Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na motorze jechałam z kolegą w nimi sukience w nocy na randce. Zazdrościcie ?

Polecane posty

gość dziś haha, tak, ale tego też można zazdrościć i nie ma nic nie fajnego w tym co pisze :-) Ciesze się że też uważasz że to fajne i że też miałaś taką przygodę :-)

Gość gość
Ja na rankach z byłym spacerowałam za rękę, siedziałam po kilka godzin w aucie (nie seks, przytulanie i rozmowa), na ławce w parku i nie oddałabym tych randek za żadne przejażdżki. Jak usłyszałam, że on chce sobie robić prawko na motocykle, to pierwsza myśl była taka, że się będę bała o niego, jak będzie jeździł, druga, że skąd weźmie pieniądze na motocykl. Ani jednej myśli o wspólnych przejażdżkach. xx Ja rozumiem, że to prowokacja, ale błagam, trochę kreatywności, bo mdli, jak się po raz kolejny czyta o trzymanej kiecce i tym jak to zazdrościmy. Choć czytając, że pewnie nas to podnieca jak twoich znajomych, pomyślałam, że może oni byli tak samo "podnieceni" jak my, czyli sobie to wmawiasz, albo się z ciebie naśmiewali. Nawet w tamtej chwili zapomniałam, że prowokujesz. :D Kreatywności. Weszłam zaciekawiona, co tu ktoś napisał na ten temat, że wyszło aż tyle stron, a tu miliard razy powtórzone to samo zdanie...

Gość gość
*randkach

gość dziś Nie masz racji, nie zmyślam, to co piszę to prawda, wielu ludzi miało taką przygodę jak ja ale moja była wyjątkowa bo poznaliśmy się przez internet a potem się okazało że chodzimy razem do szkoły, byłam pięknie ubrana, było romantycznie, wielu ludzi ma tu wspomnienie ze wspólnego jechania z chłopakiem na motorze i miło to wspominają , uważam że mi zazdrości bo ja sama sobie bym zazdrościła i gdy piszecie głupoty to uważam że z zazdrości , mam wielu fajnych znajomych nie śmiali by się ze mnie, byli podnieceni bo im się to podobało jak wielu ludziom tu :-)

Gość gość
Oladsadsadsa dziś To super że masz fajne wspomnienie ale nie każdy Ci tego zazdrości, wielu ludzi ma podobne wspomnienia :-)

Gość gość
Nikt tego nie zazdrości. No może osoby, które nie mają żadnych tego typu wspomnień. Zwyczajnie jesteś męcząca. Cały czas się powtarzasz, nudzisz. Tak jak wspomniałam, intrygująca jest ilość wpisów do tematu. Treść już nuży. Masz fajne wspomnienie (i tak uważam, że to prowokacja, nawet jeśli taka randka miała miejsce), to super, zachowaj w pamięci, wpisz do pamiętnika, ale nikogo (przynajmniej nikogo obcego) nie będzie to podniecać. Zauważyłaś kiedyś sytuację, gdzie ktoś coś przeżył i pełen emocji opowiada to innym. Wciąż się śmieje, nie może się powstrzymać, a okazuje się, że na słuchaczach to nie robi wrażenia? Oni nie zazdroszczą mu zabawnej sytuacji. Zwyczajnie, nie przeżywają tak zdarzeń, które ich nie dotyczą. Gdybyś była moją koleżanką, to albo odparłabym "aha" albo z grzeczności o coś dopytywała, żeby ci było miło.

Gość gość
gość dziś Piszę prawdę, znajomi naprawdę byli pod dużym wrażeniem gdy im to opowiadałam :-)

Gość gość
Zazdrościmy Ci, haha, nie, większość ludzi tu ma podobne wspomnienia :-)

Gość gość
- Na motorze jechałam z kolegą w nimi sukience w nocy na randce. Zazdrościcie ? - nie konieczne ... pokuszę się na odpowiedz że wcale :D

Gość gość
haha, no jasne że Ci zazdrościmy :-) !

Gość gość
super przygoda, też tak miałam :-) !

Gość gość
wtaką pogodę? :/ oj :/ aonpewnieciepłoubrany, w specjalne ciuchy by mu było cipło (ale fiutek :D... nara :D ... to musiało wyglądać komicznie :D)

gość dziś to ja autorka , to nie wyglądało komicznie i to było w lato i piszesz głupoty bo nam zazdrościsz, to było romantycznie i wielu ludzi jest podnieconych gdy im to opowiadam i tu ludzie pewnie też :-)

Gość gość
dobrze, wiemy że fajna, przestaniesz już o tym non stop pisać?

Gość gość
Teraz jechałam znowu z nim.Bez majtek.przed chwilom jechaliśmy.:) Zazdrościcie?Szmaty?

Gość gość
Tera to już musiałam:D Bo znowu mnie przewiózł. Obciągłam mu w lesie. Tera wracamy.:)

Gość gość
Czy to prawda że man on the moon to pedał??

Gość gość
Ha ha ha ha omg

Gość gość
haha, ale głupia przygoda, czym ty się chwalisz

Gość gość
no jasne że Ci zazdrościmy :-)

Gość gość
zwłaszcza tego obciągania sukienki

Gość gość
gość dziś haha, i co z tego liczy się że było fajnie, przecież wiem że mi zazdrościcie , bo moi znajomi mi zazdroszczą :-)

Gość gość
haha

Gość gość
no tak, biedne dzieci motorynki na oczy nie widziały :) jeszcze gówniarz pewnie bez prawka jeździł