Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawalerka do wspoldzielenia dla mlodej studentki Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór Chciałbym zaproponować młodej studentce zamieszkanie w kawalerce która byśmy razem wspoldzielili. Ja mam 42 lata, 167 cm i 89 kg wagi. Kawalerka ma 22 m2 w jej skład wchodzi łazienka przedpokojokuchnia i salon jako sypialnia. Płacisz mi 500 zł i co jak tam się dogadamy. :) Kawalerka mieści się na 11 piętrze w ścisłym centrum. ProsZę o przesyłanie aplikacji ze zdjęciem na adres wawcia42@vp.pl

Gość gość
Kurd**el straszny jestes

Gość gość
już widzę dziewczynę, która będzie ci płacić za mieszkanie z tobą w jednym pokoju i dawać doopy :D marzenia :D

Gość gość
buahahaha :D

Gość gość
Dobre poczucie humoru.

Gość gość
już widzę całą kolejkę dziewczyn, które chcą płacić 500 zł za mieszkanie i pieprzenie się w jednym pokoju z grubym i niskim facetem :O obleśne!

Ostatnio sprawdzałem ceny wynajmu mieszkań i znalazłem taki sam "kwiatek" na Śląsku :P. x Czy Ci faceci nie mają krzty rozumu, czy tylko ja, uważam to za kompletny absurd ?

Gość gość
stawiam na to, że sperma zalewa im mózg

Gość gość
Moja oferta jest lepsza. Kawalerka za darmo i wpadam co tydzień po czynsz :)

Tak z ciekawości zapytam: x Gdyby ten facet dał dobrą cenę i zaproponował studentkom wynajem dwóch lub więcej pokoi w mieszkaniu, w którym sam nadal by mieszkał, to potraktowałybyście to, jako normalną ofertę, czy seksualną propozycję ? x Oczywiście nie byłoby mowy o żadnych fotoofertach itp.

Gość gość
seksualną. facet po 42 roku życia i młode dziewczyny? nie, to nie jest normalne

Gość gość
Kiedyś dawno dawno dawno temu myślałem że takie rzeczy zdarzają się rzadko. Teraz wiem że to prawie norma. Prawie każdą studentka ma sponsora.

>>>Kiedyś dawno dawno dawno temu myślałem że takie rzeczy zdarzają się rzadko. Teraz wiem że to prawie norma. Prawie każdą studentka ma sponsora.<<< x Mam nadzieję, że mylisz się, albo dziewczyny, które pracowały u mnie nie należały do tego "prawie". W przypadku tego faceta, to raczej ona sponsorowałaby mu opłaty za mieszkanie :P.