Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kanar kontrola.

Polecane posty

Gość gość

Jechalam autobusem,byla kontrola,bilet skasowalam w czasie kontroli przez komorke.Na przystanku nie pokazalam dokumentow,dopiero policji.Zostal wystawiony mandat bez mojego podpisu.Jak kara moze byc?Czy slusznie?Mialam bilet.Podobno legitymowanie na przystanku to napasc.Zostal tez wystawiony mandat za nie okazanie dokumentow,czyli dwa mandaty..To jaka wysokosc kary?Jak mam sie odwolac?Co moge zrobic?Prosze o doradzenie i pomoc.Co mi grozi?Jaka wysokosc kary i co robic?

Gość były kanar
nienawidze takich cwaniar jak autorka tego tematu... robić to my, a nie nas idiotko

Gość gość
sam idiota jestes

Gość gość
Sama sobie jesteś winna bo nie pokazałas dokumentów kanarowi, jak mial niby wypisać mandat? uwierzyc ci na słowo ? jaka napaść? normalna jestes ? zaplacisz mandat za jazde bez biletu ( u mnie w miescie jest to ok 150 zl) a za odmowe okazania dokumentow nie wiem ile, pewnie 50-100 Dlaczego kanar nie uznał biletu z komórki ? pewnie skasowałas jak juz zaczeli sprawdzac :D wtedy owszem, mandacik jest, bo bilet sie kasuje natychmiast po wejsciu do pojazdu