Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calannthe

Tarot powróżę

Polecane posty

Gość Calannthe
z przemocy domowej wsparcie rysuje się w przyszłości. Taki dar od losu. Wydawało mi się, że rozwój był bliżej fotografii, ale naprawdę ciężko powiedzieć na 100%. tak jak pisałam, wszędzie rysował się ten mężczyzna.

Gość gość
Iza 13.08.68 Pieniądze? To żart jakiś? Ale i tak dziękuję

Gość gość
Dominika 13.07.1992 Czy Kamil ur 29.01.1985 myśli o mnie?

Gość gość
Czesc, ja rowniez poproszę na zdrowie. Co mi dolega i kiedy wylecze się na 100%???

Gość gość
Moje imię Katarzyna znak zodiaku panna

Gość gość
Ja też poproszę dzisiaj czy kiedy dasz radę ..może być ogólnie w ramach ćwiczeń. Asia . (17.08.1987)

Gość Calannthe
BialaKotka W Twoim rozkładzie wszystko jest strasznie pokręcone. Z jednej strony zaakceptowanie obecnej sytuacji, z drugiej dążenie do celu za wszelką cenę. Dostaniesz jakąś dobra wiadomość. Ale na dłuższą mete nie widać tutaj relacji. Tego chyba też się podświadomie obawiasz. W ciągu 8 miesięcy coś powinno się wyjaśnić.

Gość Calannthe
Jutro od rana zacznę kolejną porcje pytań. Karty tez potrzebują odpocząć :) Dziękuję za prośby, będę systematycznie odpisywać dopóki starczy mi sił. Rozumiem też, że nie wszystkim to co mówię przekłada się na obecną sytuację, ale jak powiedziałam nie jestem profesjonalistką. :) Niektóre pytania są bardziej skomplikowane i może się zdarzyć, że nie odczytam wszystkiego. Jeszcze raz dziękuję :)

Gość gość
czy mogę prosić o odpowiedź na maila? bo wysłałam zapytanie a odpowiedzi brak :(

Gość gość
Gość 14 45 może jest w pracy?ok 20 min trzeba na jedną wrozbe cierpliwości ;-)

Gość gość
Zapłać to dostaniesz.co za menelica

Gość gość
Akurat ta pani wróży za darmo

Gość gość
może jest.. nie wiem, napisała że będzie wróżyć od rana.. stąd moje pytanie.. tyle :)

Gość Joaasiaa
co z życiem uczuciowym u mnie 10.02.1991

Gość Calannthe
Witam . Przepraszam, ale miałam nieplanowane sprawy do załatwienia. Dopiero wróciłam do domu :) Na pewno dziś zrealizuje resztę wróżb. Dziękuję za cierpliwość.

Gość Calannthe
Dorota Na pewno kogoś spotkasz :) Widze tu wrażliwego mężczyznę :) Jeśli chodzi o czas to ciężko powiedzieć dokładnie. Pokazuje się ósemka. 8 miesięcy?

Gość Calannthe
Malwina. 24.11.1993 Jesteś osobą pozytywnie nastawioną. Jakaś nauka się tutaj pokazuje. Może to być związane ze szkołą lub pracą. Wpływ osób trzecich na Twoje działania. (starsi mężczyźni, znów wydaje mi się że chodzi o szkołę, lub prace). Uważaj na finanse, możesz mieć mały kryzys. :) W swoich ważnych decyzjach kieruj się logiką, bo nie wszystko może ułożyć się po Twojej myśli.

Gość gośćKartyLosu
Calannthe - zajrzyj na forum kartylosu. pl chętnie przyjmiemy osoby, które wróżą, u nas będziesz mieć nie tylko miłą atmosferę, ale i pewną ilość osób do wróżb Zapraszamy :) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Oprócz tego, informuję wszystkich, którzy chcą skorzystać z darmowych wróżb - na naszym forum (kartylosu.pl) cały czas jest taka możliwość, a dokładnie od dnia dzisiejszego tj 27.11, do 29.11 na forum będą specjalne wróżby i zabawy andrzejkowe - dla Wszystkich - skorzystajcie z tej okazji i dowiedzcie się jaka może być Wasza przyszłość np w sferze uczuciowej :) Zapraszamy na forum do działu (Andrzejki na Kartach Losu)

Gość Calannthe
26.09.1994 Justyna Czekają Cię jakieś zawirowania w najbliższym otoczeniu z powodu pieniędzy. Jest jakaś osoba która może użyć ostrych słów. Na szczęście masz jakiegoś przyjaciela służącego radą. Dość ważną role tu pełni. Możesz na nim polegać. Niektórzy mogą nie doceniać Twojej pracy/starań. Nie bierz tego do siebie, żeby nie wywoływać kolejnych spięć.

Gość gość
Karina. 23.10.1996, ogół najbliżej przyszłości w kwestii uczuciowej mnie interesuje. Pozdrawiam

Gość Calannthe
Gość Karty Losu jestem na forum :) Na razie póki co czytam tematy, żeby zagłębić się bardziej w Tarota.

Gość gość
Wróżko bardzo mi zależy na Twojej odpowiedzi , mój mail tytuł " proszę..zależy mi bardzo"

Gość Calannthe
Właśnie biorę się za odpowiadanie na maile :) jest tego naprawdę sporo, więc proszę o zrozumienie

Gość Calannthe
Ewa 17.12.89 Niedotrzymane słowo się tutaj zakrada. Ktoś nie wywiąże się z obietnicy. Duża wymiana zdań. Jakaś niezgoda. W najbliższym otoczeniu jakieś problemy finansowe. Odizolowanie się, zwątpienie. Postępuj rozważnie i zastanów się kilka razy zanim coś zrobisz.

Gość gość
Iza 13.08.68 Jak się uloza moje sprawy zawodowe? Dziękuje

Gość gośćewa17121989
Wróżko to niedotrzymane słowo to w jakiej dziedzinie praca / uczucia?

Gość gośćKartyLosu
Calannthe rozumiem, a może akurat dziś lub ogolnie podczas forumowych andrzejek chciałabyś powróżyć na forum? jeśli tak, to daj znać na forum poprzez pw adminowi :) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ponownie zapraszam zainteresowanych na forum kartylosu.pl po darmowe i wyjątkowe wróżby oraz różne zabawy andrzejkowe, skorzystajcie, bo warto :) Wystarczy wejść do działu Andrzejki na Kartach Losu i zadać swoje pytanie lub wyrazić chęć uczestnictwa w zabawach - Serdecznie zapraszamy! :)

Gość Calannthe
Ewo Sklaniałabym się do uczuć, ale kiedy zadajesz pytanie ogolne to karty wlasnie w ten sposób mówią. Czyli ogólnie. Duzo łatwiej odpowiada sie na pytania bardziej konkretne. :)

Gość gośćewa17121988
Rozumiem:) Czy w moglabys w takim razie zapytać kart czy z Jakubem ur 3.11.1984 jest szansa na stały związek( czy on jest szczery)? Z gory dziękuje :)

Gość gość
Witam! Wczoraj juz podawalam swoje dane, czy mozliwe jest postawienie tarota ponowne? Mam pytanie: jak sie kieruje moja sciezka zawodowa na przyszlosc Magdalena 15.03.1986