Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do synowych

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie zastąpicie córki,nigdy żadna teściowa jak i ja was nie pokocha co najwyżej zaakceptuje,jesteście leniwe,księżniczki zafajdane tak jak i moja synowa!

Gość gość
ale wasi synkowie wybrali nas, a nie was, a waszą miłość mam w d***e :) i na starość - won do córeczki :)

Gość gość
i co w zwiazku z tym zamierzasz zrobic ze swoja żółcią? Bo to szkodzi dla zdrówka,

Gość kkkkkkkkkkkkkk
Jesteś wredną teściową, widać po twoim wpisie.

Gość gość
a myślisz że ja chce żeby mnie tesciowa pokochała? zboczona jesteś jakaś, spadaj stąd lesbo!

Gość gość
Nie oceniaj innych pod względem swojej synowej. Ja też mam wredną teściową i co mam twierdzić, że wszystkie takie są?? Plotkary bałaganiary, śmierdzące a jeszcze jak przyjdzie do mnie pod moją nieobecność to jeszcze coś mi ukradnie. ( mieszkamy w jednym domu ona na dole ja na piętrze, które zrobiliśmy z mężem od posadzek po sufity.) Wszędzie się grzebie i panoszy.

Gość gość
Ja tam w ogole nie chce zadnej milosci ze strony tesciowej. Nasze stosunki maja byc poprawne bez uczuc i tyle w temacie. Mame juz mamy drogie tesciowe. Wy nam ich nigdy nie zastapicie.

Gość gość
A ja uwielbiam swoja tesciowa jest najlepsza babka pod sloncem zreszta z wzajemnością

Gość gość
Do domu wpada uradowany mąż. Mówi do żony: - Kochanie wygrałem w totka. Żona siedzi cicho i nagle mówi: - Mamusia nie żyje. Na to mąż krzyczy z radości: - Ja pie**olę kumulacja!

Gość gość
Mam tak samo. Moja teściowa jest pieprzonym złodziejem. Ukradła mi nawet meble. P***a j****a grzebie mi nawet w bieliźnie. Włamuje się do domu i bierze co chce. Teściowe to zło. P********e, śmierdzące, stare k***y.

Gość gość
Moja teściowa twierdzi ze jestem dla nich jak corka ze tak mnie traktują i inne trele morele. Mamy poprawne kontakty wiec tego nie komentuje. Oni do tego podchodzą ze jestem żona ich syna to jestem ich rodziną. Dla mnie to trochę chore, uważam ze teściowa / synowa to nie rodzina i nigdy nie pokocham teściówjak moich rodziców... no ale lepsze takie podejście niż wredna teściowa

Gość gość
Z teściowa mam poprawne stosunki nie zabiegam o lepsze mam swoją mamusie która kocham i tatę teściowie nigdy nie zastąpią moich rodziców dziękuję

Gość gość
Teściowe nie wpiertttalajcie się do życia swoich dzieci a będzie ok. Krótko opisze swoją teściową. A takich jest więcej . Mieliśmy wspólną kuchnię. W trakcie złości potrafiła dosypac mi za dużo soli do zupy która się gotowała, Ciągle buntowała syna, żeby zmienił zapis i zapisał dom swojej siostrzenicy. Więcej nie napisze bo wszyscy by płakali. Odetknęłam jak zmarła. Oczywiście pomagała jej i robilam wszystko przy niej z jej synem jak umierała na raka :/

Gość gość
:-D. Tee... Odetknieta synowa. :-D

Gość gość
Odetchnęłam miało być... Nie wiem z czego się tak cieszysz :-P

Gość gość
Boscie lale i tluki :-D

Gość gość
Oczywiście autorko masz rację, a co za tym idzie wy nigdy nie zastąpicie matki, nie powinno się do was zwracać per mamo, zawsze będziecie obcymi babami, których żałosny los nie obchodzi waszych synowych :) wszystkie jesteście takie same jak moja teściowa - stare, spocone, rozhisteryzowane świnie w wiecznej menopauzie :) nie liczcie na jakąkolwiek miłość ze strony wnuków, bo juz dobra synowa wie jak nastawić dzieci do obcej baby :) a tak serio, serio - czy ty autorko nie byłaś lub nie jesteś czyjąś synową? rozumiem, że twoje agresywne zafiksowanie i frustracja spowodowane są totalna samotnością i pretensją, że facet odszedł.... no po twoim wpisie ja mu się nie dziwię :)

Gość gość
no i mnie to pasuje :D ja obca dla niej - ona obca dla mnie :D dobrze, bo już myślałam, że zasmrodzi mi wigilię swoją obecnością, a teraz dzięki tobie autorko już wiem co mam robić, bo jeszcze do dziś miałam dylemat :) Mąż w sumie też się ucieszy, że nie będzie tego zapierdziałego zgryźliwca i w spokoju sobie posiedzimy. Już dawno mi mówił, że nie ma siły do swojej matki, a ja głupia się bawiłam w sumienie i sentymenty hahahahaha JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI AUTORKO :)

Gość gość
autorka ma rację,ja swoją synową tylko zaakceptowałam bo musiałam,jest obca i będzie,nie lubie jej,drażni mnie i chcąc nie chcąc lubie z nią rywalizować o syna,ja go urodziłam,jestem dumna jak woli jeść moje obiady jak żony,wnuki też pójdą zamną wystarczy dużo słodyczy i to że im na wszystko pozwole,i tak kochane jesteście przegrane... synowe

Gość synowa nie rodzina
nie mam córki ale synowa mi jej napewno nie zastąpi.Zabawne jest to że ona naprawde mysli że ją kocham.Przyznam że udaje,nadskakuje, ale to są pozory.Robie to z musu ze względu na syna i wnuki.Nigdy przenigdy teściowa nie pokocha synowej.We wsi mam koleżanki i jak chodzimi na spacerki to każda przyznała że tak jest,więc mam czyste sumienie.

