Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ze przytulał koleżankę to jest na plus dla niego

Polecane posty

Gość gość

i ta druga koleżanka teraz bedzi jeszcze bardziej zanim latać ? i czemu ta koleżanka nie chce powiedzieć bym sie od niej odrypał ja chce wiedzieć czy mam sznase czy nie , najlepiej gdyby powiedziała odwal sie i tyle i sprawa prosta tonie wymusicie ranic wredne kobitska

Gość gość
złap ją za cycka i zobacz jaka reakcja jak zacznie się drzeć to przeproś i powiedz że to nażarty i nie chciałeś jej urazić a jak będzie inna reakcja to ją w tedy cmoknij i już

Gość gość
aa tak to nie umie daj spokój za cycki lapac obca prawie kobiete to popindolone. ogólnie ja juz sie z tego wszystkiego smieje , ajutro kolokwium popisane w ogóle odpłynąłem .

Gość gość
jesteś facetem a kobiety od facetów wymagają pierwszego kroku powiedz jej tak o jakie masz cycuszki i ją złap przecież ona cię nie zabije czemu jesteś taki pruderyjny?

Gość gość
toby była zabawa za cycki a ona wielkie oczy a może tego kobiety potrzebują ? ale chyba nie dam rady z tym .

Gość gość
nigdy cycka nie miałem w reku zreszta do niej drugi tez podbija , ja jestem niesmiały mam problem zagadac do kobiety a ty mówisz bym podszedł kuniej inalegalu ja zacyce złapał ale jak mnie to bedzie wkurzac to to wkoncu zrobie i sie dowiem bo mnie zaczyna wkuzac

Gość gość
możesz jej też powiedzieć w prost że ci się podoba i czy się z tobą umówi na randkę

Gość gość
ja to juz na pewno miałem sie z nia rozstać juz na nia jestem wkurzony tylko czekałem na jedno słowo jakiekolwiek ze sie jej nie podobam albo nie chce mnie to milczy wkurza mnie to , i znowu nie moge powiedzieć ze zrobiłem wszystko by ja zdobyc i bede sie gapił natego cymbała jak chodzi zania albo ona zanim ale serio mówisz z tymi cyckami ? ehh ale tyle nie mam odwagi

Gość gość
pytałem ja dzisiaj czyby sie ze mna gdzieś przeszła to powiedziała ze niema czasu . a teraz na semesach nie powie zjeżdżaj buraku czy cokolwiek

Gość gość
mówię ci zrób tak ja jestem kobietą więc wiem jakby wyszło że cię nie chce to w tedy wymigaj się że to było na żarty tak czy siak kobieta która się przytula do kolegi zazwyczaj chciałaby z nim coś więcej

Gość gość
tylko ona chodziła za kolegom i jemu dała ten przyjacielski pocałunek do mnie sie nie przytuliła bo moze nie miałem odwagi jej przytulic .

Gość gość
w zasadzie nie byłem znia na randce dzis jej napisałem wywód i myslałem ze to bedzie koniec ze mi odpisze teraz juz ze sie jej nie podobam albo nielubi mnie aona dalej miła :( jak ona woli tamtego to jak ja zacycek złapie tonic chyba dobrego. no ale moze chce z tamtym cos kręcić jak sie do niego przytula a nie wiem za cyca chwycic i niech wrzeszczy w lesie gdzieś jap indole ale beda jaja .

Gość gość
ajak dostane z liścia to znaczy że nie kocha ? ehh nie wiem poco ja cokolwiek z tym jeszcze kombinuje porabane to wszystko niech mi tylko powie spindalaj czy cokolwiek to jedno słowo a zapominam oniej i szukam inej drogi w zyciu

Gość gość
noi gdzie jesteś kobieto ?to mnie przerasta juz to chce za kończyć woli tamtego i tyle niech mi powie niech zjezdzam na drzewo chce byc w koncu wolny albo zajęty anie na rozdrożu.

Gość gość
to za cycki ja a temu debilowi w mordę ole ! eh czemu jutro z nia nie kończę równocześnie zajęć nie zrobie testu na cyce jak mi da zliscia to bede wiedział ze mnie nie kocha juz w koncu ole ole jest ole w koncu !!!!!!!!!!!!raz w morde i spokoj chce tak tylko musze byc znia w 4 oczy a ten będzie za nia łaził oj napewno

Gość gość
w ryj mi da w ryj mi da i sie zakonczy ta durna piesniczka ole ole bede wolny niczym ptak od tej durnej milosci bede wiedział czy mnie kocha czy nie zacycki ja trzeba chwycic i scisc i zobaczyć czy będzie i smiech czy lisc

Gość gość
nie moge sie tego juz doczekać ehh wzyciu tych kolokwiów nie pozaliczam puki sie to nie uporządkuje to wszystko masakra

Gość gość
łap ją łap :D

Gość gość
będzie pisk i w końcu spokój ciekawe czy mocno wali z liścia ?i wyjdę na mężczyznę boja za suta złapie :) muszę jej sie zaczac dotykać jakos a tamten niech sie pałuje .ciekawe jak ja przytule czy mnie odrzuci wsumie sprawa jest prosta przytulic albo cyc i koniec tematu , skoro niechce gadac to sam dojde do setna

Gość gość
dzieki ci kobieto jakmnie to nie dowali psychicznie ze z nia nie bede przez najbliższe kilka dni sam nasam to moze na upartego spróbuje trzeba sie uczyc w zyciu

Gość gość
za koncze ten burdel raz na zawsze :) i wkoncu sie bedzie mogła doniego kleic ajabede mógł normalnie pojesc przez to dórne zauroczenie jeszcze schudne jeden kotlet odpołudnia jem i niemam ochoty ;/

Gość gość
ajak ja wchyce i powie corobisz?

Gość gość
obawiam się że dostaniesz i to nie tylko z liścia.Co to za dorady.Łap za cycka.Normalnie pogadaj czy jest możliwe coś między Wami po za tym co jest.Oni Cię wypuszczaja z tymi cyckami.

Gość gość
ostatnie pytanie jak sie doniej natyle zblizyc by ja zacycek wchycic .

Gość gość
heh ale moze bym z liścia dostał i spraw by byla jasna zależy mi na tym wsumie by oberwać i miec spokój niechce sie patrzyc nanich jak on ja caluje zapytałem sie jej czy jest mozliwe bym mogł byc jej faceterm to milczy znowu musze to realnie zapytac i zakonczyc ten badziewny zwiazek niech sie okresli w koncu

Gość gość
ehh ide muzyki posłuchac nie fer to wszystko to niech mi powie zebym sie odczepił czemu tego niechce napisac ani doniej zadzwonic .

Gość gość
ja nie wiem jak do niej dotrzeć chciałbym by powiedziała ze chce mnie poznac blizej albo nie anie takie niewiadome od**e wszystko rozbic . znowu sie jej musze pytac i dobijac ehh przez tłumy

Gość gość
ja to zrobię ze mi powie ze bym zjeżdżał nie bedzie mnie wkurzac !!!!!!!!!!!!!niech sie wyrazi konkretnie dosc tego badziewia juz nie mam nic do stracenia musze psychike odbudowywać albo ja poznawać dalej .