Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Sen o chlopaku kosmicie?

Polecane posty

Snilo mi sie ze kosmita z planety podobnej do Ziemi, wybral mnie sobie na swoja partnerke. Przylecial do mnie na Ziemie i zacząl mi wszystko tlumaczyc. Powiedzial ze mnie sobie wypatrzyl i obserwuje mnie od dawna ze swojej planety. Ja nic nie ogarnialam ale przyjelam to z dziwnym spokojem jako cos normalnego. Zaczal mi opowiadac, ze moj wyglad i serce go urzeklo i czy chce byc z nim. Wygladal jak normalny czlowiek ale nie pamietam jego twarzy. Pytalam go o to jak tu przyjechal, a on na to ze oni od Ziemian maja wyzej rozwinieta wiedze o technologii technice fizyce itd i ze umieja sie przemieszczac ze swojej planety na Ziemie w dosc szybki sposob. Pojechalam wiec z nim do niego i on zaczal mnie przedstawiac rodzinie i pokazywac ich swiat. Nie pamietam dokladnie co bylo dalej ale wlasnie sobie przypomnialam ze to moj chyba 2 juz sen o kosmicie... Wiem tez ze w tym snie mialam wielkie rozterki bo go pokochalam ale nie wiedzialam jak mkge opuscic Ziemie i z nim byc na nowej planecie. Snil wam sie kiedys kosmita?:D dziwny ale fajny sen to byl.

Gość gość
czy mają podróże w czasie i klonowanie? są zmiennokształtni?

On mi powiedzial ze sa podobni do Ziemian tylko ich cywilizacja o wiele bardziej rozwinela sie jesli chodzi o poznanie technologii, techniki, fizyki. Potrafia dosc szybko przemiscic sie z Ziemi na swoja planete i odwrotnie. Wygladal jk Ziemianin ale nie pamietam jego twarzy. Mowil ze ich planeta jest jakby"druga Ziemia". Zabral mnie tam ale b malo to pamietam. Wiem ze na koniec mialam dylemat co wybrac, bo jakbym z Nim zostala na jego planecie, skoro Ziemia to moja planeta, znam tutaj obyczaje ludzi rodzine... Masakra ze snami. Ale fajny byl w sumie, jednen z fajniejszych snow.