Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka małaaa

Boże jaka to jest porażka

Polecane posty

Gość taka małaaa

Być w małżeństwie w którym brakuje intymności, w którym ta sfera zanika, umiera jakby, i jest jeszcze sztucznie podtrzymywana, tak mi źle i przykro z tego powodu. Co robić? Czy to już wystarczający powód do rozwodu? Nie umiem opanować emocji, wciąż o tym myślę...

Gość gość
pytanie dlaczego.z jakiego powodu?

Gość taka małaaa
Nie wiem dlaczego, jemu już chyba nie zależy na tej sferze, przynajmniej ze mną, bo sam o siebie "zadbać" potrafi. Ja z kolei prosić o seks nie potrafię, i tak już czuję się wystarczająco upokorzona. Nie kobieta. Nie rozumiem, przytulać się lubi, czułości się domaga, ale od seksu stroni raczej. A ja tak nie potrafię, zamykam się, to tak jakbym miała kolegę, z którym chcę "coś więcej" ale on może dać tylko przyjaźń. To wręcz boli.

Gość gość
ja mam odwrotnie.gra wstępna, czułości miziania i pieszczoty na nie. moj by tylko wsadzil jak byk, zrobil swoje i po sprawie. takze widzisz, kazdy ma swoje.

Gość taka małaaa
nie zrozumiałaś chyba, mój w ogóle by chyba mógł zrezygnować z seksu ze mną

Gość gość
to ty mnie nie zrozumiałeś. jak sobie wyobrazisz seks bez gry wstepnej to bedziesz wiedziala o czym mowie.

Gość taka małaaa
nie muszę sobie wyobrażać, taki też bywał, może nawet częściej niż "bywał", na czas, w pośpiechu, oby mieć z głowy

Gość gość
Rany a u mnie jest odwrotnie , żona ma tak jak twój mąż. Czasem myslę sobie jaka to porażka, tyle lat razem, wszystko razem, wszędzie razem . Z zewnatrz wydawać mogłoby się idealna rodzina, praca dom, samochody 2 dzieci niby wszystko jest , a jednak brakuje tego czegoś , i czuję że cos nie tak , na codzień relacje niby normalne, rozmowy itp niestey wieczory samotne , zona usypia dzieci ale juz nie przychodzi , czasem ja ja usypiam (czytamy ksiązki przed snem) co i tak niczego nie zmienia człapię do sypialni sam. Oj qrwaa wszystko po łbie mi juz chodzi , deprecha mnie dopada.

Czasami jak mężczyźni nie chcą seksu, to po latach wychodzi, że chcieli, ale z płcią przeciwną. To są dopiero dramaty...