Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masz dowc**y?

Polecane posty

Gość gość

Masz dowc**y?

Gość gość
Do wędkarza łowiącego ryby nad jeziorem podchodzi nieznajomy facet. - Biorą? - Nie bardzo. - Złapał pan co?? - Jednego. - I co pan z nim zrobił? - Wrzuciłem do wody. - Duży był? - Taki jak pan. I też mnie wkur..ał.

Gość gość
żenujący dowcip na poziomie typowego idioty siedzącego na tym forum

Gość gość
Scena w sypialni. Dwóch pedałów uprawia sex. Jeden mówi - Dzisiaj musiałem zrobić test na AIDS - Co?!! Co ty dopiero teraz mi to mówisz?!! - Tylko żartowałem, lubię jak Ci się dupa kurczy!

Gość gość
Pewnego razu chłopak zapytał dziewczynę: - Wyjdziesz za mnie? Ona odpowiedziała: - Nie. I odtąd chłopak żył długo i szczęśliwie... Blondynka pyta się na ulicy: - Przepraszam, która jest godzina? - Za piętnaście siódma - odpowiada zagadnięty mężczyzna. Na to blondynka: - Ja się nie pytam, która będzie za piętnaście minut tylko która jest teraz, baranie!!!

Gość gość
Przychodzi facet do sex shopu z zamiarem kupienia gumowej lalki. - Chciałby pan mężczyznę czy kobietę? - Kobietę poproszę. - Czarną czy białą? - Białą. - Chrześcijankę czy Muzułmankę? To pytanie zbiło faceta z tropu: - A co to ma do rzeczy? Przecież to tylko gumowa lalka! - Muzułmanki czasem wybuchają...