Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota_29

Czy taka zabawa erotyczna była jeszcze zabawą czy granice zostały przekroczone?

Polecane posty

Gość Dorota_29

Mam faceta z którym uprawiam seks i nie stronimy od urozmaiceń np. dildo, kajdanki, pasek do lekkiego bicia. On jest inicjatorem a ja jestem otwarta na wszelkie fajne nowinki więc nie mam nic przeciwko o ile to jest fajne dla obojga partnerów a nie tylko niego. Od jakiegoś czasu on zaczął namawiać mnie na trójkąt z druga kobietą ale ja się nie godziłam i jeszcze zaczęłam podejrzewać go o zdradę bo on chciał przyprowadzić konkretną dziewczynę a to oznacza, że rozmawia z nią na tematy seksualne i powstaje wątpliwość czy tylko rozmawia czy może coś więcej? On zarzeka się, że nigdy mnie nie zdradził ale nie przestał co jakiś czas wspominać o trójkącie i to właśnie z nią a ona jest jego koleżanką z pracy z którą widuje się przecież dzień w dzień. Wczoraj przed seksem on powiedział, że ma dla mnie niespodziankę. Nie byłam zaskoczona bo co jakiś czas wprowadza jakieś nowe akcesorium do naszego współżycia i zawsze wtedy mówi, że to niespodzianka. Pozwoliłam zakryć sobie oczy opaską i przypiąć ręce do łóżka co było błędem bo on zaraz przyprowadził kogoś - jak się potem okazało ją do domu (czyli musiała czekać gdzieś pod domem) i pozwolił jej dotykać mnie. Ja zaczęłam wyrywać się, wierzgać nogami, piszczałam, że nie chcę ale on w końcu też włączył się do pieszczot i obydwoje pieścili mnie tak długo aż w końcu przestałam się wyrywać i uległam. Dziś żałuję swojej uległości. Czuję się podwójnie zdradzona i zgwałcona. Po 1 mój facet uprawiał seks z obcą dla mnie kobietą co samo w sobie jest przecież zdradą. Po 2 ja też z nią to robiłam chociaż nie jestem lesbijką i nigdy nie miałam takich pragnień. Mam strasznego kaca moralnego. Pytam czy to co zrobił mój facet mieści się jeszcze w granicach zabawy czy zdecydowanie przeholował? Kocham go ale zdrad nie zamierzam tolerować.

Gość gość
Czesc Dorota Nie przejmuj sie i nie przesadzaj. Bylo ci fajnie? To dobrze. Gratuluje ci takiego szczerego faceta, ktory o wszystkich pragnieniach ci mowi. Jak facet chce cie zdradzic to i tak to zrobi. Ciesz sie zyciem i juz :-) A.

Gość Dorota_29
Czy było fajnie to kwestia mocno dyskusyjna. Jasna sprawa, że stymulacja łechtaczki wywołuje przyjemne doznania bez względu na to czy jest wywoływana przez męski penis czy przez kobiecy język. Patrząc tak na sprawę to oczywiście, że było mi w jakiś sposób przyjemnie skoro miałam też orgazm ale jak teraz szerzej patrzę na sprawę, bardziej całościowo to mam całkowicie odwrotne odczucia. Gdybym mogła cofnąć czas chciałabym aby to nigdy nie zaistniało. Na wspomnienie, że ja też ją lizałam robi mi się niedobrze. Mam wrażenie jakbym cały czas czuła jej śluz na ustach. Jestem zła na mojego faceta i nie wiem jak rozwiązać tę sprawę. Boję się, że jak nie zareaguję to znów ją sprowadzi i będzie to co było. Seks we trójkę, orgazm a potem straszliwy kac moralny :O

Gość Dorota_29
Albo się mylę albo odnoszę wrażenie, że Wy to pochwalacie :O Rozumiem trójkąt gdy wszyscy tego chcą ale JA NIE CHCIAŁAM !Mój facet zrobił coś na co ja od początku się nie godziłam o to mi chodzi!

Gość gość
jeśli to prawda, to przesadził. Odpłaciłabym przed zerwaniem podobnym. Przywiąż i przyprowadź kolesia bi. Wtedy twój facet zrozumie.

