Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie klapsy w cycki

Polecane posty

Gość gość

cycki wtedy tak fajnie latają

Gość gość
Chciałabym spróbować z przyssawkami na sutki. Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Gość gość
Fajne jest wiązanie cycków linką. I wtedy klapsy.

Gość gość
po oglądaniu filmu Greya dostałam w prezencie http://freetaboos.pl/klamerki-na-sutki-i-master-series-p-1771.html Od razu założyłam. Okazało się że kupił również kajdanki i pejczyk. Najpierw z uniesionymi wysoko rękami użył pejczyka delikatnie, w zasadzie bardziej łaskotały uderzenia pod pachy i z boku niż bolały. Potem w brzuch i plecy, w końcu elektryzujące trafienia w piersi i napęczniałe sutki. W końcu łóżko - z przywiązanymi za głowę rękami rozkładałam posłusznie nogi żeby łatwiej było pejczykowi zająć się wrażliwościami wnętrza ud. Najpierw przypadkowe, niestaranne ześliźnięcia się z ud Łańcuszki i klamerki chroniły jeszcze srom, ale drżałam już z obawy i niecierpliwości wiedząc że trafienia tam są niuchronne. W końcu stało się, kolejne przeniesienie zainteresowania na piersi i nagłe, niespodziewane trafienie wprost w moje intymne pęknięcie spowodowało ból i odruchowe zaciśnięcie nóg. Ale było to jednoczesnie tak emocjonujące, że sama pomału je rozchyliłam i czekałam aż znowu tam trafi. Droczył się po czym znowu nastąpiło trafienie, trochę niedokładne, w klamerkęzamiast w delkikatne ciało. Teraz już nóżki pozostały ulegle rozłożone. Zrobiłam taki ruch że zorientował się o co chodzi i uwolnił mi ręce. Palcami za łańcuszki rozciągnęłam szeroko wargi zewnętrzne, żeby otworzyć głęboko moją delikatną miękkość, w pełnym zaufaniu że będzie wiedział jak można żeby dać szaloną rozkosz a nie zrobić krzywdy. Wszystko miałam tam niesamowicie napęczniałe i uwrażliwione, dlatego seks potem nie był długi ale orgazm niesamowity. Na szczęście drugi dzień w domu - nie byłam w stanie założyć majteczek tak wszystko było tam podpuchnięte, ale czułam to nie jak ból a wrażliwość.

Gość gość
mój kupił skórzaną packę - zakończoną kółkiem wielkości sutka. Czasem jak leżę na plecach a on klęczy między moimi nogami bawi się w delikatne packanie w moje piersi, głównie w sutki. Na tyle delikatne, że właściwie nie boli tylko drażni je niesamowicie. Żartuje że karci je za bezwstydne sterczenie. Jak mocno stwardnieją to trochę bolą nawet słabe pacnięcia, jak grzecznie zmiękną to nawet mocniejsze uderzenia przyjmują spokojnie. Efekt jest taki, że na drugi dzień są tak uwrażliwione, że nie mogę nic na nie założyć. Rano kręcę się po domu toples, po porannej kawie zakładam jedwabną bluzeczkę. Wtedy śliski i delikatny materiał cudownie je drażni, sterczą i widać je przez bluzeczkę. Mój bardzo lubi jak tak się bezwstydnie prezentuję, nawet jak ktoś do nas wpadnie po południu.

Gość gość
Fantaści...

Jakoś nie wydaje mi się żeby tzytzki były obiektem do "poklepywania." :O Jakoś na tysiąc i jeden sposobów zabawy nimi :P klapsy jakoś nie przyszły mi do głowy. Dupsko owszem, nawet kosztem dostania z liścia :P Tzytzki to magia, już na "hiszpana " wydaje mi się, że to perwersja :P...

Gość gość
Nowy, ale ty jestes pruderyjny. Po co ci to forum, jak ono jest zbyt zboczone dla ciebie.

Gość bella   86
Ssanie, pieszczenie, masowanie tak, ale klapsy chyba sprawiają ból, tyłek to co innego.

Gość gość
Sam się wal po sutkach.

Gość gośćart
Jak kochanek dobry to klapsy w każdą część ciała są przyjemnością i rozkoszą :)

Gość gość
znałem taką co to lubiła ;)

Gość gość
Ja lubię i nie tylko w cycki :)

Gość gość
Lubię jak mnie bolą po seksie.

Gość gość
Klapsy w cycki? Co wy macie za zboczenia?

Gość gość
Obwiązane i ściśnięte i wtedy klapsy. Tak lubię i wcale nie jestem zboczona. :)

Gość gość
na klapsy ręką to chyba się nie nadają, ale czasem bawimy się ze skórzaną packą. Najfajniej jest na jeźdźca - jak jestem do niego tyłem to mobilizuje mnie do rytmicznej jazdy pacnięciami w pośladki, a jak przodem to własnie w piersi. Nie za każdym razem ale jak chce mnie zmobilizować do mocniejszej jazdy to stara sie trafić w sutki. Jak są nabrzmiałe to trochę wtedy bolą nawet niezbyt silne trafienia. Jak są obficie naoliwkowane to poślizg prawie likwiduje bolesność im jest ekstra. W trakcie takich zabaw obrywam również w srom. Niesamowite uczucie, po takim wstępie reakcja na penisa jest niesamowita - pierwszy orgazm dostaję już na początku stosunku, a potem jeszcze i jeszcze ...

Gość gość
Mój facet też dochodzi jak mu pieszczę sutki. Ciekawe czy inni tak mają

Gość gość
barrrrrdzo lubię :P

Gość Ann1980
Oj tak... I nie tylko w cycki.

Gość Marcin Miły

Odkopuję.

Ostatnio z żoną gdy była na górze a ja się jaralem jej piersiami. Podczas zmiany ułożenia bo łóżko skrzypiało, przypadkowo klepałem jej pierś.

Akurat w okolicach sutka. Spróbowałem jeszcze raz i podziałało pozytywnie. Tak lekko w okolicach sutków żeby widać było ruch piersi które były nad moją twarzą. 

Trochę poczytałem i podglądałem sobie takie treści i są całkiem podniecające.

Nie chcę jakiegoś SM bo niektóre zdjęcia i filmy są dość drastyczne.

Pomyślałem o takim bondage piersi. Ktoś może się konkretnie wypowiedzieć na ten lub podobny temat?

Gość gość

też polubiłam te klimaty. Najpierw dłonią, ale jest za ciężka i nie można na tyle mocno żeby bez bólu poczuć stymulację najwrażliwszych miejsc. Super jest packa skórzana stosowana na mocno naoliwkowane ciało. Droczy się trafia delikatnymi pacnięciami po całym ciele, niemogę się doczekać aż zacznie trafiać w moje najwrażliwsze intymności - przede wszystkim sutki ale również między rozsunięte nogi a także - to specjalny niedawny wynalazek między posladki tak żeby krążek packi trafiał dokładnie w otwór dupikowy. Na zmianę - bładzą pacnięcia po brzuchu, udach i nagle silniejsze elektryzujące uderzenie rozpłaszczającemój napęczniały sutek lub wdzierające się w rozwarte wnętrze. Oczy mam zawiązane więc zawsze jest pełne zaskoczenie. Super.