardzo, ale nie potrafiłam znieść tego, jak bardzo się zmienił przy mnie i chciał mnie przerabiać na swój wyimaginowany ideał. Zrobiłam mu na złość, kopnęłam go w d... i zaczęłam się spotykać z "wytatuowanym patolem". Wiem, że to było głupie, ale przynajmniej utarłam mu nosa. Myślał, że jak już udało mu się "wyrwać" dziewczynę, która ma powodzenie, to może świat zwojować. Gdyby nie to, że zaczęło mu tak odwalać pewnie w życiu nie umówiłabym się z "wytatuowanym patolem". Mam kilka koleżanek po podobnych akcjach z tzw. "normalnymi", spokojnymi i nieśmiałymi, którym po "zdobyciu" co ładniejszej laski zaczęło odpiertalać, dlatego wybrały patoli.

Gość gość
Dlatego nie trzeba brać ani nieśmiałego, ani patola, tylko normalnego.

Gość gość
mój chłopak to też nieco zakompleksiony "kujon", ale w życiu nie pozwoliłabym mu mnie ubierać albo wybić się moim kosztem... bez kitu, facetów trzeba trzymać krótko