Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miss i Missterzy prawie zawsze są ładni skoro wygrywają konkursy piękności.

Polecane posty

Gość gość

a oceniają profesjonaliści

Gość gość
to prawda

Gość gość
śliczni są

Gość gość
Lub maja ryj jak kobyła :D:D

Gość gość
gość dziś nie prawda a Ty masz kompleksy wiec piszesz głupoty moi znajomi którzy nie mają kompleksów mówią że miss i misterzy są ładni a Ci z kompleksami uważają inaczej.

Gość gość
W 2010 byłam miss jednego z uniwersytetu... BYŁAM. Choroba dała swoje... 3 grosze.

Gość gość
Ale naprawde niektore sa przecietne lub maja cialo ok, szczuple, zrobione i ryj jak kobyla jak taka jedna, ktora sie lansuje z innymi zrobionymi kobylami po dyskotekach:D Ps. Nie mam kompleksow. Wycieczki personalne kieruj pod swoj adres.

Gość gość
22:15 - niunia to jest forum i ludzie moga miec inne poglady

Gość gość
Miss i Misterzy świata prawie zawsze są ładni bo wygrywają konkursy piękna, to oceniają profesjonaliści i miss i misterzy są ładni bo brzydcy miss i misterzy są ładniejsi o wiele od zwykłych brzydki osób a ładni miss i misterzy są są o wiele ładniejsi od ładnych zwykłych osób, tak jak pisałam moi znajomi bez kompleksów uważają że miss i misterzy świata często są ładni a z kompleksami że często są brzydcy lub zawsze

Gość gość
gość dziś nie każdy pogląd jest prawdą i pisanie pewnych komentarzy o czymś świadczy np kompleksach

Gość gość
gość dziś racja , u mnie też tak jest

Gość gość
gość dziś Miss i Misterzy świata prawie zawsze są ładni bo wygrywają konkursy piękna, to oceniają profesjonaliści i miss i misterzy są ładni bo brzydcy miss i misterzy są ładniejsi o wiele od zwykłych brzydki osób a ładni miss i misterzy są są o wiele ładniejsi od ładnych zwykłych osób, tak jak pisałam moi znajomi bez kompleksów uważają że miss i misterzy świata często są ładni a z kompleksami że często są brzydcy lub zawsze Co powiadasz, nawet sie nie umiesz wyslowic :D

Gość gość
profesjonaliści i "profesjonaliści" :D

Gość gość
gość dziś umiem się wysłowić dobrze napisałam, a Ty jesteś nie inteligentny/a lub nie umiesz się pogodzić z tym że masz kompleksy lub piszesz głupoty z nudów lub dlatego że za mało myślisz nad tym co piszesz

Gość gość
gość dziś do wyborów miss i misterów świata wybierają najlepszych profesjonalistów

Gość gość
Moze nie jest prawda dla ciebie ;) dla innych moze byc.

Gość gość
gość dziś nie masz racji i piszesz głupoty bo masz kompleksy lub jesteś tr)olem 9 ( os. pisze głupoty) nie warto pisać, czytać lepiej to ignorować