Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głuptak

Dziewczyna się na mnie obraziła bo..

Polecane posty

Gość Głuptak

Bo jej pokazałem faka na komunikatorze, taką emotke. No i nie wiem co teraz zrobić, nie odzywa się.. to był taki żart tylko. Czy ona ma rację?

Gość gość
nie ma racji, jak krotko się znacie nie powinieneś tak robic, albo nie pasujecie do siebie, skoro nie zna lub nieakceptuje twoich żartów, jest tez inna opcja, ze to siksa, która 'gierka' stara się przejąć ster waszego związku, tak czy siak bądź facet nie doopa

Nie ma racji, rzuć ją, bo jak nie umiesz powiedzieć "przepraszam, to taki słaby żart miał być" to niech dziewczyna znajdzie sobie normalnego kolesia.

Gość gość
Żart jest wtedy kiedy śmieją się obie strony. Twoje zachowanie było po prostu chamskie i niekulturalne. Skoro kazałeś się jej odwalić to zrobiła to o co prosiłeś. Burak z ciebie i tyle.

Gość gość
a nie wpadłeś sam na to zeby po prostu przeprosić?

gość dziś a nie wpadłeś sam na to zeby po prostu przeprosić? XXX No co Ty, taki poważny i kulturalny mężczyzna? Najpierw musi się skonsultować na kobiecym forum ;)

Gość Głuptak
Przepraszałem, sama też mi pokazała faka i wybaczyła. Później w rozmowie mi to jeszcze wypomniała a potem przestała się odzywać. Czy to naprawdę było takie przegięcie?

Gość Głuptak
Wiem że to głupie było, ale mnie sama sprowokowała. Żałuję tego, ale czasu nie cofne. Mam jej coś jeszcze powiedzieć? Śmiała się potem z tego ale nie wiem czy szczerze, może jej faktycznie przykro?

Kolego, to może opisuj całe zdarzenie, a nie fragment? A skąd pomysł, że f**k miał związek z tym, że przestała się odzywać? A może wyjechała? Albo jest chora? Umarła? Wyłączyli jej prąd?

Gość Głuptak
Nie jest jeszcze moją dziewczyną. Temat nie aktualny, odezwała się.

Gość Głuptak
Nie chodzi o kibel. Sytuacja z fakiem miała miejsce wczoraj.

Gość Głuptak
Ma 24 lata :)

Gość Głuptak
Tylko o rok. Napisałem jej, że jak jej zrobie dobrze tym fakiem to go polubi i wybaczyła.

Głuptak dziś Tylko o rok. taaa... chyba kalendarzowy...:classic_cool: XXX Napisałem jej, że jak jej zrobie dobrze tym fakiem to go polubi i wybaczyła. No i tu bym nie był taki pewny, że wybaczyła... :P Chociaż może potraktuje Cię jak gadżet na jeden raz.. :P