Gość gość
do dwóch pań z 10.07 i 10.11 :) trafiony zatopiony czyli na głupie prowo - mądra odpowiedź a ty już się nie wysilaj kretynko z tymi słodyczami tylko wymyśl coś lepszego albo domem się zajmij i dziećmi, bo na kafe wymyslasz bzdety, a dziecior z d...pą odparzoną w kącie ryczy

Gość teściowa nie rodzina
synowa nie rodzina dziś nie mam córki ale synowa mi jej napewno nie zastąpi.Zabawne jest to że ona naprawde mysli że ją kocham.Przyznam że udaje,nadskakuje, ale to są pozory.Robie to z musu ze względu na syna i wnuki.Nigdy przenigdy teściowa nie pokocha synowej.We wsi mam koleżanki i jak chodzimi na spacerki to każda przyznała że tak jest,więc mam czyste sumienie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a czy ty myslisz, że nam zależy na waszej miłości? wy nas ledwie znosicie i my was też, dla wspólnego dobra. Myślisz, że my chcemy wam córki zastąpić? chyba masz za wysokie mniemanie o sobie zawsze będziecie obce mimo waszych obiadków i mimo powicia nam naszych mężów w boleściach, zrobiłaś swoje, a reszta mi wisi, ja mam swoją matkę. Wisicie nam i ja też mam koleżanki, które mówią to samo więc sumienie mam czyste :D

Gość gość
Czasy się zminiły.Drogie teściowe,pamiętajcie że syn ma swoją nową rodzinę i to wy jesteście przegrane nie my.Matka jest do pewnego momentu a żona do końca życia,co do wnuków to nie wasze dzieci a synowej.Nigdy swojej teściowej na 5 minut nie zostawie dziecka.Dosyć że fałszywa nadgorliwa udawaczka i tu się zgodze że teściowe udają kochane to jeszcze zachowują się jak matki naszych dzieci! Mąż stoi za nami murem,urwaliśmy kontakty naszczęście,a ona niech nas gnoi po rodzinie,kosztem tej wrednej złej synowej co odsuneła syna i wnuka od rodziny.Tylko zapomniała dodać jak jest naprawde i jak postępuje.Dla mnie najważniejsze jest moje dziecko i mąż a rodzina mi wisi koło tyłka,śmiać mi się tylko chce jak smaruje im tyłki teściowa a pierwsza dzwoni do nich z żalami,żałosne!!!

Gość gość
a ja mam gdzieś moją teściowa kochamy się z moim M mamy dzieci i to się dla nas liczy a nie nasze matki :-) nigdy w życiu nie mogła by teściowa być moja mamą no bo co pi/e/przy ła bym się z bratem :-o więc o czym tu mowa i po co nie rozumiem tych wojen wolę tego unikać nie odzywać się ustępować głupiemu czyli teściowej niech się topi w jadzie nienawiści i goni do kościoła klepać zdrowaśki ja wolę się pomodlić po cichu dla siebie i przecierpieć też po cichu bo wiem że jej życiowe motto to sprawić komuś ból szczególnie mi

Gość śmiech na sali ojoj
A ja nie uważam że to prowo-samo życie- nie mam z teściową żadnych już kontaktów ani dziecko ani mąż.Nie chcemy jej w naszym życiu ani teścia.Chodzą co niedziela do kościoła, a diabeł za uszami wystaje jak to mówi babcia. I kto tu przegrał? jak jest mądra i w porządku teściowa to czemu nie.A nie rozhisteryzowana dziwaczka i manipulantka!!! w dodatku nadgorliwiec * 🖐️

Gość gość
a co gdy mąż idzie za matką? :-( załamana

Gość gość
a ja mam wspaniałą teściową i nigdy złego słowa na nią nie powiem myślę, że nie ma jakiegoś ogólnego gatunku teściowych czy synowych tylko to zależy kto jakim jest człowiekiem, to są charaktery pojedynczych ludzi. Nie ma możliwości żeby fajna osoba była podłą synową lub teściową i odwrotnie.

Gość gość
do teściowych nigdy nie zastąpicie matki,nigdy żadna synowa jak i ja was nie pokocha co najwyżej zaakceptuje,jesteście leniwe,księżniczki zafajdane tak jak i mojateściowa! finał bajki:)

Gość gość
Leniwe księżniczki? K***y a nie księżniczki. Swoim teściom życzę śmierci. I żeby zdychali długo i w męczarniach.

Gość gość
terazniejsze synowe to lenie smierdzace tylko by nogi rozkładały seksem męza na swoja strone nastawia jeszcze im usluguj syfiary i brudasy do roboty larwy