Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytlumaczcie mi dlaczego nawet takie typowe patole z ulicy maja piekne dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Może ta doktorantka lubi prochy, a chłop kibol jej dostarcza towar.

Gość gość
"Uroda tej kobiety ma takie znaczenie, że pokazuje, iż te najatrakcyjniejsze laski- te które mają wybór, wybierają właśnie taki pokrój facetów i pokazuje to co preferują kobiety, te brzydkie też by tak wybrały, gdyby mogły, a że mogą pomarzyć o takich natestosteronowanych patosach( bo oni lecą na ładne niunie) to czasem zdarzy się jakiś związek z normalnym gościem." Tez mi sie tak wydaje

Gość gość
Za błędy młodości płacę teraz chodząc do liceum zaocznego, do którego w większości oczywiście uczęszcza patologia. Prawie tam nie ma ładnych dziewczyn, większość to dziewczyny ciężkie, wulgarne o grubych, tępych rysach i to z takimi wiążą się dresy. I widać, że autor jednak chce tępej dresiary, byle by była "ładna" co w jego guście oznacza czarne albo blond kłaki z tapetą na twarzy o grubości 3 cm.

Gość gość
Bump

Gość gość
Dopiero napisałaś, że nie ma ładnych dresiar.

Gość gość
Ładne czy wyzywajaco ubrane? :D

Gość gość
przejeżdżam dwa razy dziennie przez menelską dzielnicę w wwie i podziwiam mnóstwo sebów ze swoimi karynami. dziecko, to nie piękne kobiety wybierają patoli. to ty masz coś nie tak z preferencjami, skoro laski z FASem na twarzy, w spalonych włosach, wulgarnych, niemodnych ubraniach i rechoczące jak stare pijaczki są piękne.

Gość gość
Wiesz co sie liczy? Szacunek ludzi ulicy!

Gość gość
"przejeżdżam dwa razy dziennie przez menelską dzielnicę w wwie i podziwiam mnóstwo sebów ze swoimi karynami. dziecko, to nie piękne kobiety wybierają patoli. to ty masz coś nie tak z preferencjami, skoro laski z FASem na twarzy, w spalonych włosach, wulgarnych, niemodnych ubraniach i rechoczące jak stare pijaczki są piękne." Hahaha, dokladnie!

Gość gość
21:40 - wsystko na temat :D

Gość gość
Takie laski, co mają dresiarzy, może i są ładne (zależy dla kogo) ale za to tępe... Dla takiej tematem do rozmów są tipsy, solarium, imprezy i wybryki jej "misia"... Normalna, wykształcona, się z takim nie zwiąże, bo widzi jego prostactwo. Ale jednocześnie ma wymagania wobec potencjalnego partnera. Bo skoro jest ładna, wykształcona, mądra, to dlaczego ma brać jakiegoś nieudacznika? Wniosek jest taki, że albo weźmiesz się za siebie, albo bierz brzydką dziewczynę, najlepiej po 30-stce, takie mają mniejsze wymagania.

Gość gość
*Po 30-stce wymagania sa wieksze. To raczej 20-stce wystarczy wiele mniej, bo jeszcze nie wie czego chce i jest nastawiona na dobra zabawe. 30-stka mysli bardziej przyszlosciowo.

Gość gość
Niestety mawet te wyksztalcone \i ladne\ leca na patoli, wiele mam przykladow z otoczenia, naprawde. Laska w ktorej sie troche podkochiwalem, dziewczyna po farmacji chodzi z typem ktory dorywczo pracuje na budowie, chodzi wytatuowany, ma tatuaz na calych plecach, 2 lata temu napadl sklep z elektronika, dostal zawiasy. W wiekszosci nie pracuje, mieszkaja na takim cichym osiedlu, ona z********a od 7 rano a on spi do 11 pozniej zlaza sie kumple i czasem kolezanki, wieczorem popijawa. Czasem go nie ma fakt bo jedzie gdzies popracowac przez 2-3 tygodnie do innego miasta ale w wiekszosci siedzi i sie o******la. I piekna dziewczyna po farmacji \naprawde madra bo ja znam\jest z nim i go kocha. Jak sprobujesz cos zlego powiedziec o nim w jej towarzystwie to by ci oczy wydrapala.

Gość gość
Ale 30-stka bardziej zdesperowana. Wszystkie koleżanki zaobrączkowane, a ona stara panna... księcia na białym koniu brak, więc trzeba nawet błazna brać, byle był...

Gość gość
Niestety mawet te wyksztalcone i ladne leca na patoli, wiele mam przykladow z otoczenia, naprawde. Laska w ktorej sie troche podkochiwalem, dziewczyna po farmacji chodzi z typem ktory dorywczo pracuje na budowie, x Przejdzie jej. Moja znajoma po studiach też zakochała się w takim budowlańcu. Miał wyrok za narkotyki. Przejrzała na oczy jak ją pobił po pijaku, ale byli ze sobą jakieś 3 lata...

Gość gość
Ale 30-stka bardziej zdesperowana. Wszystkie koleżanki zaobrączkowane, a ona stara panna... księcia na białym koniu brak, więc trzeba nawet błazna brać, byle był... buahahahahaha, jasne synku. Ja ma 42 lata i ani nie miałam parcia na chłopa jak miałam 25, 30 35 ani teraz. Chciałam to się z kimś spotykałam, nie chciałam to nie. Wybrzydzam do tej pory, a jak się już zaden chętny nie trafi to i strata też żadna

Gość gość
22:05 autorze, ile jeszcze takich historii wymyślisz? powiedz mi, wierzysz w to, że to odpisują ci ludzie, czy komu chcesz coś udowodnić?

