Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shatyn tymczasowy

Kaczki na taczki.... WYBORY WYBORY 2

Polecane posty

Gość gość
Hahaha Pisiaki pobudziły się, jakbyśmy mieli rok 1988, 1989 :D Te poyeby dalej wierzą, że żyją za komuny, a zbawi ich Yarek I Tadek. Jeden spał smacznie, drugi ewakuował się do Niemiec jak zrobił się dym. To dla was odważni rewolucjoniści 👄 :D

Otulona ile dostajesz zasiłku, powiedz w końcu dla ilu euro się sprzedałaś? Kupujesz jeszcze codziennie różę swojemu pracodawcy? Ha ha ha ha Najbardziej to Wy ujadacie, jedna na szmacie, druga piguła. Iftara, Ty już prukwo nawet na dzieciaka nie weźmiesz kasy. Ból.

Gość gość
Znajdź mi niewykonany wyrok TK przez platformę, proszę :)

Gość otulona_snem
i to jeszcze takich gor geldu,ktory mozna bylo kopac metr pod ziemia czy nawet 10 metrow ;-)

Dzisiaj, po zażartych, wewnętrznych bojach, wydział Prawa i Administracji UW wydał oświadczenie potępiające działania PAD. A tymczasem... Dziekan Wydziału Prawa i Administracji UW prof. Krzysztof Rączka doradzał jako czł. Rady Legislacyjnej Jaruzelskiemu i Kiszczakowi x i o czym kufra tu pisać??? :D

Gość gość
Do Ciebie i tak nie dotrze, za tępa Jesteś. Biedna, zakompkeksiona, samotna grubaska. I co tu pisać.

Gość gość
I otulona prawniczka od kibli. Elektorat.

Gość gość
Przecież ma wprawę w sprzątaniu. Buahaha I podawaniu starym żydom do ust.

Od jutra sprzątanie, od środy gotuję bigos. Tylko z ciastami poszłam w tym roku na łatwiznę i zamówiłam. Nie chce mi się, raz w życiu może mi się nie chcieć. Prezenty dla wszystkich są.

Gość gość
Ona też do mamuni buahaha, nie ma nikogo innego. Dwie kretynki.

Gość gość
Kaczkę w prezencie daj, w sumie pielęgniarka to dzisiaj taka salowa, nic nie robi, to i nic nie zarabia, za co?????

Ale powiem Ci, że za ciasto na święta zapłacę tak ok 130 zł. Drożyzna cholerna. I w tym nie ma żadnego tortu :p

No właśnie wino muszę kupić koniecznie. Bo i do bigosu i do kaczki z jabłkami na obiad.

Gość gość
A to koszerne będzie?

Gość gość
O k****, jaki wypas, kaczka z jabłkami. Hahaha No tak, biedota raz w święta kaczkę zje. I tyle za ciasto???????.... Uuuuu.... Chyba chwilówkę wzięłaś. Hahaha Ile Ty masz lat?