Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z niemowlakiem, czy ktos tak ma?pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko 9m obgryza lozeczko i zjada lakier....nie wiem co robic juz kombinuje jak moge.Czy ktoras tak miala? Co robilyscie???

Gość gość
kupic gryzaczek?

Gość gość
Ma wszystko...rozne zabawki i gryzaki do gryzienia i nic nie dziala...dodam ze ma 6 zebow i juz na prawde nie wiem co robic :(

Moja mama miała taki problem z moim bratem. Upewnij się, że farna na łóżeczku nie zaszkodzi dziecku. Jeśli nie wiesz to lepiej ją zdrap lub owiń czymś. Dziecko muszą strasznie boleć dziąsła. Gryzie wszystko co się da. Kup w aptece maść na ból dziąseł. Na prawdę pomaga. Może spróbuj posmarować łóżeczko chrzanem. Wiem, że to drastyczna metoda, ale jak spróbuje to mu się odechce. Przez ząbkowanie musisz przejść. Dawaj mu gryzaki i inne zabawki do gryzienia. Głowa do góry:) Polecam mojego bloga: www.szczesliwamama.pl

Gość gość
autorko wpisz sobie w googlach gryzak na łóżeczko i wejdź w grafikę. Uważam, że będzie to rozwiązanie Twojego problemu.

Gość gość
kup silikonowe przeźroczyste nakładki na ramę łóżeczka. kiedyś były do kupienia nawet w ikei. może są nadal. sprawdź.

Gość gość
dziewczyny bardzo wam dziekuje! nabylam taki przezroczysty gryzak i nalozylam na rame, dziala! W zyciu bym nie wpadla ze cos takiego istnieje

Gość gość
Ja też kompletnie nie miałam pojęcia, że takie nakładki są. Super wiedzieć, też kupię bo mam identyczny problem.