Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dawno zrozumiałam że jestem mało inteligentna i opóźniona w rozwoju...

Polecane posty

Gość gość

zarówno pod względem fizycznym jak i psychicznym... jako dziecko w podstawówce odstawalam, chcialam sie bawic zabawkami a nie uczyc, bylam bardzo niesmiala, zamknieta w sobie ,cicha, potem w 4-6 klasie bylo to bardziej widoczne, na WFie bylam niezdarna, slaba, nie umialam piłki rzucic, wtedy nie zdawalam sobie z tego sprawy, nie mialam takich zainteresowan jak kolezanki, nie interesowaly mnie ciuchy, pierwsze kosmetyki, w gimnazjum jeszcze gorzej, tak bylo zawsze... jak teraz sobie siebue przypominam to bylam strasznie dziecinna, lękliwa, niedojrzała, opozniona w rozwoju, nie wiem czy mam jakies uszkodzenie mozgu czy to wina konserwatywnego katolickiego wychowania, od zawsze bylam trzymana krótko w zlotej klatce, nigdy nie chodzilam na imprezy, nie moglam wracac pozno, nie dostawalam kieszonkowego, rodzice wybierali mi kolezanki, teraz mam 24 lata a ja sie czuje na co najmniej 10 mniej, w ogole nie mysle jak dorosla kobieta tylko jak małolata, same pierdoły mi w glowie, nie nadaje sie do zadnej pracy, na studia nie poszłam, chyba powinnam sie leczyć

Gość gość
Ech, ja też mam problemy z przystosowaniem się do społeczeństwa. Tyle razy mnie okradziono, oszukano i sponiewierano a ja wciąż podchodzę ufnie do ludzi. Jak ostatnia idiotka. Dziś mi gwizdnęli staruszkowie wózek z zakupami na cały tydzień. Chyba nigdy się nie nauczę s************a i ku/rest/wa. Do du/py takie życie :(

Gość gość
Podobasz się sobie? Jeśli nie, najpierw metamorfoza! Nie poszłaś, nie zrobiłaś, to dalej! Próbujemy! Śmierdzi mi tu także nieśmiałością. Jeśli jesteś urodzonym samotnikiem (zakładam, że nie jesteś :)), to chociaż bądź nim z podniesioną głową (czyt. pewna siebie). Z katolickiej rodziny... Czyli w domu kulturka? Szczerze, to najdojrzalszy ten, kto dostał najwięcej po duupce od życia. Podsumowując, idź do budy, na jakiś kurs, do roboty, nawet na jeden dzień, jeśli nie wytrzymasz! A na drugi dzień powtórka.

Gość gość
mam tak samo może popiszemy na gg 56937886