Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tymi trzema dniami ciemności?

Polecane posty

Gość gość

Obejrzałem przepowiednie ojca Pio i nie tylko i zaczynam wątpić a może oczekiwać żeby coś sie zmieniło w tym zasyfiałym świecie.

Gość gość
to w końcu wątpisz w to czy oczekujesz :D

Gość gośćść
jak o co chodzi ?? po prostu będzie ciemno trzy dni a potem nastąpi koniec świata, ale to jeszcze nie teraz bo na razie czeka nas 3 wojna światowa, która całkowicie zmieni porządek świata. Polska na szczęście według większości przepowiedni zostanie oszczędzona

Gość gość
Gooowno, nic nie będzie. Czekałam na tę zasraną apokalipsę od 2012, była też data na październik 2015 i nic :D

Gość gość
to, że będzie 3 wojna to jestem pewien. Tak oglądałem wywiady z Jackowsim i to też nie jest głupi gość. Może przyjdzie mi zginąć na froncie, kto wie

Gość gość
Tia, będzie... takie wróżenie to sobie można włożyć między bajki :P już tyle było przewidywań na forach o tym, a nic się nie stało ani nie stanie w ciągu najbliższych kilkudziesięciu lat :P

Gość gość
Miało być Jackowskim. Też myślicie, że ludzie zachowują sie jak marionetki w rękach władz.

Gość gośćść
no bo wszyscy myslą że coś rąbnie w ziemi i będzie koniec, a to jest proces który trwa latami. Najlepszy przykładem jest to co mamy obecnie w Europie, czyli początek 3 wojny.

Gość gość
To jak się będzie tak powoli rozwijało to i tak nie dożyję kulminacji.

Gość gośćść
no to się ciesz że nie dożyjesz :D

Gość gość
20:11 właśnie też tak myśle i z tymi emigrantami to jakaś niejasna sprawa. Które normalne państwo przyjmuje tylu arabów. Przecież to mieszanka wybuchowa

Gość gość
gośćść dziś i tak nie mam nic do stracenia :) gość dziś e tam, dla polek to nie apokalipsa, to RAJ xD

Gość gość
to ma na celu osłabienie państw europy a tych emigrantów już sie nie pozbędziemy. Oglądał ktoś na youtube wywiad pt. Zginiecie jak wszyscy niewierni

Gość gość
Jak dojdzie do wojny to też bede se gwałcił ile wlezie, że tak powiem. Co mi tam. Będzie wolna amerykanka

Gość gość
europejczycy a zwłaszcza europejki sami tego chcieli, więc mam to gdzieś :) na zachodzie wyżej cenią araba czy innego nieeuropejczyka od polaka, spróbuj tylko skrytykować nieeuropejczyka czy ideę multi-kulti to biali się na ciebie rzucą z pianą na pysku, jakim to jesteś podłym rasistą... :)

Gość gość
Znam to, ale to bujdy, żadnej wojny nie będzie, no biali są tak ulegli, że dadzą się zdominować/wyrżnąć bez jakiejkolwiek wojny, spójrz na Francję - jak były zamachy i mała grupa osób zaczęła protestować przeciw imigrantom, to tłum się na nich rzucił, że są podłymi nietolerancyjnymi faszolami. A to był tylko głos rozsądku

ze str. ostrzezenie.net fragment: Najbardziej paląca wiadomość odnosi się do mistycznego wydarzenia, które wkrótce odbędzie się na świecie. Wydarzenie opisane przez J/ezusa C/hrystusa jako Ostr/zeżenie i Oświetlenie Sum/ienia, dane będzie światu jako Największy Akt Bożego Miłosierdzia. Ostr/zeżenie, cudowny Dar osobistego spotkania każdej dus/zy z Bogiem, poprzedzi i pomoże przygotować ludzi na Powrót J/ezusa C/hrystusa. Wydarzenie to będzie doświadczane przez każdego człowieka na świecie, także dzieci w odpowiednim wieku. Będzie to tak silne przeżycie, że nikt nie będzie mógł go zignorować. Wszyscy, nawet ateiści, przekonają się, że B/óg istnieje. Każdemu objawią się jego gr/zechy tak, jak pojawiają się one w oczach B/oga. Dar ten będzie zachęcać ludzi do ponownej oceny swojego życia i poproszenia B/oga o przebaczenie. W tych burzliwych latach będzie również inspirować wiele nawróceń, zanim J/ezus C/hrystus nie powróci jako Sprawiedliwy Sędzia.

Gość gość ność
Przesada. 3 wojna światowa, to będzie (może być) starcie USA - Chiny i ich koalicjantów. Radykalny islam, to nie jest jakaś potęga. Są silni słabością reakcji, ale nie potencjału! zachodu. Wojna z radykalnym islamem/isis i jego ewentualnymi koalicjantami (niby kto?) potrwałaby, powiedzmy ze 3 - 6 miesięcy. Przy zastosowaniu metod bezwzględnych obliczonych na wyniszczenie przeciwnika, niewiele by po nich zostało. Oczywiście, na razie nikt się na to, nie zdecyduje, więc tym bardziej, żadnej poważnej wojny, nie będzie.

Gość gość
ha-ha-ha, to przesławne "ostrzeżenie" przekładane już kilkanaście razy i którego autorka została już dawno zdemaskowana....