Gość gość
Debil a nie facet. Wywalilabym go z domu. A poza tym to prowo. Bylo dokładnie takie samo jakis czas temu

Gość Dorota_29
Nie rozumiem smof Twojego wpisu. Sugerujesz, że ściemniam i chciałam? :O W główkę się stuknij.

Gość gość madra rada
@ Dorota_29 dziś Boję się, że jak nie zareaguję to znów ją sprowadzi i będzie to co było. Seks we trójkę, orgazm a potem straszliwy kac moralny pechowiec.gif x Widze, ze dopuszczasz mozliwosc powtornego sexu z dziewczyna. moim skromnym zdaniem problem lezy gdzie indziej. Prawdopodobnie zostalas wychowana w tradycyjnym postrzeganiu sexu gdzie nie mam mijsca na lesbijki. To co zaszlo teraz frustruje Cie bo zachowala sie jak lesbijka. Mialas orgazm z kobieta i to Cie dodatkowo doluje. Obwiniasz o wszystko faceta a to nie tedy droga. Zaakceptuj swoja biseksualnosc i wszystko wroci do normy :)

Gość Dorota_29
Mylisz się. Chodzi mi wyłącznie o postępowanie mojego faceta. Biseksualna też nie jestem i nie byłam.

Gość gośkopć
Współczuję Ci takiego faceta. Zastanów się czy warto z nim być. Co będzie następne? Nie wyobrażam sobie zebym mog łzrobic cos takiego swojej zonie. Jak nie ma na cos ochoty to jej do tego nie zmuszam. Zwlaszcza w sprawach seksu.

Gość frywolna ale z zasadami
przekroczył granice i zwyczajnie cię zdradził a w dodatku wymusił tego rodzaju seks ,to że było ci przyjemnie w pewnym momencie nie ma nic do rzeczy,spełnił swoją fantazję bez twojej zgody ,zastanów się czy warto z nim być

Gość gość
Nie rzuci go bo nie ma zasad. Gdyby miała to nie zgodziłaby się na sex a się zgodziła czyli jest mu uległa i podejrzewam bedzię uległa nadal a tamten jak raz zasmakował w tójkącikach to już nie zrezygnuje. Autorko szykuj cipę dla kochanki i ćwicz własny język do minety :D

Gość gość
Jestes glupia jak but kobieto nie godzilas sie ale uleglas? Tzn ze kazda gwalcona przezywa orgazm? I ty jeszcze sie zastanawiasz co robic iduotko? W leb sie walnij

Gość gość
podoba mi się ta opcja z trójkątem z 2 męskimi kątami :)

Gość gość
Yebnięta jesteś albo oto prowo -a jakby wpuścił zamiast panny Murzyna z 10 inches pałą który by cie .....to też byś się na kafeterii pytała co robić ?! P.S a tej drugiej cos robilaś ?

Gość gość
Autorka zwala winę na facia a sama pisze że miała orgazm. Gdyby naprawdę nie chciała to orgazmu by nie miała. Proste jak drut.

Gość gość
@ gość dziś Yebnięta jesteś albo oto prowo -a jakby wpuścił zamiast panny Murzyna z 10 inches pałą który by cie .....to też byś się na kafeterii pytała co robić ?! P.S a tej drugiej cos robilaś ? x Przecież odpowiedziała na to pytanie o 14:01. "Na wspomnienie, że ja też ją lizałam robi mi się niedobrze. Mam wrażenie jakbym cały czas czuła jej śluz na ustach." Czyli także robiła jej minetę. A najśmieszniejsze, że odcina się od lesbijek jak od trendowatych :D :D :D

Gość gość
Haha czyli jej tez sie spodobało -gdyby nie to by rzygnęła zamiast lizać jej być może pełną chlamydii grzybów i HPV vaginę...

Gość Dorota_29
Ciału się może podobało ale mojemu rozumowi nie. Widzisz różnicę? Ciało to ciało a instynkt seksualny jest ślepy. Instynktowi jest wszystko jedno mam łechtaczkę lizaną przez mojego faceta czy przez zupełnie obcą kobietę. Rozumowi natomiast nie jest wszystko jedno. Ciało zareagowało orgazmem a rozum sprzeciwem i wyrzutami sumienia. Naprawdę nie widzisz różnicy tłumoku?

