Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na tym forum jest tylu prorosyjskich koltunow?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego na tym forum jest tylu prorosyjskich koltunow?

Gość gość
gdzie ?

Gość gość
lepsi prorosyjscy niz proukraińscy :O ukraina = banderowcy i wołyn = rzeź i masakra

Gość gość
Ciekawe czemu polaczki nie pamietaja ilu polakow wymordowali ruscy, ile kobiet pog****ili i ile zniszczyli.

Gość gość
lepsi prorosyjscy niz proukraińscy ukraina = banderowcy i wołyn = rzeź i masakra O katyniu pamietasz?

Gość gość
Putin to może święty nie jest ,ma swoje grzeszki,ale on i Orban ma przynajmniej ja/ja i głowę na karku,nie to co te zniewieściałe c***y z eurokołchozu i im przytakujący klakierzy z krajów członkowskich!

Gość gość
Putin to może święty nie jest ,ma swoje grzeszki,ale on i Orban ma przynajmniej ja/ja i głowę na karku,nie to co te zniewieściałe c***y z eurokołchozu i im przytakujący klakierzy z krajów członkowskich! Idź się lecz..

Mądrzy ludzie pamiętają ilu Polaków zabili Rosjanie, a ilu Niemcy i dlatego wolą tych, którzy nas za podludzi i materiał na niewolników nigdy nie traktowali. x Mądrzy ludzie pamiętają też, kto w 1939 nas ZDRADZIŁ i kto powtórzył to w 1944 i 1945-tym. x Rosjanie byli w 1939 roku naszymi "najwięszymi" WROGAMI, więc trudno oczekiwać od nich miłości do wojska, które w 1945-tym nadal do nich strzelało.

Gość gość
gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania.

Gość gość
Może dlatego, że ruskie przynajmniej nie udaja ,że walcza z brodatymi terrorystami w przeciwieństwie do koalicji, która od ponad 4 lat nie zlikwidowala PI i pozwolila by kilku pastuchów w sandalach nie tylko zajmowalo coraz wieksze terytoria na bliskim wschodzie,nie tylko umozliwila im finansowanie i szkolenie tysiecy bojowników, ktorzy teraz sieja terror także w Europie pod plaszczykiem uchodźcy. Ale co tam lepiej przyklaskiwac turasom,którzy wymordowali calkiem niedawno 1500000 ormian tylko za ich wiare :o a teraz mszcza sie na kolejnej grupie,kupują rope od terrorystów, dostarczaja bron i są współodpowiedzialni za exodus emigrantow do europy . ale takie koszerne pacany jak autor tego nie pojma :o

Gość gość
Gość 19.13,racja! popieram!