Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha jak na okres,kłucie jajnika,częste oddawanie moczu co może oznaczać?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Może ktoś miał podobnie? Od jakiegoś czasu pobolewa mnie podbrzusze tak jak na dzień przed okresem a do niego jeszcze daleko. Kilka razy zdarzyło się silne przeszywające kłucie w lewym jajniku. Czasem czuje sie przymulona. No i zauważyłam ostatnio że często chodze sikać mimo że bardzo mało pije płynów. W ciągu nocy jak śpie potrafie się 4-5 razy budzić do wc. Czy to mogą być objawy torbiela? Jeszcze wspomne że ponad 2 tyg temu współżyłam po ponad miesięcznej przerwie. Sex był taki jak zawsze a mimo to jak mi wkładał to bolało mnie podbrzusze.Uczucie jakby coś tam mnie uwierało,albo długość pochwy się skróciła. Nie wiem jak to określić. Miał ktoś podobnie? Co to może być?

Gość gość
Może być duża torbiel jajnika idź do lekarza

Gość ŁassKotka
Tak moze byc torbielka albo zapalenie jajnika musisz isc do lekarza

Gość gość
wina dużego penisa znajdz faceta z mniejszym przyrodzeniem

Naczytałaś się na necie i sobie wkręcasz, jasne, może być torbiel ale równie dobrze możesz mieć bóle około owulacyjne, one mogą się pojawić nawet jak wcześniej ich nie miałaś, a sikać możesz z zupełnie innego powodu. Idź do ginekologa i mu powiedz to co tu piszesz, przecież Ci nie wywróżymy skąd to samopoczucie.

Gość gość
Idź do lekarza, tutaj nikt przecież nie będzie Ciebie leczył. To może być zapalenie pęcherza moczowego i też będzie ból podbrzusza i częste oddawanie moczu.

Gość gość
Ogólnie ostatnio zauważyłam powiększony brzuch. A teraz jak siedze to mam wrażenie jakbym miała tam jakieś jajo w środku które mnie uwiera

Gość gość
Mam z tym iść do lekarza rodzinnego po skierowanie na usg czy od razu do ginekologa?