Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna Auroraa

Audycje o dziwnych zjawiskach globalnych spiskach znalazlam

Polecane posty

Gość Luna Auroraa

Radio Paranormalium, ktore odkrylam niedawno:) - moze ktos tez sie interssuje sprawami tajemnymi, mnostwo tematow w archiwum do odsluchania, co niedziela wieczor audycja na zywo z udzialem gosci i sluchaczy i to przez 2-3 godziny, ze dwie przerwy na muzyke. Tematy doglebnie badane. Kiedys lecialy podobne audycje w radio zet, tylko bardzo krotkie, nie wiem czy ktos kojarzy nautisa? Na razie jestem na etapie 'grzebania' w archiwum audycji, a troche tego jest;) To tyle, moze sie komus przyda. Zna ktos te internetowa stacje? Lubicie takie tematy? A moze znacie inne fajne stronki, radia itp.? Zapraszam do wymiany informacji - milosnicy tajemnic - laczmy sie :D

Gość Luna Aurora
Aaa, zapomnialam dodac, ze sluchacze, czyli my, mozemy proponowac tematy, jest takze lista tematow i mozna na nie glosowac na stronie lub fb( ja nie mam fb, ale to nie problem) takze my takze tworzymy to radio chociarz czesciowo(tak mysle hihi). Na czacie radia siedza ludzie przewaznie w niedziele podczas audycji na zywo i sobie dyskutujemy ;P Ostatnio wynalazlam audycje bodajze sprzed 4 miesiecy o swiatowej finansjerze i powiem wam spadaja klapki z oczu... O ksiazkach pisala nie bede, bo mam ich mnostwo w tematyce 'nieznanego'. To tyle. Pozdrawiam

Gość gość
ja się kiedyś interesowałam teoriami spiskowymi znałam taką fajną stronkę ale ona już nie działa teraz głównie interesują mnie anioły i demony ale trudno coś znaleźć zwłaszcza o aniołach

Gość Luna Aurora
A wiec juz znalazlas;) Jak przegladalam archiwum audycji tego radia, natrafilam na audycje, (chyba nawet dwie) o aniolach - takze wystarczy pogrzebac na stronce:)