Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neurolog zlikwidować ten kierunek medyczny, bo to jest bezużyteczne

Polecane posty

Gość gość
gość dziś niezła autoprezentacja gratuluję:D

Gość gość
gość dziś Weterynarz ponoć leczy zwierzęta :D ale jak kto woli

Gość gość
gość dziś ignorant i bufon nadęty z ciebie nie uznajesz nikogo racji . xx A z ciebie tłumok skończony x Żeby stwierdzić jakąś chorobę nie wystarczy neurolog.. ja p*****le co za żenada po tym świecie chodzi xx Jak się nie potrafi przez kilka lat nic zdiagnozować to najwyższy czas skierować pacjenta do innego lekarza a nie doprowadzać człowieka do śmierci w męczarniach

Gość gość
gość dziś To sie chodzi do prywatnego neurologa a nie do szpitala ...

Gość gość
gość dziś niezła autoprezentacja gratuluję x idź do takiego chama. na pewno ci pomoże he he

Gość gość
Dlatego nie ma specjalistow w pl. Nikt nie chce sie poswiecac dla takiego prostactwa. Jest ogromny problem z niedoborem lekarzy. 10 lat temu wyjezdzalo 10% po studiach, obecnie ponad 40% . Nie dziwie im sie. W koncu ludzie w pl faktycznie zaczna sie leczyc uszamanow. Jak twoja matka czy babka beda mialy wylew czy zawal to idz sie zarejestruj do weterynarza.

Gość gość
gość dziś gość dziś To sie chodzi do prywatnego neurologa a nie do szpitala ... xx To za co ja płacę ubezpieczenie, naciągaczu?

Gość gość
Jak bedziesz mial/miala guza trzustki, jelita, piersi, pecherza, nerki, jajnikow, szyjki macicy itp tez idz do weterynarza albo niech ci mama usunie

Gość gość
Jak twoja matka czy babka beda mialy wylew czy zawal to idz sie zarejestruj do weterynarza. xxxxx Moja matka ma ponad 70 lat nigdy nie miała ani nie będzie miła wlewu czy zawału, bo się leczy u weterynarza. :D Moja babka żyła 96 lat i też nigdy nie miała wlewu ani zawału. Gdyby chodziła na regularne wizyty do weta toby żyła dalej, ale jej się nie chciało tak często biegać do niego :D

Gość gość
Jak bedziesz mial/miala guza trzustki, jelita, piersi, pecherza, nerki, jajnikow, szyjki macicy itp tez idz do weterynarza albo niech ci mama usunie xxx Ale neurolog tym się nie zajmuje. Neurolodzy do likwidacji

Gość gość
Twoja ostatnia wypowiedz utwierdzila mnie przekonaniu ze jestes przyglupem

Gość gość
gość dziś weź przygłupie ten swój młoteczek i popukaj się najpierw w kolano a później w pusty łeb to echo usłyszysz hahhahahaha

Gość gość
No właśnie dlaczego neurolodzy nie rozstają się z młotkiem? Powinni być kowalami a nie lekarzami :D:D

Gość gość
A rtg, tomograf, rezonans i pet niech ci opisze laska po asp :D

Gość gość popołudniowy
'Żeby stwierdzić jakąś chorobę nie wystarczy neurolog.' X totez byla u lekarzy wszelkiej masci, miala milion badan i kazdy w rezultacie odsylal ja do neurologa. prywatnie tez chodzila. w tej chwili bierze wiecej lekarstw niz stara baba, a nie skonczyla jeszcze 40-ki. poprawy brak. ja u neurologa bylam raz (nfz). uzyl slynnego mloteczka, kazal mi kilka razy spiac poslady (ciekawe co to mialo wykazac) i stwierdzil, ze wszystko jest ze mna w porzadku. takich mamy specjalistow :O X swoja droga poprawiliscie mi humor ta pyskowka 🖐️

Gość gość
A rtg, tomograf, rezonans i pet niech ci opisze laska po asp xxxx Weterynarz to zrobi znacznie lepiej i dokładniej :D

Gość gość
Neurolodzy a powiedzcie mi czy wy te młotki to dostajecie razem z dyplomem po skończonych studiach? :D

Gość gość
znawcy neurologii od siedmiu boleści . Weźcie lepiej cofnijcie się w rozwoju :D

Gość gość
dziś wystarczy, że ty już jesteś cofnięty/a :D:D

Gość gość
gość dziś i przy okazji odeśle cie do czubków :D

Gość gość
Wszyscy neurolodzy są cofnięci :D

Gość gość
gość dziś Dlatego nie ma specjalistow w pl. Nikt nie chce sie poswiecac dla takiego prostactwa. vvvvvvvv Ty chamie z patologii zdaje się przysięgę składałeś, że będziesz ludziom pomagał, a nie ich wyzywał od prostactwa. A może debilu jeden nie zrozumiałaś co sam wybełkotałeś?

Gość gość
gość dziś [18:06 słoma wychodzi ci z butów..

Gość gość
dziś a tobie młotek z dopy :D