Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek z iranczykiem

Polecane posty

Gość gość

Witam Wiem ze podobna dyskusja juz miala tutaj miejsce ale bardziej chodzi mi o poznanie dziewczyn ktore sa w zwiazku partnerskim badz malzenskim wlasnie z Iranczykiem . Chetnie poznam takie kobietki :) Pozdrawiam

Gość gość
dziewczyna z tatuazem Moglabys mi powiedziec cos wiecej?

Co mam ci powiedziec. To była toksyczna relacja, on musiał mieć zawsze racjie, wszystko tak jak on powie. Klasyczny schemat zwiazku z facetami z tamtych rejonów :O ale moze twój wybranek bedzie dobry, kto wie , oby . Sama zdecyduj , myśl nad tym co on ci mówi ,a nie samym sercem 🖐️

Gość gość
jestem z Nim ponad rok czasu i w sumie nie ma w nim nic dziwnego co by mialo mnie zaniepokoic, jest bardzo kulturalnym, ulozonym i szczerym facetem, ale problem w tym ze moja mama nie moze go zaakceptowac nie umie zrozumieec ze nie kazdy Iranczyk itp to terrorysta itd

Gość gość
każdej z was która byłą z ciapatym należało bo urżnąć łeb!

Gość gość
każdy człowiek jest inny ale kultura odgrywa ważną rolę jak i rodzina moim zdaniem masz mniejsze prawdopodobieństwo udanego związku z nim niż z europejczykiem ale to nie znaczy że ci się nie uda radzę ci ostrożność

Gość gość
Iranczycy to Persowie a nie Arabowie. Maja zupelnie inna mentalnosc i ci bardziej inteligentni nie sa religijni. Rasa indoeuropejska. Znalam przez prace cala mase ograniczonych Arabow ale ani jednego glupiego Iranczyka. Ci co przyjechali do Europy uciekli przed islamistami.

Gość gość
a niby dlaczego leb uciac?

Gość gość
uwierz mi ze bylam z europejczykiem przez 4 lata ktory traktowal mnie jak swoja wlasnosc i byl katolikiem tak samo jak ja. mialam obawy przed angazowaniem sie w zwiazek z Iranczykiem i z poczatku podchodzilam do tego z dystansem, duzo rozmawiamy i on przeklina swoja religie, jest w UK od 5 lat i nie ma zamiaru wracac do Iranu

Gość gość
nie mysl stereotypami,bo przeciez nie mozna mierzyc wszystkich jedna miarka.Katole to co,niby swieci?Chleja,cpaja,lajdacza sie,leja swoje zony i co,to jest ok,bo to europejczyk?To nie wiara tu ma znaczenie,a wartosci wyniesione,wpojone w dziecinstwie?Oczywiscie zawsze lepiej nie ufac facetowi bezgranicznie,obojetnie skad pochodzi.

Gość gość
Następna kurfa daje doopska ciapakowi.

Gość gość
12:30 jak to uciekli przed is?! Przeciez w iranie nie ma kalifatu! Kolejne smiecie ktore chca zyc na zasilku a polki im daja doopy bo maja tyyyyle kasy z zasilku i ciemna skore... :O

Gość gość
taa a polacy to niby nie przyjezdzaja tu i nie biora z zasilowkow? co to za roznica skoro chlopak jest uczciwy i dobry? Co polak nie wykorzysta i nie zostawi? Rasisci bo ciemny kolor skory!?

Gość gość
Nie moge zrozumiec dlaczego Polska to kraj pelen Rasistow ktorzy nie potrafia zaakceptowac innej narodowosci Ja uwazam ze skoro facet z Iranu jest kochany, czuly I dobry to czemu nie? Zostalam zgwalcona I to przez europejczyka jak powiedzialam o tym mojemu chlopakowi ktory jest Iranczykiem powiedzial ze to jest nie do pomyslenia ze kazda kobiete powinno sie traktowac jak ksiezniczke. Inny kolor skory inna kultura I co z tego? czy to oznacza ze to sa zli ludzie? Co Polak albo inny Europejczyk to swiety I krzywdy nie zrobi.

Gość gość
Przestancie lewaki slac propagande bo mozna tecza rzygac... :O w szwrcji 80% procent g***tow jak nie wiecej popelniaja murzyni i muzulmanie a wiecie jaki procent Polakow zyje z zasilkow w szwecji? No wiecie idiotki?! CALE 2% !!! Przestancie juz opluwac Polskich facetow tylko dlatego ze maja Polskie obywatelstwo bo jestescie juz w tym zalosne... :O

Gość gość
Dziewczyno narażasz się na bicie, poniewieranie, traktowanie gorzej niż zwierzę. Poczytaj jak w tamtejszej tzw. "kulturze" traktuje się kobiety. Dziwne, że tego nie wiesz, wystarczy w Googlach wpisać odpowiednie hasło. Nie wierzysz faktom, to głupie. Porównywać Europejczyków z ta dziczą, to też głupota.

Gość gość
11:02 Jesteś kompletnym bezmózgowcem, dla Irańczyka jesteś warta mniej niż zero! Byłaś już zgwałcona przez Europejczyka, teraz narażasz się na to samo, albo gorzej. Głupota ludzka nie zna granic.

