Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgloszenie podjecia pracy w pup

Polecane posty

Gość gość

Prace zaczynam dopiero w piatek, umowe juz mam tez podpisana z data piatkowa. Chcialam wyrejestrowac sie z urzedu wczesniej. Czy moge to zrobic skoro jeszcze nie zaczelam pracy czy musze czekac i dopiero jak juz zaczne to w ciagu 7dni mam to zglosic?

Gość gość
A po co się wyrejestrowywać? I tak cie skreślą jak nie przyjdziesz na wizytę. Szkoda czasu i kasy na dojazd do PUP.

Gość gość
Niby szkoda. Ale wolalabym sie wyrejestrowac zeby pozniej nie miec z nimi zadnych problemow. A wizyte mam wyznaczona dopiero na koniec grudnia wiec jeszcze troche czasu.

Gość gość
choćby po to że w razie czego jak z tą pracą coś nie wyjdzie to zawsze będzie można zarejestrować się ponownie a gdy nie nie przyjdzie się na wizytę to wykreślają na 90 dni i nie można się zarejestrować przez ten czas.chyba że jest się pewnemu tej pracy na 100 % to wtedy olać pup.

Gość gość
ja w PUP dostałam adres mailowy, na który miałam napisać, jak podejmę pracę. I tak zrobiłam. Imię, nazwisko, adres i pesel podałam. Zadzwoń u siebie d urzędu i podpytaj.

Gość gość
Babka powiedziala mi ze skoro umowe mam dopiero od piatku i jeszcze nir zaczelam pracy to nie moze mnie wyrejestrowac :o dostalam jakis eniosek i ta, jest do zaxnaczenia ze od tego i tego dnia jestem lub BEDE zatrudniona. Wiec skoro mam juz umowe i pewne ze od piatku zaczynam prace to z jakiej racji nie moze mnie wyrejestrorowac?