Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na motorze jechałam z kolegą w nimi sukience w nocy na randce. Zazdrościcie ?

Polecane posty

Gość gość
Nawet nie wiesz jak to smiesznie brzmi :D i rozumiem,ze mowisz o szkole sredniej albo chlopak jest tlukiem ktory kilku klas nie zdal :D

Gość gość
gość dziś podniecenie wynika z tego że to była randka a nie zwykła jazda

Gość gość
gość dziś spadaj, nigdy tego nie robię, zgłaszam Twój komentarz śmieciu

Gość gość
No tak, niektorzy chodza na randki raz na rok....

Gość gość
gość dziś nie chcieliśmy tego robić gość dziś nie prawda bo chodzę często ale ta randka była wyjątkowa zawsze będą ją pamiętać a dużo zapomniałam

Gość gość
gość dziś [18:42 nie obrażaj nas, dobrze się uczymy, nic nie pisze śmiesznego, piszesz głupoty bo nam zazdrościsz

Gość gość
Prawda jest taka że mi zazdrościcie ale się to tego nie przyznajecie, a wiem to z tąd że moim znajomi są bardzo podnieceni gdy im to opowiadam i nawet mówią żebym wielu ludziom o tym nie mówiła

Gość gość
haha, ale ty głupoty piszesz

Gość gość
gość dziś nie prawda

Gość gość
wyjątkowa bo na motorze jechałaś? Widać, że jesteś dzieciak, pewnie jakby przyjechał samochodem to byś się z podniecenia posikała. Mój narzeczony ma motocykl, a jakoś nigdy tak nie przeżywałam, że pojechaliśmy na randkę motorem :/

gość dziś to ja autorka, nie obrażaj mnie, było fajnie bo to było nasze pierwsze spotkanie poznaliśmy się w necie, a potem się okazało że chodzimy razem do szkoły, poczytaj wcześniejsze komentarze, chyba na motorze było bardziej romantycznie niż jak byśmy jechali samochodem

To ja autorka, prawda jest taka że mi zazdrościcie ale nie chcecie się przyznać , poczytajcie wcześniejsze komentarze a zobaczycie czemu ta randka była super i dlaczego moi znajomi się tym podniecają :-)

Gość gość
wpieprzyliscie sie motocyklem na pasaz, a ty mialas mini i dziwi cie, ze sie ludzie gapili. I pewnie przypadkiem mial kask w twoim rozmiarze, co?

gość dziś widać że nie czytałeś wcześniejszych komentarzy, miałam mini ale naciągłam sukienkę na dół wiec zakrywała kolana cały czas ją trzymałam wiec nic mi nie było widać

Gość gość
o, to jechalas na motorze, przez pasaz trzymajac kiece zamiast trzymajac sie? :D

Gość gość
ale z ciebie autorko pustak !

gość dziś , gość dziś Wy jesteście puści, nie umiecie myśleć jedną ręką trzymałam sukienkę a drugą chłopaka, było romantycznie :-)

Gość gość
musiało to śmiesznie wyglądac, zwłaszcza jak siedziałaś w rozkroku :) I musisz być idiotką żeby na motocyklu trzymać się jedną reką. To jak, skąd miałaś ten kask? :D

Wiem że mi zazdrościcie ale się nie przyznacie :-) ! Wiem to bo moi znajomi są bardzo podnieceni gdy to słyszą a Wy prawdopodobnie, znaczy na pewno gdy to czytacie :-)

Gość gość
pochwal się swojej duuupie :D

gość dziś nie jestem idiotką, dobrze się trzymałam jedną ręką, chłopak jechał wolno, pamiętam że miałam kask, dostałam go od tego chłopaka, on jechał bez kasku lub miał już nie pamiętam, jechaliśmy promenadą tam nie wolno jechać, tam spacerują, siedzą ludzie, dlatego jechaliśmy bardzo wolno

Gość gość
lalunia, ja na motocyklu jeżdzę codziennie i naprawdę widok motocykla nie wywołuje we mnie podniecenia. Jedyne co odczuwam po przeczytaniu twoich postów to irytacja, że tacy debile wsiadają na motocykle.

gość dziś bardzo śmieszne, piszesz głupoty bo mi zazdrościsz, dlatego tak to pamiętam bo to była cudowna randka a nie zwykła randka, jechanie motorem

Gość gość
Podsumowując: -jechałaś w niedopasowanym kasku -ten kretyn jechał bez kasku -po deptaku, gdzie ludzie chodzą i bawią się dzieci i jest zakaz -trzymałaś się jedną ręką -drugą desperacko próbowałaś naciągać kieckę żeby nie pokazać wszystkim majtek I ty się dziwisz, że ludzie patrzyli na taki cyrk?

Gość gość
Oladsadsadsa dziś gość dziś , gość dziś Wy jesteście puści, nie umiecie myśleć jedną ręką trzymałam sukienkę a drugą chłopaka, było romantycznie usmiech.gif xxx zrób sobie zakładkę na ten temat, już wkrótce będziesz się śmiać z własnej głupoty :D

gość dziś Przecież to normalne wielu ludzi tak robi i nic tam się nie stało bo uważaliśmy :-) ! Nie obrażaj nas ! Nie umiesz czytać ja sukienkę naciągłam przed tym jak wsiadłam na motor naciągłam ją na dół aby zakrywała kolana, zakrywała bez trzymania jej ale ją trzymałam aby nie było mi nic widać, na sukienka miała dużo materiału na górnych nogach potem ją naciągłam i dlatego potem zakryła kolana bez trzymania jej

Oladsadsadsa dziś pewnie jesteś chłopakiem i nie znasz się na sukienkach są różne , ta była mini ale ja naciągłam i zakrywała kolana bez trzymania jej, ale trzymałam aby nic mi nie było widać