Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety na mnie lecą tylko do momentu, aż wypowiem dłuższe zdanie?

Polecane posty

Gość gość
To dziewczyny z wątku autora są jak Kaczyński :) lecą tylko na początku (ranek), potem już nie lecą. Autor w tym wypadku jest brzozą.

Gość gość
pewnie ci z gęby capi

Gość gość
a ja lubię rozmawiać o zderzaczu hadronów i jestem kobietą... X Ja bym mogła wysłuchać, chociaż z mniejszym naciskiem na "jak?", a większym na "po co?".

Gość gość
Mozna mówić mądre rzeczy ciekawie i można usypiajaco. Podejrzewam u autora to drugie, a jeszcze zarozumialosc i "co ja to nie jestem".

Gość gość
Akurat po znajomych nie zauwazyłem, by kobiety miały dość ich zarozumiałości, mam wielu znajomych, którzy mają kobiety zapatrzone w nich jak w obraz, a są narcystyczni jeszcze ze 2,3 razy bardziej niż ja.

"Czemu kobiety wolą faceta, który jak najmniej mówi z ponurą miną i rzuca tekstami jak jacyś bohaterowie filmów akcji i średnio śmiesznymi ripostami? " Bleeeee. Może jest inny powód? Bo... dziewczyny śmieją się z byle czego, jeśli facet im się podoba.

Gość gość
Bo niektóre lubią zimnych drani. Pewnie takiego udajesz by im zaimponować a potem okazuje się ze jesteś zwykłym facetem bo w końcu trzeba pokazać się sobą. Albo pleciesz głupoty. Kogoś mi przypominasz po tej chamskiej pisowni.