Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 minutki bez gumki pelnia rozkoszy

Polecane posty

Gość gość

3 minutki bez gumki pelnia rozkoszy

Gość gość
A potem wrazie co 20 lat placenia alimetow. Tomchyba lepiej piataka na gumy wydac.

Gość gość
A i nawet 5 minut niektórym przez pare lat sie udaje:)

Gość gość
Od 15 lat nie uzywam kondomow

Gość gość
O tak :-) mój facet zawsze na początku wchodzi we mnie bez gumki, dopiero później zakłada. Cudowne uczucie

Gość gość
3 minuty? Wolę dłużej... i najlepiej do samego końca aż do tego cudownego momentu obfitego wytrysku głęboko w pochwie ukochanej dziewczyny. A to że bez gumki to podstawa. Bardzo ucieszyłbym się jakby dziewczyna zaszła w ciążę. :)

Gość gość
19.09 zgadzam się bo mój mąż również woli bez gumy. Mamy kalendarzyk i guma jedynie jest jedyną Nieszkodliwą antykoncepcją !!! Mąż nie narzeka bo jest szanowany i on mnie również kocha i szanuje. Jest zawsze przy każdym badaniu cipki u ginekologa i wspierał porody! !!

Gość gość
Ja z dziewczyną nie używamy niczego i jak pisałem kochamy się do samego końca. A za pomocą kalendarzyka określamy kiedy dziewczyna ma mokre dni, bo wtedy jej się najbardziej chce kochać i wtedy seks jest dla nas niewyobrażalną rozkoszą. :) Tym bardziej, że kocham swoją dziewczynę i chciałbym mieć z nią dziecko.

Gość gość
No i udało się - zalałem formę swojej ukochanej. :D To była najszczęśliwsza wiadomość jak dowiedziałem się od niej, że jest w ciąży. Nigdy nie żałowaliśmy tego, że poszliśmy na całość bez żadnych zabezpieczeń, szczególnie mojej dziewczynie jestem wdzięczny, że nie pozwoliła mi na zakładanie gumek ani na stosunek przerywany. Nie mogę już się doczekać, kiedy wezmę na ręce dzieciątko. :) Po drugim dziecku zdecyduję się na wazektomię, bo nie wyobrażamy już sobie seksu w gumce, zaś ja zbyt mocno kocham swoją dziewczynę by pozwolić jej się truć hormonami :)