Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rajstopy 32

Dziecko po cc ma zmniejszone napięcie miesniowe problemy z mowa i jest nadr****i

Polecane posty

Gość gość
Z Si sprawa długości terapia jest bardzo indywidualna, jest jedna zasada im wcześniej tym efekty są szybsze... Mój syn ma teraz 13 lat:-) uczy się super, ale ma stwierdzona dysleksje :-/ ma też problemy z emocjami mimo 13 lat :-/...najgorsze jest to że si to dość droga terapia. Autorko zrób najpierw diagnozę...

Gość Rajstopy 32
No wlasnie ide w przyszłym tygodniu na porade do innej logopedy i neurologopedy co prowadzi terapie z si. Mam stracha. Nie wiem mam jakies mieszane odczucia. Nie miałam cc na żadanie a czuje sie jakas winna.

Gość gość
Kobieto wyluzuj. Ja nie miałam cc i syn miał zaburzenia. Rzeczywiście przy cc jest większe prawdopodobieństwo.. A przed tymi wizytami poczytaj sobie trochę o si, tam są wymienione cechy takiego dziecka sprawdź czy się sprawdza więcej cech... Ja rodziłam się naturalnie i też mam dysleksje a podejrzewam że i si u mnie kulala bo lubiłam się dociskac. Si to żaden problem w porównaniu do asperger czy Za.

Gość Rajstopy 32
Jest *****iwy, nie wysiedzi w miejscu choc widze ze sie skupia na zabawie. Mowi nie wyraznie na 20 slow powie polowe zrozumoale a polowe po swojemu. Miewa napady ze na mnie wskoczy i sie roxpycha rękami jakby chciał sie odpychac jak najmocniej. Polecenia wykonuje. Rozumie wszystko. Czasem tylko musze na niego glosniej krzyknac. Mowa mnie martwi. Zobaczymy....