Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najstarsza osoba z jaką odbyliście stosunek?

Polecane posty

Gość gość

Kim dla Was byli? Nauczyciele, przełożeni, nieznajomi? W jakim sami byliście wieku? W jakich okolicznościach to miało miejsce? Co robiliście, oral, pełny stosunek? Czy to był jednorazowa przygoda, czy powtarzała się częściej? Czy w coś się przerodziła? Trwa nadal?

Gość gość
a co cie to kurfa obchodzi?

Gość Jabłuszko 94
Ja mam 21 lat, było ich kilku a najstarszy to "mój " taksówkarz. Taki na telefon, jak mam potrzebę gdzieś jechać , to po niego dzwonię bezpośrednio, nie poprzez centralę. Pomagał mi wnieść kilka kartonów książek jak się przeprowadzałam i zaczęliśmy rozmowę o książkach.Okazał się zajmującym rozmówcą, bardzo oczytanym.Zdziwiłam się jak powiedział , że jest po studiach, po historii, był wcześniej nauczycielem.Zaproponowałam kawę, ciastka.Rozmowa zeszła na luźniejsze tematy.W końcu wylądowaliśmy w łóżku. Okazał się wymagającym długodystansowcem.Szczupły a sprzęt imponujących rozmiarów, raczej największy ze znanych mi dotychczas.To nie był jeden raz.Sytuacja miała miejsce prawie przed rokiem i od tamtego czasu kilkanaście razy zostawał u mnie na noc.Jest rozwiedziony,córka mężatka.Ja nie mam chłopaka, w międzyczasie kilku na jeden raz.Po prostu jak mamy chęć na miły wieczór i noc, to razem je spędzamy.Jest naprawdę fajnym facetem.Oboje wiemy, że nie mamy wspólnej przyszłości, ale tymczasem dobrze jest jak jest.W łóżku z nim nie narzekam i nie nudzę się.

Gość Świstak trojański
Czy onanizm też się liczy? :classic_cool:

Gość gość
Ja chłopak i facet ponad 50 lat w trójkącie . Był dużo lepszy od chłopaka dwa orgazmy podczas seksualnej.

Gość gość
Ja 24, ona 38. Nie był to jednak najlepszy seks bo podniecenie mnie przerosło.

Gość gość
Miałem 22 lata gdy wdałem się w romans z kobietą która miała lat 45 i to była najlepsza rzecz jaką życiu przeżyłem, żadna młoda laska nie mogła się z nią równać :)