Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na motorze jechałam z kolegą w nimi sukience w nocy na randce. Zazdrościcie ?

Polecane posty

Prawda jest taka że mi zazdrościcie ale się nie przyznacie :-) ! Wiem że mi zazdrościcie bo moi znajomi są podnieceni gdy im to opowiadam :-) !

Gość gość
Twój chłopak powinien dostac mandat za jazdę bez kasku i po niedozwolonym miejscu Ty w niedopasowanym kasku też z***biście mądrze posąpiłaś Idioci.

Gość gość
"le trzymałam aby nic mi nie było widać" chowałaś fanty pod tą kiecką?

gość dziś Piszesz głupoty bo nam zazdrościsz, akurat policja to widziała ale policjanci byli młodzi, mili, wiec nas nie zatrzymali tylko się patrzyli. Uważaliśmy wiec nic złego się nie stało, było bardzo romantycznie. Jechaliśmy wolno i uważaliśmy :-)

gość dziś bardzo śmieszne trzymałam sukienkę aby nie było mi widać majtek, dodatkowo chłopak się odwrócił i mnie zakrył

trzymałam sukienkę w czasie jazdy, wsiadania a wcześniej ją naciągłam , widać że jesteście chłopakami bo nie znacie się na sukienkach

Gość gość
Jazda bez kasku jest nielegalna I tu już nie chodzi o mandat tylko o to że mogliście sobie coś zrobić. Sama jeżdżę głupim motorowerem i zawsze mam kask, nie ważne gdzie jadę Plus jeździliście po miejscu gdzie poruszają się ludzie. Co z was za idioci, a jakby jakaś inna para wybrała się tam na nocny spacer ? Jakbyście na nich wpadli?

a ja już wszystko rozumiem Wy nie tylko mi zazdrościcie ale też chłopakowi dlatego takie głupoty piszecie, haha, to oznacza że było super :-) i że też Was to tak podnieca jak moich znajomych :-)

Gość gość
"iem że mi zazdrościcie bo moi znajomi są podnieceni gdy im to opowiadam " Nie każdy jest pusty jak Twoi znajomi

gość dziś ma wielu znajomych i wielu z nich jest mądrych i wielu się tym podnieca a Wy piszecie głupoty bo nam zazdrościcie i też się tym podniecacie :-)

Gość gość
O ja też zawsze uważałam i nie raz się zdażyło że miałam jakiś głupi wypadek. Ale spoko, jak macie tylko jeden kask na dwóch to raz któreś z was przeszoruje pyskiem po asfalcie i się nauczycie

Gość gość
Mialo prawo sie stac bo jechaliscie jak idioci. I jestem kobieta, regularnie jezdzaca na motocyklu. Moim zdaniem oboje jestescie kretynami

gość dziś , gość dziś nie obrażaj nas, nic nie miało się prawa stać bo nie tylko uważaliśmy ale też jechaliśmy bardzo wolno, wolniej niż na rowerze, a na rowerze prawie wszyscy jadą bez kasku, wyjątek kolarze ( zawodowi i amatorzy) , nawet kiedyś widziałam policjanta na motorze bez kasku jechałam wtedy z koleżanką na rowerze on nas wyprzedził odwrócił się i powiedział ,, dalej dalej dziewczyny pod górę" uśmiechnął się i puścił nam oczko :-) . Było już ciemno wiec było mało ludzi, wszystko dobrze widzieliśmy. Sorry, ale piszesz głupoty bo nam zazdrościsz ale to prawda lepiej za dużo uważać bo nigdy nic nie wiadomo, wiec następnym razem będziemy bardziej uważać, ale to nie zmienia faktu że nam zazdrościcie, życzę każdemu z Was tak fajnej przygody :-)

Gość gość
Sęk w tym że nie raz jeździłam na randki motorem z moim facetem. Nie mówie że to nie jest fajne ekscytujące przeżycie, zwłaszcza na początku. Z tym że zawsze w kasku. I nie pieprz głupot o policjancie. To że jest stróżem prawa i nie miał kasku to nie znaczy że masz z niego brać przykład bo jest takim samym idiota jak ty.

Gość gość
tak, jechali wolno na MOTOCYKLU. W ogole powiedz, ze prowadzilas go idac obok. Sam ciezar motocykla zrobilby krzywde jakby dziecko wam pod kolka wbieglo. Co za idioci....

Gość gość
dzieki za zyczenia, ale miewalam lepsze przygody niz slimaczy ped po pasazu w za duzym kasku, nieodpowiedniej kiece z jakim przyglupem.

to miłe że rozumiesz że było fajnie :-) bo wielu ludzi tu pisze że nic fajnego w tym nie ma, może zazdroszczą lub tego nie lubią ale już wiem że trzeba mieć kask na motorze i na rowerze jeśli jest się kolarzem bo jeśli jedzie się w miarę wolno uważa to chyba nie, nie jestem idiotką tak jak pisałam jechaliśmy bardzo wolno jak na rowerze ale następnym razem będę mieć kask, pozdrawiam :-)

gość dziś jechaliśmy wolno już pisałam i było mało ludzi, dobrze widzieliśmy trasę bo była szeroka , długa dobrze widoczna, dzieci o tej godzinie już nie było , motor było słychać

gość dziś piszesz głupoty bo nam zazdrościsz, gdy naciągam sukienkę była odpowiednia bo zakrywała kolana, ale ją trzymałam aby nic mi nie było widać, chłopak jest fajny ale nie głupi, piszecie głupoty bo nam zazdroście

Gość gość
niemadrzy pisze sie razem...

też nie chce mi się szukać ale na pewno na moim filmiku i na mojej randce było bardziej romantycznie niż na Twoim filmiku :-)

Gość gość
Ola tluczesz ciagle, ze ci zazdroszcza. Ciagle w kolo Macieja. Przestan juz wypisywac o prz3jazdzce motorem w tam poematyczny sposob bo to powaznie żenujące. Fajnie, przezylas przez chwilke cos fajengo. Podejrzewam, ze polowa tu ma takie wspomnienie. Ja również choc dawno temu i sie zatarlo. Zazdroscic to mozna wspanialej rodziny, niezlej pracy, egzotycznej wycieczki, ladniejszej figury,zdolniejszego dzieciaka czy jak typowy kowalski lepszego auta sasiada a nie wycieczki motorem