Gość gość
też sie obawiam, że dla ciebie piękna to typ taniej k...z dzielni. Więc może czas wyrobić sobie gust to i żal mniej będzie d... ściskał

Gość gość
"Błazna brać" Wedlug powyzszego wywodu blaznem jest normalny spokojny koles z klasa a tym nie-blaznem patol z dziarami. No tak wynika z tego co piszecie. Bo niby mam sie brac za 30stki bo na inne nie mam szans bo jestem blaznem czyt spokojnym kolesiem nie patolem.

Gość gość
gość dziś Ale 30-stka bardziej zdesperowana. Wszystkie koleżanki zaobrączkowane, a ona stara panna... księcia na białym koniu brak, więc trzeba nawet błazna brać, byle był... buahahahahaha, jasne synku. Ja ma 42 lata i ani nie miałam parcia na chłopa jak miałam 25, 30 35 ani teraz. Chciałam to się z kimś spotykałam, nie chciałam to nie. Wybrzydzam do tej pory, a jak się już zaden chętny nie trafi to i strata też żadna x I zostaniesz starą panną na zawsze, gratulacje. Mam taką jedną znajomą, po pięćdziesiątce-bez kija nie podchodź hahahaha

Gość gość
Przejdzie jej. Moja znajoma po studiach też zakochała się w takim budowlańcu. Miał wyrok za narkotyki. Przejrzała na oczy jak ją pobił po pijaku, ale byli ze sobą jakieś 3 lata... XXX No wlaśnie ale byli ze soba az 3 lata i odeszla dopiero jak ja pobil,. Wynika z tego ze prostactwo, niski status spoleczny, agresja jednak jest afrodyzjakiem dla kobiet.

Gość gość
Co wy macie do tych 30-stek? :D do tej pory nie szukaly to po 30 nie beda zdesperowane.

Gość gość
Pomiędzy patolem, a tzw. cipą męską, jest całe mnóstwo facetów przystojnych, zadbanych, inteligentnych, zaradnych, czułych itd. Ja właśnie takiego mam :) Autorze, zadbaj o wygląd, powalcz z nieśmiałością i szukaj tej swojej wymarzonej... ale może faktycznie nie wśród blond lub kruczoczarnych solar, bo takim nie zaimponujesz, patolem trzeba się bowiem urodzić:P

Gość gość
I zostaniesz starą panną na zawsze, gratulacje. Mam taką jedną znajomą, po pięćdziesiątce-bez kija nie podchodź hahahaha no i co z tego, to jakaś większa strata niż bycie z jakimś nudnym starym dziadem co pierd******anapę? Zresztą i tak faceci szybciej umierają więc nie ma sie co do nich przywiązywać

Gość gość
No wlaśnie ale byli ze soba az 3 lata i odeszla dopiero jak ja pobil,. Wynika z tego ze prostactwo, niski status spoleczny, agresja jednak jest afrodyzjakiem dla kobiet. x W jej przypadku to była raczej chęć zmiany jego- "mial trudne dziecinstwo, rodzice pili, ojciec go bił, ale to dobry chłopak, przy mnie wyjdzie na prostą"-takie miała myślenie...

Gość gość
gość dziś Co wy macie do tych 30-stek? smiech.gif do tej pory nie szukaly to po 30 nie beda zdesperowane. x Szukały, ale księcia, oczywiście nieoficjalnie, bo one takie wyzwolone singielki. Książę się nie pojawił, ale pierwszy siwy włos owszem. I instynkt macierzyński u niektórych. Więc j.w.

Gość gość
Ja mam jeszcze inne sostrzezenia juz pal szesc z tymi patolami bo faktycznie nie wszystkie, choc sporo, leci na takich. Ale zauwazylem jeszcze na studiach ze laski ciagnie do cynicznych typow ktorzy sobie z nich zartuja, kpia, ktorzy odnosza sie do nich po chamsku i z wyzszoscia. Mialem taka jedna kumpele co taki typ z niej sie smial ciagle, traktowal na dystans, olewal, ona oczywiscie gadala ze to cham i swinia ale dalej za nim chodzila jak kot za mysza. Koles sobie z niej totalnie drwil kpil, ja bym takiego typa nienawidzil i chcial sie odegrac a ona 2 lata pozniej wyladowala z nimw lozku. Po imprezie w akadmiku wzial ja jak k***e zlapal za tylek i zabral do pokoju obok i pieprzyl chyba przez pol nocy, bez kitu. Jakos jej to wogole nie przeszkadzalo wtedy ze przez 4 lata traktowal jak ja scierke, szczesliwa byla. Po tym incydencie juz calkiem zakochana w nim po uszy chodzila. To pokazuje mentalnosc kobiet. Nawet mi niemmowcie o kobietach bo to sie po prostu na wymioty zbiera.

Gość gość
kocham autora. jest świetny.

Gość gość
Co wy macie do tych 30-stek? smiech.gif do tej pory nie szukaly to po 30 nie beda zdesperowane. x Szukały, ale księcia, oczywiście nieoficjalnie, bo one takie wyzwolone singielki. Książę się nie pojawił, ale pierwszy siwy włos owszem. I instynkt macierzyński u niektórych. Więc j.w. przeceniasz to parcie na chłopa i dziecko u kobiet...naprawdę. To nie jest jakaś szczególna wartość jeśli chłop jest byle jaki. Lepiej być samej

Gość gość
autor tak trafnie opisuje rzeczywistość. tyle ciekawych historii opowiada.