Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmęczenie

Polecane posty

Gość gość

Witam Was serdecznie :) Mam nadzieję że poradzicie mi :) Jestem mamą 2 dzieci,cały dzień jestem z nimi sama,mąż wychodzi do pracy po 5 lub po 6 a obecnie wraca o 18-20,muszę wszystko ogarniać sama.Często z rana przed przedszkolem starszego zjem coś w pośpiechu lub w ogóle,po powrocie zajmuję się młodszym dzieckiem które jest bardzo absorbujące i energiczne oraz normalnymi obowiązkami domowymi.Od pewnego czasu brak mi sił.Wstaję zmęczona bo jeszcze do niedawna wstałam do córki po kilka razy w nocy.Obiad jem codziennie,kolację również,piję normalnie.Czasami nie mam ochoty jeść to nie jem.Czasami nie mam ochoty wstawać z łóżka,poprasować bo nie mam albo ochoty albo energii na to.Kawa i napoje energetyczne na mnie nie działają-testowałam :D Dużo rzeczy mnie drażni i irytuje. Nie wiem co to może być,zapewne znowu mam niski poziom żelaza bo tak mam od dawna,musiałabym ciagle suplementować. Jak myślicie będzie dobrym pomysłem kupno jakiegoś preparatu witaminowego ?

Gość gość
dodam jeszcze że towarzyszy mi dużo sytuacji stresowych

Gość gość
A nie zastanawialas się z męzem na oddanie dzieci do przedszkola? Ja tez już dostawalam czarnej gorączki siedząc ciagle w domu jak kura. Oddalismy nasze bliźniaki do sprawdzonego przedszkola www.elfik.pl , gdzie maja zapewniona opieke na najwyższym poziomie. Ja mogłam wrócić do pracy i troche odzyc 

Gość gość
Sprawdź tarczyce i zrób badania na przysadkę mózgową - serio! Ja po porodzie bylam ciągle zmęczona i spiaca, poirytowana. Okazala sie martwica przysadki mózgowej. Aga i tez miałam baaardzo niski poziom zelaza

Gość elirka
ja czasem jak faktycznie jestem mocno zmeczona a potrzebuję kopa to łykam sobie energetyka....ostatnio kupiłam chillout wild drink power i mi zasmakował. ma guaranę i kofeinę także dodaje energii