Gość gość
Lechtaczka lechtaczka i orgazm orgazmem ale teraz nikt Cie nie lize i jesli jeszcze z facetem nie zerwalas to jestemls durna kobieto. Zdradzil Cie wykorzystal seksualnie z udzialem osoby z ktora Cie zdradzil i Ty maszbjakies watpliwosci? No halo ku.....

Gość gość
Nastepnym razem przyprowadzi Ci faceta zeby walili Cie razem ciekawe czy Ci fajnie bedzie no chyba ze jestes z tych debilnych par co to niby kochaja sie tak mocno ze jazda na kilka batow im sie podoba i lizanie pipy z sperma obcych facetow super lecz nogi bo na leb za pozno

Gość Dorota_29
Nie dobijajcie mnie. Ja i tak czuję się podle :( Nie rzuciłam go bo nadal go kocham. Wy w ogóle wiecie co to jest prawdziwa miłość? Prawdziwa miłość umie wybaczyć. Nie twierdzę, że się pogodziłam z tym co zaszło ale kocham mojego faceta i nic na to nie poradzę.

Bo zaraz zacznę wierzyć że to się wydarzyło:o póki co to w imię miłości wybacz, przebacz, pogódź się, zapomnij...do kolejnego razu;) A i nie wierzę że kobieta może mieć orgazm nie chcąc go mieć. Każdy kac kiedyś mija:D

Gość gość
Ludziska nie wczuwajcie sie tak. Pannica opisala tutaj tylko swoja fantazje, nic wiecej. Naprawde dajecie wiare temu co sie tutaj wypisuje? Jak ktos ladnie podsumowal wczesniej: "marzyc kazdy moze" ;-) W sumie to calkiem urocza fantazja ale jej urok polega na tym ze odbywa sie tylko w glowie. Ktoz z nas nie plynie czasami w wyobrazeniach o scenach, ktorych nie powstydzilaby sie gwiazdka filmow dla doroslych? Wszystko dla ludzi wszak jest. Tylko nauczcie sie moi drodzy rozpoznawac kiedy ktos zaklada tematy na forum ot z nudow / czy z jakichkolwiek powodow. Zeby temat byl godny uwierzenia musi byc w nim chocby odrobina przyziemosci a tutaj razi nadmiar fikcji.

Gość gość
Oh on mnie tlucze ale go kocham oh on mnie g***** fizycznie i psychicznie ale go kocham oh on bije nasze dzieci...glupie piz.....najpierw w imie milosci przyjmujecie wyeb i znecanie a po 20 latacg sie budzicie z mysla ze przegralam zycie ze dalam sie znisxczyc bla bla bla

Gość Dorota_29
Skąd wiesz, że sytuacja rozegrała się tylko w mojej głowie? W sumie masz rację. Z jednym zastrzeżeniem. Napisałaś: "Pannica opisala tutaj tylko swoja fantazje, nic wiecej". Zaskoczę Cię ale nie jestem pannicą a facetem :D Tak, to nie kto inny tylko JA czyli... Wasz oddany PROWOKATOR ;D Miejcie się jednak na baczności, bo moje prowa są ponoć coraz bardziej realistyczne. Jak dziś zakombinowałem z podwójną grą operacyjną dotyczącą gwałtu, to aż policją mnie chcieli straszyć, takie wydało im się to prawdziwe :D :D :D Ja jesteście ciekawi to zaprasza: x http://f.kafeteria.pl/temat/f1/to-prowo-ale-odpowiedzcie-czy-wg-was-bylbym-g****icielem-w-takiej-sytuacji-p_6399111 x Wasz oddany PROWOKATOR

Gość Dorota_29
Tytuł się wykropkował więc poszukajcie na ogólnym tematu "To prowo ale odpowiedzcie czy wg was byłbym gwa/łcicielem w takiej sytuacji" x Wasz oddany PROWOKATOR