Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Neurolog zlikwidować ten kierunek medyczny, bo to jest bezużyteczne

Polecane posty

Gość gość

To już drugi neurolog u którego byłam i który nie potrafi nic poza popukaniem młoteczkiem w kolano :D

Gość gość
Sam jesteś misio durny. Miała pani neurolog wyniki badań ze szpitala z których jasno wynikało, że córka ma przewlekłą postać boreliozy. Popukała młotkiem w kolano i powiedziała, ze ona nie umie leczyć boreliozy :D

Gość gość
mi neurolog uratował życie więc zamilcz kobieto!!!

Gość gość
Wyszłam z córką od neurologa, wsiadłam w samochód i pojechałam do naszego rodzinnego weterynarza po receptę na doksycyklinę i metronidazol :D

Gość gość
od boreliozy nie jest neurolog jakbyś chciała wiedzieć tylko lekarz specjalista chorób zakaźnych !!!

Gość gość
mi neurolog uratował życie więc zamilcz kobieto!!! x w jaki sposób? nerwy ci poprzestawiał he he

Gość gość
co za tępota!:O

Gość gość
gość dziś nie k***a rozpoznał mi padaczkę !

Gość gość
a mi neurolog zdrowie zniszczył. wymyślił sobie stwardnienie rozsiane a ja chorowałem na borelke

Gość gość
Neurolog jest bardzo potrzebny. Zajmuje się nie tylko pukaniem w kolano. Ale wy macie o tym gowniane pojęcie i bzdury piszecie.

Gość gość
gość dziś nie k***a rozpoznał mi padaczkę ! x buhahahahahaha to ci dopiero rozpoznanie. ataku dostałeś na jego widok?

Gość gość
Neurolog jest bardzo potrzebny. Zajmuje się nie tylko pukaniem w kolano. xxxxx A czym jeszcze? No pochwal się co jeszcze potrafisz :D

Gość gość
No i uciekł nam neurolog kafeterjny

Gość gość
gość dziś Nie należe to tępej masy jak ty

Gość gość
Taa do neurologa z boreliozą hahaha no napewno.... a stuknąć to sobie możesz w pusty łeb swój:D

Gość gość
I dobrze powiedziała bo neurolog nie jest od chorób zakaźnych no ale coż tępota wie lepiej :D

Gość gość
To prawda na medycynę idą osły. Przykładowo taki weterynarz potrafi leczyć u zwierzaka: boreliozę, padaczkę, pasożyty, i inne choroby, potrafi szczepić, przeprowadzać wszelakie operacje np sterylizację, cięcia cesarskie. Potrafi również leczyć oczy, uszy, skórę i wiele innych. Jeden człowiek, który jest weterynarzem tyle potrafi, a lekarz co?

Gość gość
No pochwal się żałosny neurologu co ty potrafisz robić oprócz stukania młotkiem w kolano? :D Do likwidacji to

Gość gość
Wszystkie udary krwotoczne niedokrwienne , guzy wewnatrzczaszkowe zlosliwe , niezlosliwe, parkinsony, alzheimery, ukladu pozapiramidowego, stawrdnienia, padaczki ze 150 rodzajow, choroby rdzenia i wiele innych to neurolog

Gość gość
dziś spójrz w lustro to zobaczysz tępotę co wykuła trochę łaciny na pamięć i teraz udaje lekarzyne od siedmiu boleści

Gość gość
gość dziś Prawda!! mam w rodzinie neurologa i wiem jaki to trudny zawód ! A matoły to myśla że rozumy pozjadały!!

Gość gość
Zenujacy poziom wypowiedzi marginesu spolecznego

Gość gość
gość dziś u kogoś byłaś no powiedz mi to? bo na pewno nie u neurologa!! to proszę bardzo naucz się tego wszystkiego co neurolog to na pewno się zesrasz .. a nie ty jesteś za mądra na takie coś .

Gość gość
Wszystkie udary krwotoczne niedokrwienne , guzy wewnatrzczaszkowe zlosliwe , niezlosliwe, parkinsony, alzheimery, ukladu pozapiramidowego, stawrdnienia, padaczki ze 150 rodzajow, choroby rdzenia i wiele innych to neurolog xxxx Czyli maskuje przyczyny chorób niszczących organizm. Dalej nie widzę nic dobrego

Gość gość popoludniowy
prawda, ciezka specjalizacja, ale osobiscie nie mam dobrego zdania o neurologach. mojej kolezanki juz dwa lata nie potrafia zdiagnozowac i jak tak dalej pojdzie to predzej dziewczyna padnie niz dowie sie co jej jest.

Gość gość
dziś tak zgadza się jesteś margines społeczny :D

Gość gość
gość dziś ignorant i bufon nadęty z ciebie nie uznajesz nikogo racji . Żeby stwierdzić jakąś chorobę nie wystarczy neurolog.. ja p*****le co za żenada po tym świecie chodzi :O

Gość gość
gość popoludniowy dziś prawda, ciezka specjalizacja, ale osobiscie nie mam dobrego zdania o neurologach. mojej kolezanki juz dwa lata nie potrafia zdiagnozowac i jak tak dalej pojdzie to predzej dziewczyna padnie niz dowie sie co jej jest. xxxxx Niech koleżanka idzie do weterynarza. Ten piorunem ją zdiagnozuje i wyleczy