Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mati325

nowa miłość?

Polecane posty

Chciałbym was prosić o radę. Ponad 2 miesiące temu rozstałem się z dziewczyną, byliśmy ze sobą 3,5 roku ale niestety odeszła. Dwa tygodnie temu poznałem w klubie dziewczynę (3 miesiące temu rozstała się ze swoim chłopakiem) poprosiłem czy zatańczy, zgodziła się. Rozmawiało się nam tak, jakbyśmy się znali od zawsze, wspólne tematy, pasja, lubimy podobne rzeczy. Wymieniliśmy się numerami, pisaliśmy do sb każdego dnia. Ona nie oszczędzała na komplementach... mówiła, że spotkała najlepszego chłopaka na świecie, że jestem bardzo przystojny, że super się jej ze mną rozmawia itp. Po tygodniu znajomości przyjechała do mojego miasta do koleżanek, poszliśmy wtedy do kina, potem wróciliśmy na mieszkanie do jej koleżanek. Wszystko pięknie ładnie, przytulała się, całusy dawała ale jest pewne ale..... na drugi dzień musiała wrócic do domu, powiedziała że da mi znać czy zostanie czy wróci, ja oczywiscie czekałem i nie odpisała w końcu, na drugi dzień gdy zapytałem to napisała ze tak jakoś wyszło i wgl- spoko. Temat się powtarza, bo we wtorek gdy pisaliśmy wysłałem jej dwa smsy, w sporych odstępach czasu i na nie nie odpisała, wczoraj cały dzień cisza, dzisiaj narazie to samo. Nie ukrywam, że bardzo wpadła mi w oko, ładna dziewczyna, a co najważniejsze ma super charakter. Nie wiem co robić, czy odzywać się do niej jako pierwszy, czy dać sobie na wstrzymanie i zaczekać na jej *******ie chce być też bardzo nachalny i naciskać.....

Gość gość
Zaczekaj.