Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek z iranczykiem

Polecane posty

Gość gość
To jest glupota zeby wszystkich mierzyc jedna miarka. Skoro on tu przyjechal I chce zyc normalnie to musial miec jakis powod, bo zapewne nie bylo to zeby tu przyjechac ''wyrwac'' polke badz inna I wywiesc do Iranu I zabic no prosze was, skoro sa szczesliwi to po jaka cholere zaraz tak na nia najezdzac I wyzywac od najgorszych??

Gość gość
Ciapaty muzułmanin to podczłowiek z "kulturą " z czasów średniowiecza. Zdecydowane odradzam.

Gość gość
moj maz jest jak to nazywacie "ciapaty". jestesmy razem juz 7lat, mamy 2 slicznych corek. oczywiscie szare polaczki wyzywaja mnie za to ze odwazylam sie byc szczesliwa. najpierw wyzywali od pasztetow, gardzili mna a kiedy znalazlam mezczyzne dla ktorego jestem najpiekniejsza kobieta na swiecie, ktory mnie kocha calym sercem i jest wpatrzony jak w obrazek to nagle zaczeli mnie wyzywac od najgorszych. ci co mi ublizali nie dorastaja mojemu mezowi do piet pod wzgledem urody i charakteru a mnie smieli wyzywac od brzydkich itd. nie bedziecie szarzy s*******e decydowac za kogo bedziemy wychodzic za maz skoro najpierw nami gardzicie i wysmiewacie. kazdy ma prawo do szczescia !

Gość gość
12:41 podczlowiek to p********y szary i brzydki polaczek ktory sam uroda nie grzeszy a wyzywa brzydsze dziewczyny od pasztetow i oczekuje modelki do zwiazku. a jak ta brzydsza dziewczyna znajdzie sobie faceta z krajow arabskich ktory ma urode adonisa i charakter aniola to jest nazywana k***a przez zawistnego i zawszonego polaczka. nas brzydsze chca przystojni arabowie, hindusi, murzyni a brzydkich polaczkow nawet najbrzydsza niemka kijem nie ruszy

Gość gość
jednym się udaje drugim nie

Gość gość
Jestem jak najbardziej za mieszanymi małżeństwami. To bardzo dobrze służy genom i ewolucji, naukowcy już to udowodnili. Pozdrawiam, on 25

Gość gość
Ja rowniez za tym jestem, jak jest kochany I jest sie szczesliwym to czemu nie?

Gość gość
to jedz do tego Iranu kobieto juz i nie truj więcej, chcesz sie mieszac zamieszkaj z mieszancami, są osoby ktore nie chcą i maja rowniez do tego prawo i nie narzucaj nikomu wymuszonej tolerancji przypadkiem

Gość gość
A czy ktos tu komus cos narzuca ?? No jakos nie zauwazylam zeby ktos kogos namawial do tolerancji