Gość gość
Dodam jeszcze ze w calej europie wsrod pobieraczy (pasozytow) zasilkow prowadza murzyni i muzulmanie! Ale dla was to bez znaczenia przeciez wy nienawidzicie Polskich facetow tylko dlatego ze sa Polakami! NIENAWIDZICIE WSZYSTKIEGO CO POLSKIE! Bo macie kompleksy na punkcie Polskosci... Sobie bierzcie swoich nieudacznikow z hiv na zasilku z afryki i islamu najwyzej to wy zostaniecie zgwalcone zabite a na pewno bedziecie bite nie szkoda mi was :) tak samo jak nie szkoda mi tej 17 letniej idiotki z austrii ktora zwiala do syri by sie stukac z muzulmanami i rodzic im bekarty! A jak sie jej znudzilo czy tam odwidzialo i chciala zwiac to ja zatlukli i was czeka to samo ale to wasza sprawa ;)

Gość gość
Podczas rewolucji Egipskiej, biała dziennikarka nagrywająca ze swoją ekipą na placu zwycięstwo rewolucji została zgwałcona w obecności tłumów, policji, wojska. Ledwo przeżyła, ale była tylko kobietą, więc Egipcjanie nie mieli oporów.

Gość gość
Nie zgadzam się , że Polska jest krajem rasistów, za to debili ci u nas pod dostatkiem. Wobec tego co już wiemy o muzułmanach, wiązanie się z nimi lub przechodzenie na islam świadczy co najmniej o braku instynktu samozachowawczego.

Gość gość
wczoraj 18:38 Może Polak wykorzysta i zostawi, ale nie obleje kwasem, nie skatuje, nie zgwałci i nie zabije, a to Olbrzymia różnica. Jak widać dla niektórych niedostrzegalna.

Gość gość
mieszka z nim ponad rok,wiec go poznala nie?Facet wracac tam nie chce,a wy juz kuzwa wszystkowiedzacy,bo 60% to gnoje,to ten tez.Zasciankowosc i durnostwo ot tyle.Kobieto nie szukaj wsparcia tu,tylko masz rozum sama i sama wiesz i czujesz,czy chcesz z nim byc,czy jest to osoba godna zaufania.Jak to mowia,nie zaryzykujesz,nie przekonasz sie,a to co tu wypisuja,o oblizaniu,kolorze skory,terrorystach,to cholota.Zero kultury,zero wiedzy.Siedzi tu polowa patologii u rodzicow na garnuszku i kozacza.Zycia nie potrafia sobie ulozyc,ale 2giemu doradzaja:DDzieci z gimnazjum i ludzie z chorobami psychicznymi tu przesiaduja,wiec kieruj sie wlasnym zdaniem:)

Gość gość
Debilko, ostrzega cię kobieta, która zaznała jak muzułmanin traktuje i szanuje przyjaciółkę, ledwo udało mi się uciec. Nie ma znaczenia ile go znasz, prędzej czy później patologiczne podejście do kobiety odezwie się, bo tak wyssali z mlekiem matki, tak obserwowali od dziecka i to maja we krwi. Uciekaj gdzie pieprz rośnie i ciesz się, że nic złego jeszcze się nie stało. Jeśli jesteś mądrzejsza, to kwestia czasu kiedy przyznasz mi rację, ale może być za późno.

Gość gość
taa jasne polak cie nie zabije ani nie skatuje, pewnie, a ile jest rodzin gdzie mezowie Polacy katuja swoje dzieci i żone, chyba zycia nie znasz ! Bo ze inny kolor skory to juz zly?

Gość gość
Różnica jest taka ze jesli polak katuje zone i dzieci to trafia za kratki a jesli muzulmanin to robi to nie Spotyka go zadna kara...bo tak nakazuje wiara i kultura...

Gość gość
Radze sobie poczytac kim sa iranczycy, to sa dawni persowie, przeczytajcie sobie o nich a pozniej sie wypowiadajcie.

Gość gość
Gowno prawda, nie odpowiedzi za to ile jest takich ciuli ktorzy katuja zony a nasze panstwo gowno z tym robi, to tak jakby polakow mierzyc ta sama miarka ze zlodzieje, g****iciele I mordercy

Gość gość
gość 2016.02.08 Różnica jest taka ze jesli polak katuje zone i dzieci to trafia za kratki a jesli muzulmanin to robi to nie Spotyka go zadna kara...bo tak nakazuje wiara i kultura... ---gowno z tym zrobi!!! ksiadz wie, ze maz katuje zone i dzieci, CALA wiocha wie, ze pije i leje, ale skoro dzieci z mezem na czele w niedziele na mszy sa, to NIC SIE NIE DZIEJE!!! kazdy odwraca oczy tylko obgaduje za plecami. polska katolicka mentalnosc :O wiecej jest przypadkow kiedy zona juz doprowadzona do ostatecznosci meza zaje/bala niz tego ze poszla na policje i posadzili gnoja :O

Gość gość
Ciapaty pliz dont brejk ma hart piękny arabie ze snów za miesiąc będzie ślub turbany z glow! Polecam Popek : Pakistańskie disco i Popek : Przygody abdula